nellos
Νεοφερμένο μέλος
ότι δεν πρέπει να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες, τις οποίες έχει μπιπ, δεν πρέπει να ανεβαίνει στις κουβέρτες μας, τουλάχιστον να περιορισθεί στη δικιά μου αφού έχουν κοιμηθεί όλοι και να φεύγει πριν ξυπνήσουν οι άλλοι, δεν πρέπει να μπερδεύεται στα πόδια του παππου μου που είναι και το σημαντικότερο γιατι δεν βλέπει καλα ο ανθρωπος και ή θα την πατήσει κάτω(
) ή θα πέσει αυτός και αυτό ισοδυναμεί με θάνατο δια αποκεφαλισμου στην οικογενειά μου
. η μονη λύση είναι να την περιορίσω στο δωμάτιο που είναι ξεχωριστά από όλο το σπίτι(μην ρωτήσετε λεπτομέρειες είναι κουλο όμως στον όροφο μας έχουμε ένα άσχετο δωμάτιο με όλο το υπόλοιπο σπίτι!) όπου όμως δεν έιναι ζεστά όσο μέσα παρα μόνο όταν κάποιος είναι εκεί, για θέρμανση έχω ένα ηλεκτρικο καλοριφερ που δεν γίνεται να καιει όλη μέρα για να είναι ζεστά ούτε μπορω να μεταφέρω όλη τη ζωη μου σε αυτό το χώρο για να μην είναι μόνο της η Νεφέλη, πρακτικά δεν γίνεται γιατι εγώ μετέφερα όλη μου την προικα εκεί χωρίς πρόβλημα για χάρη της. συνεπώς πρεπει να γίνει άνθρωπος για να την δεχτούν μέσα οι παππουδογιαγιάδες. πβς κάνει όμως άνθρωπο αυτό το ζουζούνι?????????????
:greycat: καμια συμβουλή σε κάτι από όλα αυτα?την χρειάζομαιξέρω πως κάπου τα έχω ξαναπεί όλα αυτά άλλα ως συνήθως δεν θυμάμαι που
. άρα καινούριο θέμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το να τη έχεις στο δωμάτιό σου είναι μια λύση, το καλοριφέρ δεν είναι ανάγκη να καίει όλη μέρα (βασικά δεν ξέρω πόσο κρύο δωμάτιο είναι) και να της κάνεις παρέα όσο διάστημα μπορείς (δεν είναι απαραίτητο όλη μέρα) και να της έχεις παιχνίδια να ασχολήται όταν λείπεις. Μικρές συχνές εμφανίσεις της γάτας στο υπόλοιπο σπίτι με την ελπίδα να την δεχτούν οι παππουδογιαγιάδες σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα σοβαρά δεν εκπαιδεύουμε τα ζώα σε μια εβδομάδα, μαθαίνουν εάν είναι να μάθουν σιγά σιγά, αλλά στην αρχή πρώτα εκπαιδευόμαστε εμείς. Η γιαγιά σου μπορεί να σε εκπλήξει, ή μάλλον η γάτα σου μπορεί να σε εκπλήξει. Καλή τύχη και φόρα στη γάτα ένα μεγάλο κουδούνι, σαν αυτό για τα πρόβατα, ή ακόμα καλύτερα φόρεσε το στο παππού.
Καλή σου τύχη

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να την απομονώσεις στο δωμάτιο σου όπου δεν υπάρχει πρόβλημα και συγκεκριμένες ώρες που θα συμφωνούν και οι άλλοι να την αφήνεις και στο υπόλοιπο σπίτι.
