ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος
έχω ένα γατάκι 2 μηνών εδώ και μιάμιση εβδομάδα. Το βράδυ κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι. Μέχρι στιγμής αυτό δε με ενοχλούσε καθόλου, ίσα ίσα το θεωρούσα πολύ γλυκό, και ακόμα και τώρα το θεωρώ αρκεί να μη γίνεται όπως τις 2 τελευταίες νύχτες που έχει αλλάξει τις συνήθειές του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν πέφτω για να κοιμηθώ, αυτό ανεβαίνει κάποια στιγμή, όποτε αυτό θέλει, στο κρεβάτι και αρχίζει να παίζει. Μάλιστα το παρατηρώ που μόλις ανέβει απ την κάτω μεριά του κρεβατιού...ανεβαίνει στα πόδια μου και περπατάει ύπουλα (χαχαχα) με τρόπο σαν να πάει να κυνηγήσει κάτι..μέχρι και το κεφάλι μου. Μόλις φτάσει στο κεφάλι, κάνει μια ξαφνική κίνηση και αρχίζει να παίζει είτε με τα μαλλιά μου, είτε απλώνει πόδια στα μούτρα μου θέλωντας να παίξει με το πρόσωπό μου, και αυτά μαζί με λίγες γρατσουνιές.
Χθες βράδυ προσπαθούσα απ τις 12 ως τις 5 παρά το πρωι...να το μάθω να μην ανεβαίνει στο κρεβάτι...γιατί ακόμα και αν κάποια στιγμή σταματήσει τα παιχνίδια και πέσει για ύπνο δίπλα μου.. μπορεί να το πλακώσω καταλάθος και δεν κοιμάμαι ήσυχα έχοντας αυτό το άγχος. Επίσης μέσα στην νύχτα ξυπνάει, τρώει πίνει κτλ κτλ...και μετά πάλι ορμάει στο κεφάλι μου.
Έχοντας το άγχος μη μου κάνει καμιά ζημιά στο πρόσωπο με τα παιχνίδια του το βράδυ...κοιμάμαι τυλιγμένη ως πάνω με την κουβέρτα...για πόσο όμως να μπορώ να το συνεχίσω αυτο? Γιατί να μην κοιμάται ήρεμα δίπλα μου? 'Η και στα πόδια μου? ώστε να μη φοβάμαι μη μου κάνει κάτι ή και μη το πλακώσω?
Η τακτική που ακολούθησα χθες, ήταν κάθε φορά που ανέβαινε στο κρεβάτι να το κατεβάζω. Έκανα αυτό το πράγμα μέχρι τις 5 παρά, αλλά νομίζω ότι και αυτό το έβλεπε σαν παιχνίδι. Μετά αποφάσισα να παραιτηθώ γιατί έπρεπε και να κοιμηθώ κάποια στιγμή... Οπότε άπλωσα το χέρι μου έξω απ την κουβέρτα για να παίζει και προσπάθησα να κοιμηθώ. Με ξύπνησε πάλι στις 7 για παιχνίδια...όρμησε στο κεφάλι μου και μου μασουλούσε το αυτί...χαχαχα... είμαι για γέλια και για κλάματα xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτα τα κανει γιατι ειναι μικρουλι ακομα,και θελει να παιξει μαζι σου.Τη λυση που βλεπω εγω,ειναι απλα..οταν θελεις να κοιμηθεις μονη σου,να κλεινεις την πορτα του δωματιου.Μπορει να γκρινιαξει και να κλαψουρισει,αλλα καποια στιγμη θα συνηθισει.Ομως μην φοβασαι καλε για γρατζουνισμα στο προσωπο.Τόσα χρονια εγω κοιμαμαι με τα δικα μου,και δεν μου εχει τυχει τετοιο πραγμα,παρόλο που ο μεγαλος μου ειναι αρκετα αγριος,και η μικρη μου ..διαολος..και τρεχει πανω απο το κεφαλι μου ολη την ωρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

καλα και τωρα φερνει βολτες πανω απο το κεφαλι μου που και που και ερχεται και μου τριβεται αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο πλεον! Τωρα του αρεσει να χωνεται κατω απο τα παπλωματα και να κοιμαται μαζι μου πανω στην κοιλια μου ...η πανω στο μαξιλαρι! 

Παντως δεν νομιζω να τον πλακωσεις!Και ο δικος μου μια φορα επιχειρησε να κοιμηθει με την αδερφη μου η οποια κινειται πολυυυυ στον υπνο της και μολις πηγε να τον πλακωσει εκανε ενα ωραιοτατο νιααααααρ πεταχτηκε απο τη θεση του εχωσε μια σφαλιαρα (χωρις νυχια ) στην αδερφη μου και μετα ηρθε και ξαπλωσε διπλα μου!

το παθημα εγινε μαθημα!

αν τωρα δεν αντεχεις κλειστον εξω απο το δωματιο! Εγω επειδη τον θελω να κοιμαται μαζι μου με υπομονη και επιμονη τα καταφερα!! Αν και ειχα να κοιμηθω πανω απο 5 ωρες 2 εβδομαδες!!
Οποτε καλη τυχη και υπομονη~!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι εχει δικιο η εφη,κλεινε την πορτα.και μην ενδωσεις,ειναι μικρουλι κ θα μαθει γρηγορα πιστευω,
κ πριν πας για υπνο τρελανε το στα παιχνιδια να κουραστει κ να πεσει για υπνο το μικρουλι στο σαλονι αυτη τη φορα!!!!!!!
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο δικός μου χώθηκε μια νύχτα στο κρεβάτι, στο οποίο κοιμάμαι με τη σκύλα μου. Οk φίλε, του είπα, όποιος ζήσει κι όποιος πεθάνει, δεν το 'ξερα θα κάτσω να σκάσω μη τυχόν και τον πλακώσω. Όπως βρήκε τρόπο να δραπετεύσει από το crate του σκύλου που τον έβαζα το βράδυ και μου εμφανίστηκε φάντης μπαστούνης στην κρεβατοκάμαρα, ας έβρισκε τρόπο να βγει και από κάτω μου όταν τον πλάκωνα.

Πάντως όταν τον πιάνει μανία να παίξει, επειδή ξεσηκώνει και τη σκύλα και γίνεται της κακομοίρας στο κρεβάτι, απλά τον πετάω έξω από το δωμάτιο, κλείνω την πόρτα και καληνύχτα σας. Κλαίει και μουρμουράει στην αρχή, μετά παίζει μόνος του και μετά υποθέτω ότι κοιμάται.
Υπομονή και κουράγιο, απ' ότι θυμάμαι απ' τα προηγούμενα γατιά μου, στο 6μηνο περίπου θα ηρεμήσει.
Τώρα για το κεφάλι σου, καταλαβαίνω το άγχος σου. Δε νομίζω να σε γρατζουνίσει, καλού κακού όμως κράτα κλειστά τα μάτια σου μη μείνεις αόματη πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού.

ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος
Εγω επειδη τον θελω να κοιμαται μαζι μου με υπομονη και επιμονη τα καταφερα!! Αν και ειχα να κοιμηθω πανω απο 5 ωρες 2 εβδομαδες!!Οποτε καλη τυχη και υπομονη~!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Το θέμα είναι ότι και εγώ το θέλω δίπλα μου το βράδυ! Το θέλω πολύυυ...αλλά όταν γίνομαι αντικείμενο για το παιχνίδι του τη στιγμή που θέλω να κοιμηθώ, και ειδικά επειδή έχει μανία με το πρόσωπό μου και πολλές φορές βγάζει νυχάκια σ'αυτές τις "επιθέσεις" τη νύχτα...φοβάμαι μη με γρατσουνίσει σε επικίνδυνο σημείο π.χ. κοντά στο μάτι... γιατί το' χει κάνει και ήμουν ξύπνια και δεν το πρόλαβα...που να κοιμάμαι κιόλας...
