Πώς θα κάνω το γατί μου να αντέχει κλεισμένο μέσα;

Απάντηση: Πως θα την ξανακάνω να αντέχει κλεισμένη μέσα;;

Kι εγώ θα συμφωνήσω με τους αποπάνω..
Και σχετικά με τα νυχτερινά "επεισόδια", κι εμένα αφινιάζουν γύρω στις 3-4 το πρωί, συγκεκριμένα τρέχουν σαν τρελά πάνω κάτω, ΠΑΝΩ ΜΟΥ ενώ εγώ κοιμάμαι (η μία, η άλλη είναι αφινιασμένη όλες τις ώρες :P).. Όσο σηκώνεσαι και ασχολείσαι μαζί της, τόσο θα συνεχίσει να το κάνει..
Και όσο για τον ιδιοκτήτη, τι τον νοιάζει αν βάλεις σίτα στο μπαλκόνι όσο εσύ μένεις εκεί; Όταν φύγεις θα τη βγάλεις! Αφού ΕΣΥ μένεις στο διαμέρισμα, τι τον νοιάζει να φαίνεται ωραίο απ'έξω;
Είναι η περίοδος προσαρμογής, αν και δεν έχω παρόμοια εμπειρία, πιστεύω με τον καιρό θα συνηθίσει..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα και εμενα 6¨00 ωρα το πρωι φωναζει πηδαει επανω μου μονο "εγερθετο" δεν μου φωναζει... (παλι καλα γιατι ψηφιζω κκε) και ολα αυτα για 15 γραμμαρια κονσερβα αυτο ειναι το bonus της....γιατι την αλλη μερα εχει ξηρα τροφη.... καποια πρωινα δοκιμασα να την βγαλω εξω....σιγα καθοταν απεξω και γρατζουναγε την πορτα.... και ασε που τα αλλα πρωινα περιμενε να βγω εγω πρωτα απο την πορτα και μετα να ερθει και αυτη....σου λεει χαζη ειμαι να με κλεισεις απ'εξω...και με νεροπιστολο δοκιμασα αλλα την λυπηθήκαμε πηγαινε μεσα και εκανε αυτο το λυπημενο μαουυ ...σαν να λεει γιατι.... εγω απλα πεινιαουυυ...

βεβαια αν δεν σηκωνομουν απο τι 6¨30- κυμαινόμενα και εγω για οικοδομη...δεν θα ειχε μαθει ετσι... αα και φυσικα οταν ξυπναει το πρωι μην κουνας ουτε βλεφαρο....αν σε καταλαβει θα γινετε πιο πολυ χαμος... ακίνητος...ανασα δεν θα περνεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες:)
Κατ'αρχάς να σου πω ότι θέλει πολύ χρόνο για να σταματήσει να θέλει ναι βγαίνει έξω, όπως σου είπε η Jejebel. Μπορεί να μη σταματήσει και ποτέ, απλώς δε θα κάνει σαν τρελή! Και είναι στο χέρι σου το πως θα το αντιμετωπίσεις:) Να σου φέρω παράδειγμα με τα δικά μου γατιά. Ο ένας γεννήθηκε μέσα σε σπίτι και μέχρι και σήμερα δεν έχει βγει καθόλου έξω. Κι όμως πρ'όλα αυτά όποτε βρει ευκαιρία, αν μείνει ανοιχτή η πόρτα περισσότερο απ'όσο συνήθως, ορμάει έξω (στις σκάλες της πολυκατοικίας).
Αντίθετα η άλλη μου γατούλα, γεννήθηκε κι έζησε 6 μήνες στο δρόμο. Από τη στιγμή που τη φέραμε στο σπίτι, δεν έχει βγει καθόλου έξω και παρ'όλα αυτά δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το έξω και δεν γκρίνιαξε ποτέ!
Οπότε συμφωνώ ότι είναι και θέμα χαρακτήρα, όπως είπες, από γάτα σε γάτα.
Καλαμωτή είχα βάλει κι εγώ πέρυσι το καλοκαίρι κι ακόμα το μετανιώνω.:mad: Έχει μαδήσει σχεδόν όλη. Με την πρώτη ευκαιρία θα την αλλάξω.
Τώρα όσον αφορά τη νύχτα, όπως σου είπαν όλοι είναι κάτι που δε μπορείς να το αποφύγεις:/:. Αλλά μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Πρώτον μη σηκωθείς ποτέ, πριν την ώρα που σηκώνεσαι συνήθως, για να της δώσεις φαγητό η για να παίξεις μαζί της (θα το κάνει συνέχεια). Δεύτερον δίνε της το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας λίγο πριν κοιμηθείς. Τρίτον παίζε μαζί της πιο πολύ λίγο πριν τον ύπνο για να την κουράσεις.
Εμένα να δεις που τα δικά μου αποφασίζουν να παίξουν κυνηγητό και να ρίξουν πράγματα στις 5 το πρωί και καταλήγουν να παλεύουν πάνω στο κρεβάτι!!!!:crazy:

