Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
06-01-14
13:29
Απάντηση: Κύριε-κύριε, μπορώ να πάω στο μέρος;
Καλημερα και καλη χρονια σου ευχομαι.
Πετρες μπορεις να βαλεις.Να καλυψεις δηλαδη εκεινο το σημειο με πετρες.Στις πετρες δεν μπορουν να σκαψουν,αρα θα προτιμησουν αλλη περιοχη με χωμα.
Καλημερα και καλη χρονια σου ευχομαι.

Πετρες μπορεις να βαλεις.Να καλυψεις δηλαδη εκεινο το σημειο με πετρες.Στις πετρες δεν μπορουν να σκαψουν,αρα θα προτιμησουν αλλη περιοχη με χωμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αόρατη Άγρα
Νεοφερμένο μέλος
Η Αόρατη Άγρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
08-01-14
09:58
Απάντηση: Κύριε-κύριε, μπορώ να πάω στο μέρος;
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Όχι, δεν υπάρχει χώμα στο σημείο που λερώνουν, τσιμέντο είναι, δάπεδο.
Η λύση με τις πέτρες άραγε αποδίδει και σε δάπεδο; Κάπου πήρε και το μάτι μου κάτι για ΣΠΡΕΥ αποτροπής, υπάρχει κάτι τέτοιο, και αποδίδει;
Κάποια άλλη λύση;
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Όχι, δεν υπάρχει χώμα στο σημείο που λερώνουν, τσιμέντο είναι, δάπεδο.
Η λύση με τις πέτρες άραγε αποδίδει και σε δάπεδο; Κάπου πήρε και το μάτι μου κάτι για ΣΠΡΕΥ αποτροπής, υπάρχει κάτι τέτοιο, και αποδίδει;
Κάποια άλλη λύση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
21-01-14
14:04
Υπάρχει ναι ειδικό σπρέι. Θα πρέπει να το προμηθευτείς από κτηνιατρικό φαρμακείο, για να είναι ασφαλές και για ανθρώπους και για ζώα. Εκεί θα σου πουν ακριβώς πως θα το χρησιμοποιήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αόρατη Άγρα
Νεοφερμένο μέλος
Η Αόρατη Άγρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
24-01-14
14:08
Απάντηση: Πώς θα σταματήσω τις γάτες να μου λερώνουν την αυλή μου;
Ναί, πήγα και ρώτησα σ'ένα pet shop και μου έδωσαν ένα σπρέυ (ολίγον ακριβό) που μου φαίνεται πως μυρίζει σιτρονέλα.
Δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα αλλά αυτό που βοήθησε περισσότερο νομίζω είναι η τοποθέτηση πετρών ή τούβλων.

Ναί, πήγα και ρώτησα σ'ένα pet shop και μου έδωσαν ένα σπρέυ (ολίγον ακριβό) που μου φαίνεται πως μυρίζει σιτρονέλα.
Δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα αλλά αυτό που βοήθησε περισσότερο νομίζω είναι η τοποθέτηση πετρών ή τούβλων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
scroogy
Νεοφερμένο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
09-12-14
15:29
Aδέσποτες γατούλες και αφόδευση εκτός κήπου - SOS
Καλησπερα σας.
Τα τελευταια 7 χρονια μενω σε μια πολυκατοικια και ταιζω καθημερινα τις αδεσποτες γατες του κηπου μας (οπως εκανα και σε ολα τα υπολοιπα σπιτια που εμενα). Δυστυχως ειμαι 2 χρονια ανεργη και δεν εχω τη δυνατοτητα στειρωσης τους, κατι που οδηγησε στον πολλαπλασιασμο τους (αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στις 8, ολες μικρες σε ηλικια, η πιο μεγαλη γυρω ουτε 1,5 ετους).
Τον τελευταιο καιρο, πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το λογο, ενω υπαρχει ενας μικρος κηπος στο πισω μερος της πολυκατοικιας, εχουν αρχισει να αφοδευουν στην κατηφορα του υπογειου γκαραζ (εκει οπου το πατωμα εχει κατι χοντρες ραβδωσεις, πραγμα που καθιστα κ δυσκολο τον καθαρισμο), με αποτελεσμα ανεβοκατεβαινοντας τα αυτοκινητα, να λιωνουν τις ακαθαρσιες τους και να γινεται πραγματικα λιγο απελπιστικη η κατασταση...
Αυτο φυσικα οδηγησε σε αγρια παραπονα των ενοικων της πολυκατοικιας ως προς το προσωπο μου (ειναι κ αλλη μια κοπελα που τις ταιζε, αλλα περιστασιακα) και να μου ζητουν να σταματησω να τις ταιζω ωστε να αλλαξουν στεκι. Αυτο ομως ειναι κατι που πραγματικα δε μπορω να κανω, μου ειναι πραγματικα αδυνατο. Επισης αδυνατο ειναι να τις ταισω και αλλου, καθως η γειτονια μου ειναι γεματη πολυκατοικιες, δεν υπαρχει ενας κενος χωρος, κατι, και εχω ηδη τσακωθει και με ατομα απο 2 γειτονικες μου πολυκατοικιες.
Να σημειωσω οτι τις τελευταιες μερες ειδα στο σημειο που αφοδευουν κατι πρασινομπλε μπιλακια, τα οποια δεν ειναι φολα ή κατι τετοιο, αλλα απ'οτι διαβασα σ ενα mail της αλλης κοπελας που τα ταιζει, ειναι κατι που απλα τις αποτρεπει (υποτιθεται δυστυχως) απο το να πλησιαζουν εκεινο το μερος, προφανως σαν αυτα που βαζουν σε γλαστρες, αλλα αυτες δυστυχως συνεχιζουν να αφοδευουν εκει ακαθεκτες.
Εννοειται οτι κατεβαινω κ καθαριζω καθημερινα, αλλα πρωτον δε γινεται να προλαβω τοσες γατες κ δευτερον εφοσον το σημειο δεν ειναι επιπεδο, δε γινεται εκ των πραγματων να καθαριστει σωστα. Αν συνεχιστει η κατασταση φοβαμαι για τα χειροτερα (φολες).
Σας εχει τυχει αντιστοιχο προβλημα με αδεσποτες; Πως το αντιμετωπησατε; Ειμαι σε απελπισια, βοηθηστε με με ο,τι γνωριζετε παρακαλω...Ερχεται και η περιοδος αναπαραγωγης οπου να ναι και δε θελω να ξερω τι θα γινει αν οι γατες φτασουν τις 15 πχ...
Καλησπερα σας.
Τα τελευταια 7 χρονια μενω σε μια πολυκατοικια και ταιζω καθημερινα τις αδεσποτες γατες του κηπου μας (οπως εκανα και σε ολα τα υπολοιπα σπιτια που εμενα). Δυστυχως ειμαι 2 χρονια ανεργη και δεν εχω τη δυνατοτητα στειρωσης τους, κατι που οδηγησε στον πολλαπλασιασμο τους (αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στις 8, ολες μικρες σε ηλικια, η πιο μεγαλη γυρω ουτε 1,5 ετους).
Τον τελευταιο καιρο, πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το λογο, ενω υπαρχει ενας μικρος κηπος στο πισω μερος της πολυκατοικιας, εχουν αρχισει να αφοδευουν στην κατηφορα του υπογειου γκαραζ (εκει οπου το πατωμα εχει κατι χοντρες ραβδωσεις, πραγμα που καθιστα κ δυσκολο τον καθαρισμο), με αποτελεσμα ανεβοκατεβαινοντας τα αυτοκινητα, να λιωνουν τις ακαθαρσιες τους και να γινεται πραγματικα λιγο απελπιστικη η κατασταση...
Αυτο φυσικα οδηγησε σε αγρια παραπονα των ενοικων της πολυκατοικιας ως προς το προσωπο μου (ειναι κ αλλη μια κοπελα που τις ταιζε, αλλα περιστασιακα) και να μου ζητουν να σταματησω να τις ταιζω ωστε να αλλαξουν στεκι. Αυτο ομως ειναι κατι που πραγματικα δε μπορω να κανω, μου ειναι πραγματικα αδυνατο. Επισης αδυνατο ειναι να τις ταισω και αλλου, καθως η γειτονια μου ειναι γεματη πολυκατοικιες, δεν υπαρχει ενας κενος χωρος, κατι, και εχω ηδη τσακωθει και με ατομα απο 2 γειτονικες μου πολυκατοικιες.
Να σημειωσω οτι τις τελευταιες μερες ειδα στο σημειο που αφοδευουν κατι πρασινομπλε μπιλακια, τα οποια δεν ειναι φολα ή κατι τετοιο, αλλα απ'οτι διαβασα σ ενα mail της αλλης κοπελας που τα ταιζει, ειναι κατι που απλα τις αποτρεπει (υποτιθεται δυστυχως) απο το να πλησιαζουν εκεινο το μερος, προφανως σαν αυτα που βαζουν σε γλαστρες, αλλα αυτες δυστυχως συνεχιζουν να αφοδευουν εκει ακαθεκτες.