Γι' αυτό και μόνο θέλω να το αποτρέψω απ το να κοιμάται μαζί μου. Τώρα αν με το να κουκουλωθώ μερικά βράδια ώστε να μη με πειράζει καταφέρω να το αποτρέψω καλώς...αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό.Θα κοιμάμαι κουκουλωμένη με το φόβο μην ορμήξει στη μούρη μου το βράδυ; χαχαχα
Οπότε τι εννοείς με υπομονή και επιμονή; Ότι κάποια στιγμή θα του περάσει χωρίς να κάνω τίποτα;
Θα μου λείψει αν δεν έρχεται καθόλου...γι' αυτό θέλω να βρω μια μέση λύση!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω η πεννυ πως τα καταφερε,ειναι και στην προσωπικοτητα του καθε γατιου...αλλα εγω με την πουπυ μου κανω το εξης...στην αρχη που πεφτω για υπνο,εχω ανοιχτη την πορτα...και ερχεται κατευθειαν εννοειται.Όταν καποια στιγμη αρχισει τα παλαβα της,την κλεινω απεξω...δεν γινεται αλλιως γιατι παω αυπνη στη δουλεια...ομως δεν το κανει παντα.Όταν ειναι ησυχη,την αφηνω..και κοιμομαστε ολοι μαζι παρεουλα.Θα μου λείψει αν δεν έρχεται καθόλου...γι' αυτό θέλω να βρω μια μέση λύση!![]()

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Θα κλαιει μια δυο τρεις...ε καποτε θα σταματησει! Αν παλι το θες μες το δωματιο μαζι σου!Τι να σου παω! Βαλε προστατευτικη στολη για να γλυτωσεις τις επιθεσεις!
Παντως και εμενα μου εχωνε σφαλιαρες το βραδυ για να ξυπνησω να παιξουμε αλλα τωρα το εκοψε(περιπου)
Τωρα Εφη μου το πως τα καταφερα αλλο θεμα! Μαλλον φταιει το οτι το γατι μου ειναι τοοοοοσο γλυκο και καλο γατακι αμεσως καταλαβαινει...σε μια δυο εβδομαδες εχει μαθει πολλα πραγματα! Ειναι γατι διανοια!
αλλα νομιζω εχεις δικιο τα καθε ενα ειναι ξεχωριστο με διαφορετικη προσωπικοτητα
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ αρχικά έκλεινα την πόρτα και δεν τον αφηνα να ερχεται να κοιμάται μαζί μου. Όταν τον αφησα να έρχεται στο δωμάτιο έπεφτα για ύπνο και τον αφηνα να παίζει στο δωμάτιο. Ανέβαινε στο κρεββατι κατέβαινε, έκανε βόλτες πάνω απο το κεφάλι μου. Με είχε γρατσουνίσει και μια φορά κατα λάθος γιατι μόλις ειχε ξυπνήσει και τέντωθηκε και με γρατζούνισε διπλα στο μάτι. Έχουν περάσει 3 εβδομαδες από τότε!!! Δεν με έχει ξαναγρατζουνίσει!!!!Βασικά όταν πέφτω για ύπνο παίζω με ένα παιχνιδι, το ds, και ο γάτος τριγυρνάει. Παραδοξως όταν κλείνω το ds έρχεται δίπλα και κοιμάται. Πάντως δεν νομίζω ότι θα το πλακώσεις στον υπνο σου....το γατί θα νιαουρίσει και θα μετακινηθει...
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
δυστυχώς αυτό είναι στην προσωπικότητα του γατιού. η προηγούμενή μου γάτα κοιμόταν ήσυχα ήσυχα στα πόδια μου και ούτε που την καταλάβαινα. αυτή εδώ τώρα ακόμα και μετά τη στείρωση που την έβαλα να κοιμηθεί μαζί μου για να την προσέχω με τα ράμματα άντεξε μόνο ένα δίωρο. μετά άρχισε τα πειράγματα. οι γάτες δεν μπορούν να κοιμούνται όσες ώρες κοιμόμαστε εμείς το βράδυ γι αυτό και σε κάποια φάση σηκώνονται να φάνε και να παίξουν. η λύση είναι ή ότι θα την κρατάς ξύπνια όλη μέρα για να ναι ψόφια το βράδυ ή ότι θα περιοριστείς στο να κοιμάστε μαζί μόνο μεσημέρια...
h.k
Νεοφερμένο μέλος
Εμάς ο Δίας στην αρχή δεν έρχεται στο κρεβάτι, πηγαίνει στο γατόδεντρο του ή στον καναπέ και κάθεται εκεί, αφού τελειώσει με τις σκανταλιές του εννοείται.Μετά αφού μας πάρει ο ύπνος έρχεται χωρίς να τον καταλάβουμε και ξαπλώνει στο πάπλωμα στα πόδια μας.Αυτό βέβαια μέχρι τις 5.00 περίπου το πρωί που ξυπνάει ο κύριος.Η πρώτη του κίνηση τότε είναι να έρθει και να ξαπλώσει στην αρχή δίπλα μου στο μαξιλάρι.Μετά σηκώνεται και αρχίζει να γκρινιάζει για φαγητό και μας κοιτάζει σαν να λέει:"Τι θα γίνει ρε παιδιά ξυπνήστε, πεινάω!!".Σε αυτή τη φάση αν πάω να τον χαιδέψω με ψιλοδαγκώνει(μόνο στο χέρι εννοείται), μέχρι ή να σηκωθώ και να του βάλω φαγητό ή να τον κλείσω έξω από το δωμάτιο αν κρίνω ότι είναι πολύ νωρίς για να φάει.
Φυσικά αν το βράδυ που πέσουμε για ύπνο έχει πολύ όρεξη για παιχνίδια και χοροπηδάει στο κρεβάτι(είναι και ολόκληρο θηρίο, είναι ragdoll αρσενικό σχεδόν 10 μηνών),τότε κατευθείαν έξω από το δωμάτιο και κλείσιμο της πόρτας για να καταφέρουμε να κοιμηθούμε!!
Παιδιά καλησπέρα!!! Είμαι καινούρια στο σάιτ και πρώτη φορά έχω μια γατούλα, όχι στην αυλή του σπιτιού μου, αλλά στο φοιτιτικό μου σπίτι πού όπως μάλλον καταλαβαίνετε είναι σχετικά μικρό. Η γατούλα μου είναι αυτή στη φωτογραφία του προφίλ μου είναι περίπου 4 μηνών και είναι αδεσποτάκι!! Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την κοπέλα και δεν ξέρω τι να κάνω. Το δωματιό μου δεν απομονώνεται με κάποια πόρτα και καθε βράδυ παρα τις πολύωρες προσπάθιες μου τελικά το γατάκι μου καταλήγει να χώνεται μέσα στις κουβέρτες μου και κατά τις 4 το πρωί να γρατζουνάει τα πάντα και να πατάει με τισ πατούσες του στο πρόσωπό μου, ένώ έχει φάγητο και του έχω και ένα κρεβατάκι δικό του διπλα στο δικό μου με την δική του κουβερτούλα. Έχω ψιλοαπελπιστεί γιατί εκεί που λέω ότι μαθαίνει την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια... Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε..

ΕλευθερίαΣ.