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

αν ηταν να με ξυπνησει λογο κυνιγητου η κατι τετοιο πιστευω θα ηταν καλυτερα τα πραγματα! θα εβρισκα καποιο τροπο να το αντιμετωπισω..

ομως παιδια κλαιει ΑΣΤΑΜΑΤΙΤΑ~! δεν ηταν ετσι τις πρωτες μερες... απο χθες ξεκινησε αυτο σε τοσο εντονο ρυθμο...συνηθως νιαουριζε/χτυπιοτανε 5-10 λεπτα στην πορτα και αφου εβλεπε οτι δεν εδινα σημασια, επεφτε για υπνο! χθες ομως ηταν οτι χειροτερο!! οταν ξεκινησε, εκατσα και γω γυρω στα 20 λεπτα χωρις να κουνισω βλεφαρο.μετα αφου δεν σταματουσε με τιποτα αρχισα να ασχολουμε μαζι τις, την εβγαλα μπαλκονι, την ξαναβαλα, επαιξα με το σκηνη κλπ. τι να πω ισως αμα αντεχα αλλα 20 λεπτα να σταματουσε... θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ.

ο λογος που κλαιει ειναι 1000% επειδη θελει να βγει εξω.αφου σε καπια φαση (αφου την ειχα ταισει κονσερβα και μετα συνεχισε την γκρινια). της κουνουσα το σκηνη οπως της αρεσει και ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ! απλα νιαουριζε για εξω... ουτε καν το σκηνη δεν ηταν αρκετο.ξερετε ολοι πολυ καλα τι σημαινει σκηνη για μια γατα...

να βαλω σιτα; να βαλω οτιδιποτε; ανωφελο πλεον!! εδω κλειστη μπαλκονοπορτα εχω και παλευει να την ανοιξει ή να περασει απο μεσα της;ρ για πιο λογο να σταματησει να προσπαθει αν βαλω σιτα η οτιδιποτε αλλο; αν βγαλω την καλαμωτι και βαλω κατι που με τιποτα δεν μπορει να σκαρφαλοσει.. απλα θα ειναι στο μπαλκονι και θα νιαουριζει συνεχεια ολο και πιο δυνατα και θα ψαχνει τροπους να βγει! αφου απ οτι καταλαβαινω ουτε το μπαλκονι την ικανοποιει..

λουρακι; ετσι οπως την περιγραφω, την εχετε ικανη να μαθει να κυκλοφορει ηρεμη με λουρακι διπλα μου; σιγουρα δε θα καταφερει καν να το συνηθισει... θα προσπαθει συνεχεια να το ξεφορτωθει... κ αν καταφερει να συνηθισει να το φοραει.. ειναι δυνατον να βγουμε εξω και να μην αρχισει να τρεχει προς οποιαδιποτε κατευθηνση;

me ανακουφιζει που μου ειπατε οτι καπια στιγμη (εστω και μετα απο μηνες) θα συνηθισει...ελπιζω ομως να ισχυει σε ολες τις γατες αυτο... γιατι η Σαλλυ μου, οσο περνανε οι μερες τρελενετε ολο και περισσοτερο αντι να συνηθιζει..

οσο για καλαμωτι... μια χαρα βλεπει εξω! απ τις χαραμαδες της καλαμωτις..εχει ορατοτιτα με τον δρομο.μηπως οι χαραμαδες δεν ειναι αρκετες; παντος βλεπει απ τις χαρμαδες οπως και γω.. θα ανεβασω εικονες να δειτε.