Εννοειται οτι κατεβαινω κ καθαριζω καθημερινα, αλλα πρωτον δε γινεται να προλαβω τοσες γατες κ δευτερον εφοσον το σημειο δεν ειναι επιπεδο, δε γινεται εκ των πραγματων να καθαριστει σωστα. Αν συνεχιστει η κατασταση φοβαμαι για τα χειροτερα (φολες).
Σας εχει τυχει αντιστοιχο προβλημα με αδεσποτες; Πως το αντιμετωπησατε; Ειμαι σε απελπισια, βοηθηστε με με ο,τι γνωριζετε παρακαλω...Ερχεται και η περιοδος αναπαραγωγης οπου να ναι και δε θελω να ξερω τι θα γινει αν οι γατες φτασουν τις 15 πχ...
o-thrax
Νεοφερμένο μέλος
Ο o-thrax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
08-10-16
09:39
Αν και παλιο το μηνυμα θα ηθελα να δωσω λυση και σε αλλος για τις γατες που μπαινουν μεσα σε αυλες ακαλεστες. Η λυση ειναι απλη και φθηνη.Καλησπέρα. Ψάχνοντας τρόπους να σταματήσω τις αρσενικές γάτες να κατουράνε , σημαδεύουν (οριοθετούντην αυλή μου και την εξώπορτα του σπιτιού μου αποφάσισα να επικοινωνήσω με εσάς. Η αυλή του σπιτιού μου επιτρέπει στις γάτες να επικοινωνούν μεταξύ του ακάλυπτου χώρου του οικοδομικού τετραγώνου και του δρόμου . Όμως στο πέρασμά τους οι αρσενικοί μου αφήνουν τα διαπιστευτήρια τους πάνω στις καρέκλες ,στον καναπέ , στην πόρτα και όπου αλλού βρουν με αποτέλεσμα να με έχουν αποκλείσει από την βεράντα μου .Κάθε μέρα καθαρίζουμε και το σπίτι ακόμα και μέσα βρωμά κατρουλιές γάτας. Μου κατουράνε την θωρακισμένη πόρτα και αυτή από κάτω έχει ειδική αντιανεμική βούρτσα που εχει ποτήσει κ.λ.π.
Μέχρι τώρα ημουν πολύ ανεκτικός γιατί αγαπώ τα ζωα ,τους βγάζω στον δρόμο φαι και νερό , εχω ψεκάσει και με ενα σπρει που διώχνει τις γάτες που το αγόρασα απο το κατάστημα πώλησης ζώων αλλά τίποτα.
Σήμερα βρήκα την εξώπορτα γεμάτη ,δεν χρησιμοποίησα την αυλή ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και είναι αιτία αυτό.
Παρακαλώ για τις προτάσεις σας, διοοτι πλέον εχω πάρει απόφαση να τους κόψω την περασά και βλέπομε.
Ευχαριστώ
Την εφαρμοσα και ειχε αποτελεσμα: Θα βαλετε σε μερικα σημεια στην αυλη σας η στο μπαλκονι σας μπιλιες ναυθαλινης.
Τοσο απλα και φθηνα, απλα θελει να προσθετετε καθε 15-20 μερες καινουριες μιας και εξασθενει η μυρωδιας της.
Οι γατες δεν την αντεχουν καθολου την ναυθαλινη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
την αυλή μου και την εξώπορτα του σπιτιού μου αποφάσισα να επικοινωνήσω με εσάς. Η αυλή του σπιτιού μου επιτρέπει στις γάτες να επικοινωνούν μεταξύ του ακάλυπτου χώρου του οικοδομικού τετραγώνου και του δρόμου . Όμως στο πέρασμά τους οι αρσενικοί μου αφήνουν τα διαπιστευτήρια τους πάνω στις καρέκλες ,στον καναπέ , στην πόρτα και όπου αλλού βρουν με αποτέλεσμα να με έχουν αποκλείσει από την βεράντα μου .Κάθε μέρα καθαρίζουμε και το σπίτι ακόμα και μέσα βρωμά κατρουλιές γάτας. Μου κατουράνε την θωρακισμένη πόρτα και αυτή από κάτω έχει ειδική αντιανεμική βούρτσα που εχει ποτήσει κ.λ.π.