Πώς ήταν το γατουλίνι σας μωρό; Ανεβάστε μια φωτογραφία!

Να βάλω και εγώ μια της Ροζαλίας αν και δεν την είχα από πολύ μικρή...

rozalia_mes_sto_vazo.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελειες ολες οι φώτο!!!Και ο κρισνα μου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0084.jpg
    IMG_0084.jpg
    415,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_0132.jpg
    IMG_0132.jpg
    390,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • IMG_0143.jpg
    IMG_0143.jpg
    398 KB · Εμφανίσεις: 30
  • a.jpg
    a.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 41
Παναζία μου ένα αρκουδέλι!!!! :clapup::clapup::clapup:
Κούκλος!!!
(έέέλα μωρέ alexia...άνοιξε θεματάκι να τον καμαρώνουμε συχνά....)

O μικρός μου τότε και τώρα!:inlove: :inlove: Θαυμάστε τον!!
DSC01104.jpg

Im da flying kitteh!!

DSC01093.jpg

Άντε να βάλουμε κι εμείθ μια θακούλα του Jumbo...:P

S6181648.jpg

S8301812.jpg
Έβαλα και την καλύτερη του στο τέλος!!:D

DSC01093.jpg

Θεϊκός είναι!!!
Και φαίνεται και πολύ μούτρο!
Κωλοπαιδαρίσκος! :D

Απάντηση: Πώς ήταν το γατουλίνι σας μωρό; Ανεβάστε μια φώτο!

Υπέροχος ο Κρίσνα σου alexia!

DSC01093.jpg

Θεϊκός είναι!!!
Και φαίνεται και πολύ μούτρο!
Κωλοπαιδαρίσκος! :D

Ευχαριστώ πολύ! :D
Σε αυτήν έχει τεζάρει από τα πολλά γαυράκια που έφαγε... Τελικά πήρε από τη μάνα του! Μόνο γαυράκια τρώει, Πανάθα δηλαδή χαχα :P

Απάντηση: Πώς ήταν το γατουλίνι σας μωρό; Ανεβάστε μια φώτο!

πιζακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Το μπιζελάκι μου ......
μωράκι.....:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Συνημμένα

• DSC00261.JPG
    DSC00261.JPG
    657,3 KB · Εμφανίσεις: 35
Νομιζα πως δεν ειχα φωτο απο την πρωτη μερα που την βρηκα αλλα εχτες τυχαια τισ βρηκα! Ετσι ηταν η Ναυσα μου την πρωτη μερα... Πηγε να μας την "κανει" αλλα τελικα ηταν δυνατη και τα καταφερε κ εζησε:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:..

DSCN7667.jpg
DSCN7666.jpg
DSCN7663.jpg

Πω πω εσύ της έδωσες ζωή κανονικότατα :clapup::clapup:
Μπράβο σου πολλά και ευτυχισμένα χρόνια μαζί της σου εύχομαι:)

Πω πω εσύ της έδωσες ζωή κανονικότατα :clapup::clapup:
Μπράβο σου πολλά και ευτυχισμένα χρόνια μαζί της σου εύχομαι:)

Σε ευχαριστω :)
Και εγω το ιδιο ευχομαι , κ το ιδιο σε σενα:D:D:D
Ειναι απιστευτο το δεσιμο με τα ζωα.. Μαγεια..

Αχ συγκινητικές οι φώτο της Νάυσας.. Ήταν πολύ βρέφος

Παιδιά, έχω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα...
Η μικρή Σιέλ είναι ακόμη μικρούλα (άρα δεν έχει αλλάξει και πολύ από όταν ήταν 2 μηνών) και ο Χούλιο είναι τόσο μεγάλος, που ήταν μικρός πριν τον ψηφιακό κόσμο! Μόνο σε φιλμ τον έχουμε! :D :D :D

Τέλος πάντων.. Να, η Σιέλ τον Αύγουστο..
Τον Χούλιο θα σας τον σκανάρω κάποια στιγμή για να σας τον δείξω... :P

Συνημμένα

• 100820111330.jpg
    100820111330.jpg
    98 KB · Εμφανίσεις: 47
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό το τεράστιο πρόβλημα που έχεις λύνεται με ένα πολύ απλό τρόπο: Απόλαυσέ την όσο μπορείς!!!!

Πλακα κανεις !!!
Πολυ σπεσιαλ κομματι η Σιελ:eek:

Αυτό το τεράστιο πρόβλημα που έχεις λύνεται με ένα πολύ απλό τρόπο: Απόλαυσέ την όσο μπορείς!!!!

Την μικρή μου; Την απολαμβάνω την χαζοβιόλα, αλλά επειδή το μούτρο στην οικογένεια είναι ο Χούλιο - και αυτός πραγματικά έχει αλλάξει - θέλω να σας τον δείξω μπέμπη.. :D

Θα τον σκανάρω σύντομα... :inlove:

Πλακα κανεις !!!
Πολυ σπεσιαλ κομματι η Σιελ :eek:

Ευχαριστούμεεεε.... :)
Τώρα - αν την δεις - έχει γίνει πιο σκούρα.. Και όταν γεννήθηκε ήταν κατασπρη με μαυρη μουσούδα μονάχα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back