τελος ευχαριστω για τις λυσεις!! το σκεφτομε και γω,,, να την ταιζω πριν την ωρα του υπνου... να την βγαζω λιγο μπαλκονι (μεχρι να την πιασει η κριση και θελει να φυγει και απ αυτο). μετα την βαζω μεσα... παιζουμε με το σκηνη μεχρι να το βαρεθει η κουραστει..και μετα πεφτουμε για υπνο και ο θεος βοηθος! με τρομαζει βεβαια αυτο που ειπες οτι μπορει και παντα να εχει τασεις φυγης... δηλαδη τι? θα την βγαζω στο μπαλκονι και μια ζωη θα προσπαθει να φυγει;

πιστευω απαντησα σε ολους μα δεν εκανα quotes!

ξερω πως φενονται καπως απελπιστικα αυτα που γραφω..μα και σεις μαλλον δεν εχετε συνηδιτοποιησει για τι γατα μiλαμε...σε καμια περιπτωση δεν θυμηζει την ηρεμη γατουλα που θα ανεχτει κατι οπως πχ το λουρακι!

DSC00319.jpg

DSC00320.jpg

Πρώτα απ' όλα χρειάζεται υπομονή.. και να μην απογοητεύεσαι. Θα βρείτε τις ισορροπίες σας, όχι όμως άμεσα.
Λουράκι/σαμαράκι ίσως να προσπαθήσεις αφότου συνηθίσει το μέσα και ηρεμήσει, δηλαδή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Εξάλλου η αρχική εκπαίδευση γίνεται μέσα στο σπίτι :)

Έχεις γράψει ότι είναι στειρωμένη, αλλά χωρίς να έχω εμπειρία σε αυτό το θέμα, αυτό που περιγράφεις μοιάζει λίγο με οίστρο. Έχω διαβάσει για περιπτώσεις που στα θηλυκά μπορεί να μην πετύχει η στείρωση.:/: Δεν ξέρω, απλώς προβληματίζομαι με την κατάσταση που περιγράφεις.:hmm:

δεν ξερω παιδια! το λουρακι δε νομιζω πως μπορει να βοηθισει σε κατι,,.οπως ειπα στην αρχη του τοπικ, πριν λιγο καιρο μεναμε σε αλλο σπιτι οπου εβγενε κανονικα εξω.οποτε εχει εμπειριες απ τον εξω κοσμο...αν περασει ο καιρος και συνηθισει μεσα, μετα αν τι βγαλω εξω με λουρακι λογικα δεν θα θυμιθει τον εξω κοσμο και θα τρελαθει παλι; ποιος ο λογος να το ριψοκυνδηνεψο;

με λιγα λογια αν συνηθισει μεσα, μετα δε βλεπω το λογο που θα πρεπει να την βγαζω εξω με λουρακι...αυτο πιστευω ειναι για τις γατες που δεν εχουν ζησει ποτε εξω.οχι για μας.

ξερετε τι μου φενετε περιεργο; οταν ηρθαμε ξανα στην κρητη απο την αθηνα, και ενω ηταν μαθημενη εξω στην αθηνα, στην κρητη δεν ειχε προβλημα! δεν εκλαιγε για να βγει. και μαλιστα δεν της ανοιγα καν την μπαλκονοπορτα τις πρωτες μερες...μετα ομως εκανα το λαθος να την βγαλω εξω επειδη σκεφτηκα πως θα της εχουν κατσει πολυ βαρια ολα αυτα... η μεταφορα σε αλλο σπιτι, ο εγκλυσμος της...ετσι την αφινα να βγαινει για λιγοτερο απο 1 μηνα...προλαβε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα να συνηθισει το "εξω" της κρητης ωστε να χει τωρα τετοια συμπεριφορα;να το ζηταει χωρις σταματημο;

οσο για τον οιστρο... ναι νομιζω πως μιαζει (η ισως ειναι και χειροτερα).παρολαυτα δε νομιζω πως ειναι κατι τετοιο γιατι πολυ απλα, οταν γυρισαμε απο αθηνα, τις πρωτες μερες δεν ειχε κανενα προβλημα~! πιστεψτε με το μονο προβλημα ειναι οτι θελει να παει εξω... ουτε οιστρο εχει ουτε τιποτα τετοιο.την ξερω!