Καλή επιτυχία!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
σε μια βδομάδα έρχεται η γιαγια μου! επειδη τυπικά αυτή είναι η αρχηγός του σπιτιου, βλακείες αλλα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη τελος πάντων, για να πάρω γάτα έπρεπε να συμφωνήσει μου είπε εντάξει αρκεί αν είναι έξω από το σπίτι δηλαδη να γυρνάει στους δρόμους και να είναι στο μπαλκόνι το οποιο είναι αρκετα μεγάλο αλλα πρώτον κάνει κρύο και δεύτερον μπορεί να φουνταρει!οπότε μέχρι να έρθει η γιαγια η γάτα ήταν μέσα χωρις πρόβλημα, όμως τώρα αλλάζουν οι συνθήκες πρέπει να καταλάβει το μωρό μου
ότι δεν πρέπει να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες, τις οποίες έχει μπιπ, δεν πρέπει να ανεβαίνει στις κουβέρτες μας, τουλάχιστον να περιορισθεί στη δικιά μου αφού έχουν κοιμηθεί όλοι και να φεύγει πριν ξυπνήσουν οι άλλοι, δεν πρέπει να μπερδεύεται στα πόδια του παππου μου που είναι και το σημαντικότερο γιατι δεν βλέπει καλα ο ανθρωπος και ή θα την πατήσει κάτω(
) ή θα πέσει αυτός και αυτό ισοδυναμεί με θάνατο δια αποκεφαλισμου στην οικογενειά μου
. η μονη λύση είναι να την περιορίσω στο δωμάτιο που είναι ξεχωριστά από όλο το σπίτι(μην ρωτήσετε λεπτομέρειες είναι κουλο όμως στον όροφο μας έχουμε ένα άσχετο δωμάτιο με όλο το υπόλοιπο σπίτι!) όπου όμως δεν έιναι ζεστά όσο μέσα παρα μόνο όταν κάποιος είναι εκεί, για θέρμανση έχω ένα ηλεκτρικο καλοριφερ που δεν γίνεται να καιει όλη μέρα για να είναι ζεστά ούτε μπορω να μεταφέρω όλη τη ζωη μου σε αυτό το χώρο για να μην είναι μόνο της η Νεφέλη, πρακτικά δεν γίνεται γιατι εγώ μετέφερα όλη μου την προικα εκεί χωρίς πρόβλημα για χάρη της. συνεπώς πρεπει να γίνει άνθρωπος για να την δεχτούν μέσα οι παππουδογιαγιάδες. πβς κάνει όμως άνθρωπο αυτό το ζουζούνι?????????????
:greycat: καμια συμβουλή σε κάτι από όλα αυτα?την χρειάζομαι
ξέρω πως κάπου τα έχω ξαναπεί όλα αυτά άλλα ως συνήθως δεν θυμάμαι που. άρα καινούριο θέμα!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Yasmin συγγνώμη που θα παίξω λίγο το δικηγόρο του nellou, αλλά αν κατάλαβα η γιαγιά μένει μαζί, δεν θα έρθει σαν επισκέπτης, αλλιώς για ποιο λόγο να είναι "ο αρχηγός του σπιτιού"? Οπότε όταν ζεις με κάποιον άλλο είσαι υποχρεωμένος να σέβεσαι και τις δικές του επιθυμίες. Αν ο άλλος σου λέει ναι οκ πάρε γατα αλλά η γάτα έξω στο μπαλκόνι, ή θα κάνεις αυτό που σου λέει, ή δεν θα πάρεις γάτα ή θα μετακομίσεις σε δικό σου σπίτι όπου θα κάνεις ότι σου καπνίσει και τότε ναι ο κάθε επισκέπτης (συγγενής η μη) θα είναι υποχρεωμένος να το δεχτει.Πιο ευκολο ειναι να κανεις τη γιαγια σου ανθρωπο.Δε μου λες βρε συ ενηλικος δεν εισαι?ε δικαιουσαι να εχεις οτι ζωακι θελεις και η γιοαγια χρειαζεται να καταλαβει οτι πρεπει να το σεβαστει αυτο αν θελει κι εσενα και οχι το αντιθετο. Δεν ειναι δυνατον η ζωη ενος ζωου ν αλλαζει καθε φορα που θα ερχεται ο χ μυγιαγγιχτος συγγενης. Αν θεωρεις ομως οτι ειναι ενοχλητικη η επιθετικη γιατι την εχεισ εσυ κακομαθει περιορισε την σ ενα δωματιο και οταν φυγουν εκπαιδευσε την σιγα σιγα κ με το μαλακο για να ζει καλυτερα μαζι σου![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο να κανεις ανθρωπο τη γιαγια νελλο.
τι εννοεις με αυτο??γιατι μου ακουγεται λιγο ασχημο....
συμφωνω με την Κατερινα,οταν μενεις στο σπιτι καποιου αλλου καλως η κακως θα πρεπει να βρισκεται η χρυση τομη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
nellos
Νεοφερμένο μέλος
προφανώς θα περιορισατεί καπως η γατούλα αλλα επειδή είναι μωρο δεν την βγάζω στο μπαλκονι.
nellos
Νεοφερμένο μέλος
γενικά η γιαγια δεν χρειάζεται πολύ εκπαίδευση γιατι παλιότερα είχε γάτες και αρκετές φορές για αυτό κιόλας πιστεύω πως θα την δεχθεί , απλά τώρα η υγεία του παππου έχει επιδεινωθεί αυτό ειναι το όλο πρόβλημα!
χάρηκα με την απάντηση της giota μακάρι η πριγκίπισσα μου να έχει την ίδια αντίληψη με αυτές τις γατούλες!
νομίζω πως θα βρω λύση.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και sorry που άργησα τόσο να απαντησω αλλα ο υπολογιστής μου έχει καποιο πρόβλημα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι! Πριν λίγο γύρισα και το βρήκα σπίτι!!!Ασπασια, σου εφτιαξαν το laptop?![]()

nellos
Νεοφερμένο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδες που αδικα ανησυχουσες???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool