Πώς θα κάνω το γατί μου να αντέχει κλεισμένο μέσα;

Απάντηση: θα ήθελα τα φώτα σας !!!

Ακριβώς αυτό με το που άνοιγε η πόρτα το έσκαγε και δεν μπορούσες να την πιάσεις με τπτ έφευγε σφαίρα ακόμη και στην σκάλα ... η πήδαγε στο διπλανό μπαλκόνι του γείτονα... και ας είχε πλέγμα πράσινο... το γατάκι που αναφέρομαι είναι από αδέσποτη γεννά στον κήπο του εξοχικού οπότε ζει έξω .. αλλά όταν άνοιξα την πόρτα έκατσε άνετα μέσα και την έβγαζα διότι δεν είχα αμμοδοχο για μέσα στο σπίτι :( τώρα το μπαλκόνι λέω να το κλείσω με καλαμωτή μήπως δεν είναι εύκολο να γαντζωθεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Θα ήθελα τα φώτα σας !!!

μπορείς απλά να σηκώσεις πιο ψηλά την πλευρά που πάει στον γείτονα. Εμείς βάλαμε ένα τέτοιο εμπόδιο το οποίο θα βγάλω φωτογραφία αύριο για να καταλάβεις. Επίσης βάλαμε και εμπόδια στις μπαλκονόπορτες γιατί το καλοκαίρι είχε μάθει και τραβούσε τις σίτες και περνούσε από κάτω τους, έβγαινε στο μπαλκόνι και τσουπ στους δίπλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά καλά με υγεία σε ολους !!! Να ζητήσω συγνώμη από τον admin αλλά δεν είχα βρει αυτό θέμα !! Παιδιά και pepper σήμερα την ξανά βρήκα και είμαστε μεσα πρώτη μέρα αύριο πάω να αγοράσω παιχνίδια και ελπίζω να αντέξει για να πάμε και στο διαμέρισμα μετά τον νέο χρόνο!! διάβασα όλο το θέμα αλλά όταν γυρίσω μάλλον θα μου δώσετε ιδέες για να κλείσω το μπαλκόνι !!! Άντε καλή μας αρχή !!!

Χρόνια πολλά και με το καλό στο νέο σας σπίτι :santa:
Μην ανησυχείς οι γάτες συνηθίζουν, λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο να γίνει σωστά η περίφραξη.
Δες αν θέλεις το θέμα μας "Περίφραξη μπαλκονιού" να παίρνεις από τώρα κάποιες ιδέες κι εύχομαι
καλές γιορτές και ο νέος χρόνος με υγεία και χαρά
t7244.gif

Καλημέρα ευχαριστούμε ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα το μωρό σήμερα ειναι η πρώτη μέρα που κοιμηθήκαμε και μαζί τώρα που ξημέρωσε έχουμε παράπονα για να βγει αλλά ελπίζω να μείνει ήρεμη όπως ειναι συνήθως μόνο η ομορφούλα μου δεν άντεχε την συνήθεια και το έσκαγε :p :( το θέμα περίφραξη μπαλκονιού το έχω δει χίλια ευχαριστώ !!! Το μόνο που φοβάμαι ειναι όταν βγαίνω εγω με το αναπηρικό αμαξίδιο μου όπου η πόρτα ανοίγει τέρμα

omorfoula καλημέρα! Μπορείς να πάρεις σαμαράκι και να την βγάζεις κάποιες μέρες έξω για λίγο. Όταν βγαίνεις με το αμαξίδιο μπορείς να κρατάς ένα ψεκαστήρι και αν έρχεται προς την πόρτα να την ψεκάζεις με νερό.

Pepper καλημέρα κάτι τέτοια σκέφτηκα με ψεκαστήρι ευχαριστώ πολύ να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά κοντεύει 4 μηνών και ακόμη ήταν με μάνα και αδερφή ειναι λογικό ; Σαμαράκι σίγουρα θα πάρω !!

Λογικό είναι. Η μάνα συνήθως μένει τριγύρω αλλά δεν τα φροντίζει, αλλά να μένει το αδερφάκι λογικό είναι.

Α οκ ευχαριστώ πολύ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back