παω για μια προσπαθεια υπνου! ελπιζω να με αφησει καποιες ωρες εστω

Θέλω κι εγώ να μάθω το γάτο μου να μένει κλεισμένος μέσα...Μένω με τη γιαγιά τόσο καιρό,η οποία έχει ψύχωση με τις ανοιχτές πόρτες!
Τώρα ο γατούλης μπορεί να μάθει μέσα και πρέπει γιατί σύντομα μετακομίζω εξωτερικό και ενώ δεν είναι τόσο επικίνδυνα εκεί, δεν ξέρω αν θα πιάσω σπίτι σε ισόγειο:P Και σίγουρα δεν θα θέλω μέσα σε όλη τη περίοδο προσαρμογής που θα περνάω εγώ, να έχω και το νευρόσπαστο αγρίμι.
Γιατί ναι, παρ'όλο που από μωρό μεγάλωσε με ανθρώπους, είναι αγρίμι. Μια φορά στο εξοχικό τον περιόρισα στην κουζίνα και ΞΗΛΩΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ στην προσπάθειά του να βρει τρόπο να βγει. Σκαρφαλώνει παντού και "σκάβει" στο πάτωμα, τα παράθυρα, σηκώνει χαλιά και κάνει απίστευτη φασαρία. Όλα αυτά ΦΥΣΙΚΑ, συμβαίνουν 4-5 το πρωί.
Έχω δοκιμάσει σπρέι, τον έχω ανγοήσει (αλλά δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο δεν τον νοιάζει και πόσο επίμονος είναι), έχω δοκιμάσει ήχους (και απλά συνεχίζει τη δουλειά του με τα αυτιά γυρισμένα στην πηγή του ήχου), τον έχω τρομάξει, έχω φωνάξει, έχω ρίξει φάπα, αλλά ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. (Γιατί συν τοις άλλοις είναι και εκδικητικός)
Ένα πράγμα που "με έσωσε" ήταν όταν γέμισα τα πάντα με ταινία διπλής επκόλλησης. Τη σιχαινόταν. Αλλά τη σιχάθηκα κι εγώ γιατί γέμιζε βρωμιές και όταν πήγα να την βγάλω άφησε άπειρη κόλλα στο πάτωμα και στις μπαλκονόπορτες.
Τώρα που δεν θα έχω πρωινά ξυπνήματα, μπορώ να ξαναπροσπαθήσω να τον περιορίσω. Έχω όμως ένα μικρό μπαλκονάκι και δεν έχω ιδέα πως να στηρίξω την περίφραξη :redface:
Θα προτιμούσα κάτι σε κοτετσόσυρμα για οικονομικούς λόγους, όμως ο άτιμος μπορεί να το ξηλώσει εάν θέλει. Πως το σιγουρεύουμε ούτως ώστε όσο και αν το τραβάνε/σπρώχνουνε να μην κάνει τρύπα;

Καλέ γιατί είναι τόσο άγριο ο γάτος σου; Τον έχεις στειρώσει; Δοκίμασε για τα έπιπλα να τρίψεις φλούδα λεμονιού ή πορτοκαλιού (δε θυμάμαι ποιά από τις δύο) γιατί δεν τους αρέσει η μυρωδιά..

