Πώς κατάντησα με 6 γατιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις γιατι οταν ειμουν μικρη ακομα και τωρα ονειρευομαι να φτιαξω ενα κτιριο που θα βαλω μεσα ολες(σχεδον) τις γατες του κοσμου.tzina alexander.
Δηλαδή ποιες θα μείνουν απ' έξω; :hmm:

λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτα σουτ:lol:
Να λέω ευτυχώς που δεν πραγματοποιήθηκαν τα υπόλοιπα 16;

ευχαριστούμε πολύ είσαι ευγενέστατη:down::down:ΟΠΟΤΑ...μετά από αυτό σε χαιρετώ καλή τύχη με τις γέννες!Και όσες σου περισσέψουν στείλτες στο ξακουστό Γατοχώρι Σερρών:rolleyes::rolleyes:
Ευχαριστώ Μαρία που μου έλυσες την ως άνω απορία! :D

που ξερω καταλαβατε
Μπα. Δεν καταλάβαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάνε και τα χορευτικά γμτ!!! :confused:
Ρε Ζωή πάνω που θα χορεύαμε το 11 απο το Βορρά μέχρι το Νότο μας "βγήκε" το 19!!!
:down:
Δεν π'ραζ αλλή φορά...
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάνω που θα χορεύαμε το 11
Μα για το 11 εμείς είμαστε οι δασκάλες! :up::up:
Εκτός κι αν υπάρχει εδώ μέσα και καμία άλλη ενημερωμένη κρυπτο-Σούρδα... :hmm:

Μηπως σιγα σιγα να αρχισουμε να τραγουδαμε το γνωστο ασμα?

"Μπαν,μπαν μπαν μπαν......κτλ
:hmm::hmm::hmm::cool::cool:

Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο, αλλά moukelis πραγματικά ευχαριστώ:), δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό το έψαχνα αυτό το τραγούδι!! Είναι από τα αγαπημένα μου!!Το τραγουδούσαμε με τον ξάδελφό μου όταν ήμαστε μικρά συνέχεια!!!Πολύ χάρηκα τώρα!!!:D:up:

Όσο για το θέμα εδώ, αφού-καλώς- διατυπώθηκαν οι διαφορετικές απόψεις, δεν νομίζω πως έχει νόμα να συνεχιστεί η κουβέντα, ειδικά με κάποιον του οποίου τα λεγόμενα δεν βγάζουν και πολύ νόημα...:hmm:
Παρακαλω,ειναι απο τα αγαπημενα μου και το τραγουδουσαμε κι εμεις με τον αδερφο και τον ξαδερφο μου μικρα.:)
Και τις δωδεκα συμφωνιες του Μπετοβεν βεβαιως βεβαιως στο καπακι.:lol:

καλα. moukelis εγραψες! θεικο κομματι:up: καλα λενε οτι η καλη μερα απτο πρωι φαινεται: ¨καταντησα με 6 γατια¨:down: τι καθεστε κ ασχολειστε? παντως θα μπορουσε να ονειρευεται world peace...:lol:

καλα. moukelis εγραψες! θεικο κομματι:up: καλα λενε οτι η καλη μερα απτο πρωι φαινεται: ¨καταντησα με 6 γατια¨:down: τι καθεστε κ ασχολειστε? παντως θα μπορουσε να ονειρευεται world peace...:lol:
Μα μολις διαβασα το νημα μου ηρθε αναποφευκτα στο μυαλο.:lol::lol::lol:

μιλαω για τα ονειρα που κανεις δεν ξερει αν θα τα πετυχω μονο ενας αμορφοτος ανθρωπος και εσεις για να ασχολειστε μα γατες δεν ειστε χαζες ποτε καταλαβετε λιγο το νοημα:)

το ονομα του γατιου σου σειριος .μιαζει με το ονομα του αγαπημενου μου αστεριου σηριος

δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις γιατι οταν ειμουν μικρη ακομα και τωρα ονειρευομαι να φτιαξω ενα κτιριο που θα βαλω μεσα ολες(σχεδον) τις γατες του κοσμου.tzina alexander.