Νεοφερμένο μέλος
. Κοίτα να δεις... εγώ δεν κατάφερα να το μάθω να μη κοιμάται μαζί μου..έχω βέβαια πόρτα που χωρίζει δωμάτιο από σαλοκουζίνα, οπότε όποτε για οποιονδήποτε λόγο δεν πρέπει να είναι μέσα, το βγάζω έξω, αλλά το θέμα μου εμένα ήταν κυρίως αυτό που λες σχετικά με το πρωινό ξύπνημα... Πλέον λοιπόν κάνω το εξής: όταν με ξυπνήσει το πρωί, εμένα με ξυπνάει γύρω στις 7, όχι γιατί πεινάει, αλλά γιατί αυτό ξύπνησε και πρέπει να ξυπνήσω και εγώ
... αυτό που κάνω είναι, μόλις αρχίζει να με χαιδεύει στο πρόσωπο, κουκουλώνομαι για λίγο ώσπου να φύγει, παίζει λίγο πανω απ την κουβέρτα, αλλά βαριέται γρήγορα και με αφήνει να συνεχίσω τον ύπνο μου, και συνεχίζω, άλλωστε το ξύπνημα του δεν είναι άγριο, αλλά γλυκό.Οι παλαιότερες εδώ θα έχουν να σου πουν κανα κόλπο...δε γνωρίζω πως μπορείς να το αποφύγεις τελείως, πιθανότατα θα σου πουν για κανα σπρεϊ που θα το τραβάει στο κρεβατάκι του, και όχι το δικό σου...ξερω γω...περίμενε τις πιο έμπειρες..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ λογικο να θελει να ειναι μαζι σου...γιατι εσυ εισαι η παρεα του..εσυ ολος του ο κοσμος.Το οτι τους εχουμε κρεβατακια,δεν σημαινει οτι πηγαινουν και εκει..συνηθως αυτα προτιμουν να ειναι μαζι μας,και ειναι πολυ λογικο αυτο.Βασικα η μονη λυση(απο οσα ξερω εγω τουλαχιστον) ειναι να κλεινεις την πορτα της κρεβατοκαμαρας.Επισης πριν πατε για υπνο..ξεθεωσε την στο παιχνιδι,για να κουραστει..ομως ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα ξυπνησει και θα κανει παλι τα δικα της..Ομως λες οτι δεν εχεις πορτα...αν δεν μπορεις να την απομονωσεις..απλα θα πρεπει να το συνηθισεις.Η γατα βασικα ειναι νυχτοβιο ζωο...αστην λιγο να παιξει..μην δωσεις σημασια..και καποια στιγμη θα σταματησει.Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο,απο τη στιγμη που δεν εχεις πορτα..
ΥΓ..τωρα ειδα οτι ειναι 4 μηνων..ειναι πολυ λογικο να φερετε ετσι..οσο μεγαλωνει θα ηρεμει..λιγη υπομονη θελει στην αρχη..
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το χαίρομαι που θέλει να είναι κοντά μου αλλά θέλω να μπορεί να υπακούει σε κάποια πράγματα.. Ένα πράγμα που κάνω σχετικά συχνά είναι όταν είναι άτακτη να την απομονώνω στο μπάνιο, το οποίο έχει πόρτα
Όμως στεναχωριέμαι που την ακούω να νιαουρίζει όλη νύχτα και θα ήθελα πολύ να την μάθω να κοιμάται δίπλα μου.. γιαυτό και σας έγραψα, μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο για τησ το μάθω αυτό... όσον αφορά το ξύπνημα το ξέρω ότι οι γάτες είναι πιο δραστήριες το βράδυ και ειδικά η δική μου η οποία από οτι έχω καταλάβει και από άλλα άρθρα που έχω διαβάσει στο σάιτ είναι υπερδραστήρια... αν κάποιος μπορει να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα, παρόλα αυτα τα άρθρα του σάιτ με έχουν βοήθησει πολύ!!!
)) Ευχαριστώ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να ξερεις οτι η τιμωρια στη γατα..(και γενικοτερα στα ζωα)ειναι οτι χειροτερο.και δεν εχει και κανενα απολυτως αποτελεσμα...δεν μπορουν να το αντιληφθουν..ειναι αλλο πραγμα,να την ψεκασω πχ με νερο στη μουριτσα,ακριβως την ωρα που θα κανει το παραπτωμα..και εντελως διαφορετικο να την τιμωρεις..κλεινοντας την στο μπανιο..δεν μπορει να το συνδεσει..και το θεωρω και απαραδεχτο για τα ζωα..ΠΟΤΕ δεν τιμωρουμε ζωα...απλα καποιες φορες,μπορουμε να την τρομαξουμε με καποιο κροτο..ή με ψεκασμα νερου,αλλα παντα αμεσως μετα το "παραπτωμα" ολα τα υπολοιπα..το μονο που θα καταφερουν ειναι ενα αγχωμενο ζωακι..και ειναι πραγματιξκα λυπηρο..Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το χαίρομαι που θέλει να είναι κοντά μου αλλά θέλω να μπορεί να υπακούει σε κάποια πράγματα.. Ένα πράγμα που κάνω σχετικά συχνά είναι όταν είναι άτακτη να την απομονώνω στο μπάνιο, το οποίο έχει πόρταΌμως στεναχωριέμαι που την ακούω να νιαουρίζει όλη νύχτα και θα ήθελα πολύ να την μάθω να κοιμάται δίπλα μου.. γιαυτό και σας έγραψα, μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο για τησ το μάθω αυτό... όσον αφορά το ξύπνημα το ξέρω ότι οι γάτες είναι πιο δραστήριες το βράδυ και ειδικά η δική μου η οποία από οτι έχω καταλάβει και από άλλα άρθρα που έχω διαβάσει στο σάιτ είναι υπερδραστήρια... αν κάποιος μπορει να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα, παρόλα αυτα τα άρθρα του σάιτ με έχουν βοήθησει πολύ!!!