popix ποσο σε καταλαβαινω :D δεν ξερω αν ο δικος σου ειναι χειροτερος ή η δικια μου! λοιπον εμεις ειμαστε μια βδομαδα μεσα... οι πρωτες μερες ηταν παρα πολυ δυσκολες ομως εχω παρατηρισει αλλαγες στη συμπεριφορα της προς το καλυτερο! πλεον νιαουριζει στην μπαλκονοπορτα πολλες φορες τι μερα αλλα για 5-10 λεπτα μονο και μετα παει και ξερενετε στον υπνο.υπαρχουν φορες που δεν ενδιαφερετε για κανενα απ τα παιχνιδια της (ουτε καν για το σκηνη). συνηθως οταν βγαινει στο μπαλκονι ομως ενθουσιαζεται τοσο που ασχολειτε με τα παντα! πλεον αργει περισσοτερο να σκαρφαλωσει την καλαμωτι.οποτε κερδιζει περισσοτερο χρονο στο μπαλκονι αφου με το που την δω να επιχηρει να σκαρφαλωσει την περνω μεσα και την ξαναβγαζω μολις δω οτι ηρεμισε εντελος.αυτο που δεν εχει αλλαξει ειναι το βραδινο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ξυπνημα! γυρω στις 4 το πρωι λοιπον φροντιζει να κανει πολυ θωριβο με καποιο τροπο και μολις δει οτι ξυπνησα παει και νιαουριζει για κανα 20λεπτο στην πορτα. ισως δεν το κανε αν δεν εδειχνα οτι ξυπνησα ομως σηκωνομε και καπνιζο απ τα νευρα μου και μπαινω στο φορουμ αυτο και διαβαζω παλια τοπικς :D

οπωτε πιστευω οτι οντως οσο αγρια και να ειναι μια γατουλα, μπορει να προσαρμοστει σε οποιεσδιποτε συνθηκες με το περασμα του χρονου! θα ρθει ο καιρος που δε θα προσπαθει καν να ανεβει στην καλαμωτι και τοτε το μπαλκονι θα ειναι μερα-νυχτα ανοιχτο :D για να το πετυχεις θελει πολυ πεισμα απο πλευρα σου και να ξερεις τι ψυχολογικο πολεμο θα δεχτεις (νοιαουρισμα κλαμμενο κλπ).

επησις κατι πολυ συμαντικο για μενα ειναι πως η Σαλλυ μου δεν εχει παρει χαμπαρι οτι μπορει αν θελει να σκαρφαλωσει την καλαμωτι απ ολες τις πλευρες! παντα επιχηρει μονο απ την πιο δυσκολη πλευρα.μια φορα την προλαβα οταν ειχε φτασει πανω πανω.... απο τοτε δεν εχει ξαναφτασει τοσο ψιλα στην καλαμωτι...ομως θα μπορουσε ανετα να δοκιμασει απ το air condition (δειτε φωτος σε προηγουμενο μ ποστ) να πηδηξει η να ξυλωσει την καλαμωτι και πιστεψτε με η καλαμωτι ειναι πολυ προχειρα βαλμενη... δεν θελει και πολυ για να την ξυλωσει... κι ομως :D πλεον την αφηνω μπαλκονι μονη της και απ τους ηχους του νιαουρισματος η οταν γρατζουναει την καλαμωτι, καταλαβαινω ακριβως ποτε εχει βαλει σκοπο να το σκασει και παω και την μαζευω!

τελος, γνωμη μου προσοπικη ειναι οταν θα τον κλεισεις μεσα, τουλαχιστον μην τον μαλωνεις αν ανεβενει πανω σε επιπλα κλπ!! ας μην τα κανουμε να ζουν εντελως βασανιστικα... αφου μας ελαχε να ειναι αγρια τα γατια μας ας το υποστουμε!

τελος, γνωμη μου προσοπικη ειναι οταν θα τον κλεισεις μεσα, τουλαχιστον μην τον μαλωνεις αν ανεβενει πανω σε επιπλα κλπ!! ας μην τα κανουμε να ζουν εντελως βασανιστικα... αφου μας ελαχε να ειναι αγρια τα γατια μας ας το υποστουμε!
Εχεις απολυτο,μα απολυτο δικιο..και συμφωνω εντελως μαζι σου.ΟΚ...καποια πραγματα τα κανουμε κυριως για την ασφαλεια τους,ναι τα περιοριζουμε αλλα ειναι για το καλο τους.Μεχρι εκει ομως.Και σε καναπεδες θα ανεβουν,και σε τραπεζια..και οπου αλλου.Ζωντανα πλασματα ειναι.Δεν ειναι κουκλακια του καναπε.
Χαιρομαι τοσο πολυ να βλεπω ανθρωπους να αγαπανε πραγματικα τα ζωακια τους και να νοιαζονται για αυτα.Να εισαι καλα καρδια μου.:kissing:

Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ!:) Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις όταν έρθει η στιγμή που θα σου δείξει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της, θα σκεφτείς ότι όλα τα ξενύχτια που έχεις περάσει για αυτήν κι όλο το κατεδαφισμένο σπίτι :Pαξίζαν και με το παραπάνω!!!
Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι με το "αγριμάκι" σου:D

Οι εξελίξεις με χαροποιούν πολύ. Όλα θα πάνε καλά, να δεις!! Λοιπόν εξοπλίσου με πολλές ιδεούλες για παιγνίδια για να τη γυμνάζεις και για να ενδυναμώσετε και το δέσιμό σας.
Το νου σου όμως πάντα στην καλαμωτή. Μην σε ξεγελά το γεγονός ότι ακόμα δεν την έχει σκαρφαλώσει.

Χαίρομαι που ακούω ότι έχεις μια κάποια εξέλιξη μέσα σε μια εβδομάδα!
Ο γάτος μου στειρώθηκε στην ώρα του κανονικά και τώρα είναι 2 χρονών. Και ανεβαινει παντού, ακόμα και πάνω στην ντουλάπα μου (και ρίχνει πράγματα κάτω στο πέρασμά του)
Έχει τα πάντα μέσα στο σπίτι, γατόδεντρο, παιχνίδια, λιχουδιές, αγκαλιές, παιχνίδια, αλλά όταν πρόκειται για την βόλτα του, είναι απλά αμείλικτος και ανυποχώρητος. Και κάνει και αυτό που κάνει και η Σάλλυ, κάνει επίτηδες τρομερή φασαρία και πειράζει πράγματα που δεν θέλω να πειράζει για να εκνευριστώ να σηκωθώ και μόλις σηκώνομαι νιαουρίζει και τρέχει στην πόρτα.
Νομίζω ότι είναι απλά πονηρός και κακομαθημένος :mad:
Το θέμα είναι, ότι έχει υπάρξει ο ονειρεμένος γάτος στο παρελθόν, κοιμόταν και ξυπνούσε μαζί μου, σεβόταν το πρόγραμμα του σπιτιού, την ώρα του φαγητού, όλα. Η συμπεριφορά του άλλαξε πριν κάνα χρόνο, που απέκτησε δίποδο αντίζηλο :whistle: Και παρ'όλο που πια τα πάνε μια χαρά, δεν επέστρεψε ποτέ στις παλιές του συνήθειες.

Τη δικιά μου να δείτε!!!!Κάνει τα πάντα για να με ενοχλήσει...Όσο για αγρίμι...δεν φαντάζεστε!!!!:(:worry:Μάλλον κάτι έκανα λάθος στη διαπαιδαγώγηση....

Αυτό θα πει να είσαι μάνα... με όποιο στραβό γίνει αναλαμβάνεις την ευθύνη και αναρωτιέσαι που έκανες το λάθος.. :P

δεν εχει περασει μηνας παιδια και τα πηγαινουμε μια χαρα... το μπαλκονι μενει ανοιχτο τις περισσοτερες ωρες της ημερας..η Σαλλυ αράζει εξω τις περισσοτερες φορες μα αν και σπανια, υπαρχουν φορες που ερχετε μεσα και κοιμαται ενω το μπαλκονι ειναι ανοιχτο! δεν λεω πως τις εχει φυγει τελειως η ορεξη να βγει εξω.. ακομα νομιζω πως προσπαθει να σκαρφαλωσει την καλαμωτι αλλα σιγουρα δεν βγαινει στο μπαλκονι μονο γι αυτο πια! ενταξει, δεν λεω... κοιμαται πολλες ωρες τι μερα γιατι μαλλον βαριεται... ειδικα τις πρωτες μερες.. κοιμοταν συνεχεια ενω το μπαλκονι γι αυτην ηταν οπως ειπα πιο πριν απλα μια μεγαλυτερη πιθανοτητα να βγει εξω σκαρφαλωνοντας την καλαμωτι. τωρα ομως ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα... ενδιαφερεται περισσοτερο για τα παιχνιδια μεσα απ οτι παλια..το σκηνη αν κουνιθει, και εξω να ναι και να χαζευει, θα πεταχτει μεσα να το πιασει (καλα πως το ακουει δε μπορω να καταλαβω).επισης πλεον δε νιαουριζει με τις ωρες μπροστα στην μπαλκονοπορτα οταν ειναι κληστη... αντε να προσπαθισει 1 λεπτο το πολυ κ μετα το αποδεχετε κ μπαινει μεσα. πολλες φορες μεσα την πιανει η τρελα και τρεχει περα δωθε.παιζει :) εινια πιο ναζιαρα πλεον. νιαουριζει σα να θελει να μηλισει... χαρουμενα και δυνατα! ακομα και η εξωπορτα οταν ανοιγει... συμβαινει κατι εξωπραγματικο!!! καθετε ακριβως μπροστα της και δεν πεταγετε να βγει εξω ενω μπορει :P (καλα μη φανταστιτε... για δευτερολεπτα μηλαμε ετσι... την ωρα που την ανοιγω για να μπω η να βγω). πραγματικα τα πηγαινουμε πολυ καλα τωρα..και γω καταλαβαινω περισσοτερο οταν ζηταει κατι... οταν θελει να παιξουμε με το σκηνι πχ η οταν ειναι η ωρα της για υπνο η για να της ανοιξω μπαλκονι...

2 προβληματα εχουμε μονο... πρωτων πλεον δε πολυθελει να κοιματε μαζι μου.. πηγαινει η απεναντι στον καναπε η... ΚΑΤΩ απ το κρεβατι. με προβληματιζει λιγο αυτο. μηπως δεν με συμπαθει πια και τοσο;

δευτερων πολλες φορες ακομα με ξυπναει γρατζουνοντας κατι σακουλοϊδες η κανοντας αλλου ειδους φασαρια..ευτυχως ομως οχι σε ακυρες ωρες... συνηθως τα πρωινα... το πολυ καμια ωρα πριν ξυπνησω... προφανως επειδη πειναει η για να της ανοιξω το μπαλκονι να βγει για λιγο

ομολογο πως τις πρωτες μερες σκεφτικα σοβαρα να της ανοιξω να βγει εξω να παει οπου θελει.... δε λιγισα ομως!! απλα σκεφτικα ποσο καλυτερα θα ηταν για ολους μας....ευτυχως που δεν το κανα :D και ειμαι σιγουρος πως θα βελτιωθει κιαλλο :) η μερα που θα βγαινει μπαλκονι και δε θα προσπαθει να ανεβει την καλαμωτι ουτε 1 φορα γιατι δεν θα την ενδιαφερει, ειναι κοντα! το νοιωθο :D

Τα νέα σας είναι πολύ ευχάριστα! Ομολογώ πως έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γι' αυτά που σε απασχολούν τώρα:
1 Μάλλον έχουν αρχίσει οι ζέστες και ψάχνει πιο δροσερά μέρη για να κοιμηθεί η μικρή ;) Όπως και να χει μην την πιέσεις για οτιδηποτε. Θα ρθει πάλι η στιγμή που θα κοιμηθεί μαζί σου, στο εγγυώμαι 100%
2 Τώρα που η μικρή είναι λιγότερο ανεξάρτητη, δηλαδή δεν μπορεί να μπαινοβγαίνει κατά βούληση αλλά εξαρτάται από σένα, θα αναπτυχθούν νέοι κώδικες επικοινωνίας σε καινούρια ωράρια. Δώσε της χρόνο

Υπεροχα νεα πραγματικα.Παρα πολυ χαιρομαι!!:clapup:
Μην φοβασαι που δεν κοιμαται μαζι σου αυτον τον καιρο.Κακια σιγουρα δεν σου κραταει,τα ζωα δεν ξερουν απο κακιες..αυτα τα εχουν οι ανθρωποι.;)

Μην ανησυχείς, φίλε μου!
Δεν πρόκειται όντως να σου κρατήσει κακία, τα ζώα δεν έχουν τέτοια συναισθήματα.
Απλώς εμείς οι άνθρωποι τα συναντούμε τόσο συχνά γύρω μας που σκεφτόμαστε μήπως είναι έτσι και τα ζώα...
Να δεις που όλα θα είναι καλά! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back