α. Ολες οι γατες του κοσμου δεν χωρανε σε ενα κτηριο, ουτε απειρες στο διαμερισμα σου εξισου.
β. Δεν θα χωρανε ουτε οι δικες σου αν τις εχεις αστειρωτες σε ενα δυο χρονια το πολυ
γ. Επειδη δεν εισαι πλουσια να φροντιζεις σωστα εκατο γατες και που θα εχεις σε τρια περιπου χρονια θα αρχισουν να εχουν ψωρα μυκητιασεις θα πεθαινουν απο λοιμωδη περιτονιτιδα και αλλα και θα εχεις ενα κτηριο/διαμερισμα γεματο ψοφιες και αρρωστες γατες που θα βρωμαει απο μακρυα γιατι δεν θα εχεις χρηματα να παρεις αμμο εβερκλην για τοσα γατια και θα τα κανουν κατω.
δ. οι γειτονες θα καλεσουν το υγειονομικο και επειδη δικαιουσαι βαση του νομου μονο 2 γατακια αντε 4-5 το πολυ σε μονοκατοικια, θα ειδοποιηθουν τα φιλοζωικα σωματεια , θα θωρηθεις συλλεκτης ζωων γιατι θα εχεις τοσα που δε θα μπορεις να τα φροντισεις, θα φας μυνησεις και θα αναγκαστεις να ανοιξεις το κτηριο η διαμερισμα σου και να δωσεις τα γατια απο τα οποια αλλα θα αφεθουν εξω και αλλα δεν θα ξερεις που δωθηκαν.
ε. θα σου επιτραπει να εχεις μονο 2 στειρωμενες γατες , (εαν σου επιτραπει γιατι σε ανθρωπους που εχουν κακοποιησει ζωα και συλλεκτες το δικαστηριο απαγορευει να ξαναεχουν ζωο).

Εαν εισαι διατεθειμενη να διακυνδυνεψεις ολα αυτα τοτε κανε το ονειρο σου πραγματικοτητα μη τις στειρωνεις και δες τες να αργοπεθαινουν απο καρκινο της μητρας και αλλες μεταδοτικες ασθενειες οπως και τα μικρα τους.

Εαν αλλαξες γνωμη εχουμε καλο φτηνο κτηνιατρο και ετσι θα μπορεσεις τουλαχιστον να κρατησεις αυτα που εχεις ως τωρα

το ονομα του γατιου σου σειριος .μιαζει με το ονομα του αγαπημενου μου αστεριου σηριος

are you serious????:blink:

Θερμή παράκληση:

Don%27t%20feed%20the%20troll.jpg

/moderator mod off: Γιατί μωρέ Αλίκη, κι εμείς με τι θα παίζουμε;
/moderator mod on: Don't feed the troll είπαμε. Ορίστε μας.

Ζηλιαρες,σταματηστε να κοροϊδευετε επειδη η κοπελα εκτιμησε την ομορφαδα του ονοματος του γατιου μου και την κατανοηση μου.Μπεεε.

Ζηλιαρες,σταματηστε να κοροϊδευετε επειδη η κοπελα εκτιμησε την ομορφαδα του ονοματος του γατιου μου και την κατανοηση μου.Μπεεε.
Πρωτοπρόβατο, σταμάτα τις εξυπνάδες γιατί σου 'χω καινούργια τιμωρία. Πρόσεχε, μόνο αυτό σου λέω.

Δεν αντέχω, θα το γράψω, θα το γράψω!

Εγώ το πλουσιόπαιδο
που ζούσα στα σαλόνια
για δείτε πώς κατάντησα
με άπλυτα πουκάμισααααα

κι ογδόντα οχτώ γατόνιααααα!

Πρωτοπρόβατο, σταμάτα τις εξυπνάδες γιατί σου 'χω καινούργια τιμωρία. Πρόσεχε, μόνο αυτό σου λέω.
:redface::redface::redface::redface::redface::(:(:(:(Μαλιστα τσοπανα ρειβ.Μπορω να μαθω ποια θα ειναι σε περιπτωση που παραφερθω;:redface:

:redface::redface::redface::redface::redface::(:(:(:(Μαλιστα τσοπανα ρειβ.Μπορω να μαθω ποια θα ειναι σε περιπτωση που παραφερθω;:redface:
Μπορείς. Σε περίπτωση που παραφερθείς, θα τιμωρηθείς παραδειγματικά με ξαφνικό τυρί και ιπτάμενα τυχερούλια (αν και τη δεύτερη προτιμώ να τη χρησιμοποιήσω ως μέθοδο αυτοτιμωρίας :P)
No further questions.

...και όλοι ξέρουμε πόσο χειρότερο είναι το ξαφνικό τυρί από το αναμενόμενο.

Μπορείς. Σε περίπτωση που παραφερθείς, θα τιμωρηθείς παραδειγματικά με ξαφνικό τυρί και ιπτάμενα τυχερούλια (αν και τη δεύτερη προτιμώ να τη χρησιμοποιήσω ως μέθοδο αυτοτιμωρίας :P)
No further questions.
Ακουγεται τρομακτικο,οποτε θα παρω την κουδουνα και το φανο μου και θα προωθηθω στο μαντρι.:confused:

...και όλοι ξέρουμε πόσο χειρότερο είναι το ξαφνικό τυρί από το αναμενόμενο.
Εσεις δεν εχετε καμια δικαιοδοσια επανω μου οποτε σταματηστε να τρομαζετε ενα μικρο κι αθωο πρωτοπροβατο.Αντε φατε τα ρεβυθια σας με το Μπολτ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back