)) Ευχαριστώ!!

ΥΓ..γιατι θα πρεπει να υπακουει;; τα ζωακια μας δεν ειναι υποτακτικοι μας...εχουν την προσωπικοτητα τους..
Αρχικά επειδή με προσέβαλαν αυτά που μου αναφέρετε θέλω να επισημάνω ότι ποτε δεν έχω τιμωρήσει τη γατουλα μου κλειδωνοντάς την στο μπάνιο ή κατι τέτοιο. Αυτό που είπα είναι ότι επειδή δεν έχω πορτα στο δωματιό μου, μερικές φορές την βάζω στο μπάνιο με το κρεβατάκι της και την τροφή της ώστε να μπορώ να κοιμηθώ και εγώ καποιες ώρες το οποίο πιστεύω ότι δεν επηρεάζει την ψυχολογία της γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το καταλάβαινα από την συμπεριφορά της απέναντί μου, η οποία πότε δεν ήταν επιθετική. Όσον αφορά την υπακοή δεν σημαίνει σε καμμια περιπτωση ότι η γάτα μου θα πρέπει να είναι υπήκοος μου, αν είναι δυνατον! Απλά θέλω όπως καταλαβαίνει ότι στην άμμο πρέπει να πηγαίνει για τις ανάγκες της, να καταλαβαίνει ότι θέλω να κοιμηθώ και εγώ όπως και αυτή καποια στιγμή, η ότι όλες οι ώρες δεν είναι μονο ώρες παιχνιδιού.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βρε καλη μου...η γατα δεν μπορει ευκολα να το καταλαβει αυτο.Και ειναι σιγουρο οτι δεν θα το καταλαβει με τιμωρια.Αυτο λεμε απλα.Αν δεν την εκλεισες για τιμωρια..οκ..λαθος καταλαβαμε..
Και παλι ομως ειναι ασχημο να μενει η γατα κλεισμενη σε ενα μπανιο...και εσυ το καταλαβαινεις νομιζω.Επισης,το οτι δεν ειναι επιθετικη μαζι σου,δεν σημαινει οτι της αρεσει που βρισκεται στο μπανιο...μην το βλεπεις συμφωνα με την ανθρωπινη συμπεριφορα....δεν υπαρχει εκδικητικοτητα στα ζωα...Η γατουλα σου ειναι παρα πολυ μικρη..και θα πρεπει να ξερεις οτι σε αυτη την ηλικια ειναι υπερδραστηριες..ΔΕΝ γινεται να αλλαξει αυτο...και πιστεψε με ολοι το εχουμε περασει...οσοι πηραμε τα γατακια μας απο μωρα.Απλα κανουμε υπομονη μεχρι να ηρεμισουν ή να συνηθισουν στο ωραριο μας.Ειναι μεσα στο προγραμμα αυτα τα προβληματακια οταν υιοθετουμε ενα γατακι..δεν γινεται να πεις σε ενα γατακι...και μαλιστα τοσο μικρο,να κατσει σουζα..και αυτο να κατσει.Μαλιστα οι γατες ειναι νυχτοβιες..και το βραδυ γινονται υπερδραστηριες..απλα με τον καιρο...συνηθιζουν το δικο μας ωραριο..αλλα θελει λιγο χρονο και υπομονη..thats all...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool