Πώς αντιδρά το γατάκι σας στη μουσική;

Στα γατάκια δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ο συγχωρεμένος ο σκύλος μου όποτε άκουγε φυσαρμόνικα, αρμόνικα ή τη Βίσση να τραγουδάει έκανε σαν τρελλός!!! Ούρλιαζε και χωνόταν κάτω από τα κρεβάτια σαν να ήθελε να κρυφτεί. Περίεργο....:hmm::hmm::hmm:

:lol::lol::lol: αυτό με την βίσση μου άρεσε!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προφανώς ολα αυτά έχουν σχέση με το οτι τα ενοχλούν συγκεκριμένες συχνότητες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά δες τε αυτό που έγραψα στο "Αχ, την υιοθέτησα" :
quote[Στο μεταξύ, όταν νιαούριζε ασταμάτητα τη νύχτα, τι τη χάϊδεψα (και τον Χουχουδίτο για να μη μένει παραπονεμένος), τι της μιλούσα, τι τους άφησα ανοιχτή την πόρτα να βολτάρουν στο σπίτι -ίσως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα?!- τι τους έφερα νέο φαγί και νερό, καθάρισα την τουαλέτα, μέχρι που τραγούδησα παιδικά νανουρίσματα!!! για να την ησυχάσω την Ελίνα. Λίγο την ησύχασε το τραγούδι αλλά μετά...Εκείνη το δικό της να νιαουρίζει δυνατά και απαιτητικά γυρνόντας γύρω γύρω και ψάχνοντας τρόπο διαφυγής. [

Λέω μήπως τους αρέσει η σκέτη ανθρώπινη φωνή όταν σκαμπανεβάζει μελωδικά?

Εμενα δεν εχουν ιδιαιτερες προτιμησεις... Βασικα τα ενοχλει οτιδηποτε ειναι δυνατα, τουλαχιστον περισσοτερο απο το συνηθισμενο. Και η τηλεοραση αν ειναι δυνατα τα αναστατωνει. Εξαφανζονται :):)

ο ρούντολφ μου όπως έχω ξαναπέι στο παρελθόν, μόνο με ένα τραγούδι, είναι χριστουγεννιάτικο που λέει , <ρουντολφ το ελαφάκι ........> αυτό το είχε ακούσει μικρό και άρχισε να χοροπηδαέι και να έχει φουντώσει η ούρα του, για αυτο τον λόγο του φώσαμε το όνομα < ρούντολφ το γατάκι....>:happy:

εμενα απλως παρατηρει τα ηχεια:lol::lol::lol:

Και τα δικά μου είναι ως επί το πλείστον εντελώς άμουσα. Δεν τα ενοχλεί η μουσική, αλλά δεν τα ενθουσιάζει κιόλας. Καμιά φορά δοκιμάζω να τους τραγουδήσω, αλλά με κοιτάζουν περίεργα σαν να μου λένε "Σκάσε, ηλίθια!":(

φοβουνται και κρυβονται οταν ακουνε ψαλμωδιες

Να πω την αλήθεια, όταν ακούω ψαλμωδίες κι εγώ κρύβομαι...:redface: :cool:

α! επεισης καμια φορα τον χειμωνα συνηθως τον περνω αγγαλια τον εντυ και του τραγουδαω μια συγκεκριμενη μελωδια και φαινετε να την εχει συνηθησει και να του αρεσει:happy::happy:

Εχω αναρωτιθει παρα πολες φορες οταν βαζω metal η γατα μου ουτε κοιταει το ηχειο ουτε καθετε επανω(χαζογατα χι χι χι)απλος συνεχιζει τον πολυ-ωρο υπνο της.........

το κατσουλι μου γενικα δεν αντιδρα στην καλσσικη μουσικη που λογω επαγγελματος ακουει πολυ! αλλα της αρεσει ο σινατρα!!!:lol::lol: οταν βαζω σινατρα παντα πλησιαζει να δει σε οτιδηποτε αλλο δεν αντιδρα!

Τώρα που το λέτε, κι εγώ αν του τραγουδάω με κοιτάει περίεργα!!
Επίσης τις προάλλες ενώ διάβαζα, είχε πάρει τον φίλο μου ο ύπνος στο διπλανό καναπέ καθώς έβλεπε tv και άρχισε να ροχαλίζει (πολύ αχνά, μη φανταστείτε), οπότε τα βλέπω και τα δύο πάνε δίπλα του και τον κοιτάνε με μία απορία!! Μάλλον το εξέλαβαν ως γουργουρητό, φαντάστηκαν ότι πονάει, ποιος ξέρει ...
Όταν του το έλεγα μετά που ξύπνησε είχαμε πεθάνει στα γέλια!! :lol::lol::lol::lol:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back