Πώς θα του κινήσω το ενδιαφέρον;;;

Επιπλέον, διαφωνώ με το να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο γατί. Θα τον βάλεις να περάσει ήδη το στρες της γνωριμίας για να του στερήσεις μετά τον καινούριο του φίλο. Πάρς κατευθείαν ένα γατάκι απο αυτά που χαρίζονται εδώ στο φόρουμ πχ και συμφώνησε με αυτον που τον δίνει αν δεν τα βρίσκουν για κανένα λόγο με τον δικο σου να το δώσεις πίσω.
Συμφωνώ με την drusilia!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως κι ο δικός μου που είναι αρσενικός και στειρωμένος, μες στη καλή χαρά είναι όποτε έρχεται γατάκι!!!! Η Γάτα δεν χαίρεται και πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δίκιο, δέν υπάρχει λόγος να τα βάζω και τα δύο σε διαδικασία........ Μιά απόφαση είναι!
Ήδη μου πρότειναν ένα θηλυκό για να το πάρω 2 μηνών, επειδή είναι και μεγάλος ο Αστέρης να μήν πάρω αν είναι πιο μωράκι. Θα το εξετάσω με τους δικούς μου......(για 2ο γατάκι) και άν με σηκώσει το κλίμα, λές να του την πάρω την μικρούλα!

Μακάρι!!:)

Πραγματικά η φωτογραφία της Ασπασίας είναι τέλεια!!

Αντε Σοφία, μακάρι να το αποφασίσετε! Θα πάνε όλα καλά με το γατούλη σου πιστεύω, αν έχει "πέσει" όπως λές, αν δεν του κινήσει το ενδιαφέρον ενα μικρό διαβολάκι στο σπίτι τι θα του το κινήσει;; :)

ΜΠΟΥΔΙ?????

Μικρή μου αδελφούλα σε έπιασα στα πράσα!!!!ΧΙΧΙ!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back