Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
18-06-08
13:44
Εγω ειμαι η κοπελα!! χι χιΟΚ. το κατάλαβα. Αλλα σε περίπτωση πολλών γατιών, που θα τρέξουν να το φάνε... μετά η "δικά" μου θα πρέπει να περιμένει την άλλη ώρα που θα ξανανοίξει... και παλι με τον κίνδυνο να της τα φάνε....
Ασε που κατι τέτοιο.. σε κοινή θέα είναι εύκολη λεία... -όπως είπε μια κοπέλα πιο πάνω.![]()

The ʼPet-Mateʼ feeder C50 serves five meals at the petsʼ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer.
5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food.
Ασε που χωραει μονο 125 γρ. ξηρης τροφης σε καθε χωρισμα...σκοτωμος θα γινει, ποια θα πρωτοφαει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariasar
Νεοφερμένο μέλος
Ο mariasar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
19-06-08
10:59
πηγα χθες στα μαγαζιά ψάχνοντας αυτόματη ταίστρα, δεν είχαν με χρονοδιακόπτη, είχαν κατι μεγάλες ταίστρες για σκύλους 45 ευρώ. Σκεφτηκα να την φτιάξω μόνη μου με χαρτόνι, για να φτιάξω μια πιο μεγάλη απο 7 κιλά φαγητό. Όταν την φτιάξω θα βαλω φωτογραφία! Θα την δοκιμάσω και πριν φυγω διακοπες να δω πως θα παει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΝΑ 031997
Νεοφερμένο μέλος
Η ΜΑΡΙΝΑ 031997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
23-06-08
17:48
ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΓΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ 1 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 1 ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
24-06-08
09:56
ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΓΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ 1 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 1 ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.![]()
Γειά σου Μαρίνα,
είσαι πολύ τυχερή που έχεις την γιαγιά σου να φροντίζει χμ-χμ.... 4 σίγουρα..+ ίσως 5 μωρά που έρχονται....

= 9 γάτες....Ελπίζω και του χρόνου που θα είναι 9 εις την 2 (στην καλύτερη ) = 81 να συνεχίζει.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki