rikos20
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rikos20
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά και πάλι χρειάζεται κάποιος χρόνος.
Κάνε λίγο υπομονή και άφησε τα να τα βρούνε μόνα τους ,μην πολυεπεμβαίνεις μόνο αν αρχίζει να είναι επικίνδυνο.
Και οπωσδήποτε μην επικεντρώνεσαι περισσότερο στην μικρή, να αφιερώνεις πολύ χρόνο και στον μεγάλο(περισσότερο από πριν) για να μην νιώθει παραμελημένος.
Να θυμάσαι οι γάτες είναι σαν μικρά παιδιά...ζηλεύον!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ειναι φυσιολογικο στην αρχη να την γλυφει και μετα να τη δαγκωνει?
Εντελώς!
Και μάλιστα είσαστε σε πολύ καλό δρόμο!

Εμένα η Μυρτούλα πέριση που υιοθέτησα τον Αρη, μόλις τον μυριζόταν(στην αρχή) γινόταν...θηρίο ανήμερο!

ιβανα
Επιφανές μέλος

τους ειχατε κοψει τα νυχια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rikos20
Νεοφερμένο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..........καλε οχι!!!!!!! εγω πιστευω οτι γνωριζονται...και αυτο γινεται με το παιχνιδι,και το παιχνιδι ΠΑΝΤΑ περιεχει και δηθεν τσακωματα...δεν εχεις προσεξει τα μικρα γατακια ,τα αδελφακια,πως παιζουν?? κανουν οτι τσακωνονται,αλλα στην πραγματικοτητα ειναι παιχνιδι,το ιδιο ισχυει για ολα τα αιλουροειδη...ειναι απο τη φυση τους ετσι,γιατι εξασκουνται αργοτερα για το κυνηγι...και με εμενα,οταν παιζουν τα δικα μου,κανουν οτι και καλα θελουν να μου επιτεθουνε και να με δαγκωσουν!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
δεν εχουν τσακωθει ποτε αγρια.οταν ειναι ελευθερη η μικρη ειμαι απο πανω τους.απορω γιατι κανενα απο τα δυο δεν εβγαλε κανεναν επιθετικο ηχο και ανησυχω μηπως ειναι καθυστερημενα.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
πλακωθηκαν ποτε ασχημα μεταξυ τους εφη κ νικη? εννοω με αιματα κλπτους ειχατε κοψει τα νυχια?
Τα νύχια τους τα κόβω έτσι και αλλιώς τακτικά,κάθε 10-15 μέρες.

Αίματα όχι δεν είχαμε ποτέ.Η Μυρτώ δεν είναι ποτέ επιθετική και ο Αρης είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, την πλησίαζε με πολύ φιλικές διαθέσεις.

Για κανένα δίμηνο όποτε την πλησίαζε λίγο αυτή του έκανε κχχχ και αυτός έκανε αμέσως πίσω.Στην αρχή ίσως να πήγαινε να του ορμήσει αλλά τίποτα το σοβαρό.
Το μεγάλο πρόβλημα ήρθε μετά.Οταν πιά εγκαταστάθηκε ο Αρης για τα καλά και κατέλαβε όλα τα δικά της μέρη, η Μυρτώ παρουσίασε "ένα είδος κατάθλιψης-μελαχολίας".
Καθόταν ακίνητη όλη την μέρα και δεν αντιδρούσε σε τίποτα.Μόνο έτρωγε, κατόρθωσε τότε σε δύο μήνες "να πάρει" πάνω από ένα κιλό.
Τέλος πάντων, τώρα έχουν περάσει πιά αυτά.Ομως ποτέ δεν "έγιναν φίλοι" μεταξύ τους, απλά συνυπάρχουν πιό αρμονικά.

Πιστεύω όμως ότι όλο αυτό οφείλονταν στην μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει η Μυρτώ με τον Αρη(ή μία ήταν τότε πέντε χρονών και ο άλλος επτά μηνών) και στον δύσκολο και κλειστό χαρακτήρα της Μυρτούλας.

Σόρρυ rikos20 για το οφφ και απ'ότι κατάλαβα τα δικά σου γατάκια μιά χαρά θα προσαρμοστούνε μαζί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool