Πώς θα έπνιγα άθελα μου μια γατούλα

Αρχική Δημοσίευση από dimangelid:
Αλλά παιδιά μην τύχει και ακουμπήσει οποιοσδήποτε μπροστά μου ζώο (είτε είναι γάτα, είτε σκύλος, είτε οτιδήποτε άλλο) , θα τον ξεσκίσω επιτόπου χωρίς να το μετανιώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο.
ελα να κανουμε παρεα να δεις τι ξυλο εχουμε να ριξουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχώς μου έχει τύχει και μένα να πατήσουμε γατάκι. Δεν οδήγούσα εγώ αλλά ένας φίλος μου και μάλιστα με πήγαινε στο κέντρο υγείας (ήμουν διακοπές) γιατί κάτι με είχε τσιμπήσει και είχα πάθει αλλεργία. Σας πληροφορώ ότι έκλαιγα για το γατάκι και οι υπόλοιποι νομίζαν ότι πόναγα από το τσίμπημα!!
Αλλά.....έχετε παρατηρήσει πως πετάγονται τα χαζούλικα μπροστά στα φώτα τη νύχτα? Κάτι παθαινουν, τρελαίνονται!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα:
δέχετε παρατηρήσει πως πετάγονται τα χαζούλικα μπροστά στα φώτα τη νύχτα? Κάτι παθαινουν, τρελαίνονται!!!:(

Απ'οτι μου έχει πει ο Νίκος (Crestfallen) τα γατιά δεν έχουν αίσθηση του βάθους (κάτι τέτοιο, μπορεί να το θυμάμαι και λάθος) και όταν βλέπουν τη νύχτα να έρχεται καταπάνω τους αυτοκίνητο δεν το καταλαβαίνουν γιατί απλώς βλέπουν 2 φώτα να μεγαλώνουν...

Θέλω και εγώ άφεση αμαρτιών !!!!!

Όταν ήμουν μικρή (μα γύρω στα 5 ένα πράγμα) πηγαίναμε διακοπές στο πατρικό του μπαμπά μου στο Πήλιο. Η γιαγιά μου είχε τότε ένα γάτο τον Ριρή. Πασάς στα Γιάννενα ο Ριρής μέχρι που σκάει μύτη το βρωμόπαιδο απο την Αθήνα (<----- εγώ) που φυσικά και δεν έχει καμια ιδέα από γάτες.

Βλέπω εγώ τον γάτο που πλησίαζε όλο το κόσμο ο αφελής, τον βουτάω από την ουρά και τον σηκώνω ψηλά !!!! Κάγκελο ο Ριρής αλλά δεν μου έκανε τίποτα. Το επόμενο πρωί τα ίδια. Από την ουρά και ψηλά ο Ριρής. Γέλια εγώ. Σου λέει το γατί έτσι είσαι; Την κοπανάει και δεν εμφανίζεται όλη την ημέρα. Το επόμενο πρωί ήταν στον κάτω όροφο και κοίταζε προς τα πάνω. (Το πάτωμα ήταν τότε ξύλινο που έτριζε με το παραμικρό). Με το που άκουσε ότι ξ ύπνησα και κατέβηκα από το κρεββάτι καπνός ο Ριρής. Ο κακομοίρης για 3 μήνες περίπου ερχόνταν στο σπίτι μόνο αργά το βράδυ και εξαφανιζόνταν με το που άκουγε τα παιδικά βήματα στον επάνω όροφο. Τελικά πέθανε από βαθιά γεράματα αλλά κάθε φορά που εγώ πήγαινα Πήλιο τα επόμενα χρόνια εκείνος εξαφανιζόνταν. Δεν μου το συγχώρεσε μάλλον.

αυτο ειναι σιγουρο αλλα δεν φταις εσυ οι μεγαλοι επρεπε να σε σταματησουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back