Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή ποιες θα μείνουν απ' έξω;δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις γιατι οταν ειμουν μικρη ακομα και τωρα ονειρευομαι να φτιαξω ενα κτιριο που θα βαλω μεσα ολες(σχεδον) τις γατες του κοσμου.tzina alexander.

Να λέω ευτυχώς που δεν πραγματοποιήθηκαν τα υπόλοιπα 16;λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτα σουτ![]()
Ευχαριστώ Μαρία που μου έλυσες την ως άνω απορία!ευχαριστούμε πολύ είσαι ευγενέστατηΟΠΟΤΑ...μετά από αυτό σε χαιρετώ καλή τύχη με τις γέννες!Και όσες σου περισσέψουν στείλτες στο ξακουστό Γατοχώρι Σερρών
![]()

Μπα. Δεν καταλάβαμε.που ξερω καταλαβατε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Ρε Ζωή πάνω που θα χορεύαμε το 11 απο το Βορρά μέχρι το Νότο μας "βγήκε" το 19!!!
Δεν π'ραζ αλλή φορά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα για το 11 εμείς είμαστε οι δασκάλες!πάνω που θα χορεύαμε το 11

Εκτός κι αν υπάρχει εδώ μέσα και καμία άλλη ενημερωμένη κρυπτο-Σούρδα...

marzep
Δραστήριο μέλος
"Μπαν,μπαν μπαν μπαν......κτλ

moukelis
Επιφανές μέλος
Παρακαλω,ειναι απο τα αγαπημενα μου και το τραγουδουσαμε κι εμεις με τον αδερφο και τον ξαδερφο μου μικρα.Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο, αλλά moukelis πραγματικά ευχαριστώ, δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό το έψαχνα αυτό το τραγούδι!! Είναι από τα αγαπημένα μου!!Το τραγουδούσαμε με τον ξάδελφό μου όταν ήμαστε μικρά συνέχεια!!!Πολύ χάρηκα τώρα!!!
Όσο για το θέμα εδώ, αφού-καλώς- διατυπώθηκαν οι διαφορετικές απόψεις, δεν νομίζω πως έχει νόμα να συνεχιστεί η κουβέντα, ειδικά με κάποιον του οποίου τα λεγόμενα δεν βγάζουν και πολύ νόημα...![]()

Και τις δωδεκα συμφωνιες του Μπετοβεν βεβαιως βεβαιως στο καπακι.

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα λενε οτι η καλη μερα απτο πρωι φαινεται: ¨καταντησα με 6 γατια¨
moukelis
Επιφανές μέλος
Μα μολις διαβασα το νημα μου ηρθε αναποφευκτα στο μυαλο.καλα. moukelis εγραψες! θεικο κομματικαλα λενε οτι η καλη μερα απτο πρωι φαινεται: ¨καταντησα με 6 γατια¨
τι καθεστε κ ασχολειστε? παντως θα μπορουσε να ονειρευεται world peace...
![]()

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος

το ονομα του γατιου σου σειριος .μιαζει με το ονομα του αγαπημενου μου αστεριου σηριος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις γιατι οταν ειμουν μικρη ακομα και τωρα ονειρευομαι να φτιαξω ενα κτιριο που θα βαλω μεσα ολες(σχεδον) τις γατες του κοσμου.tzina alexander.
α. Ολες οι γατες του κοσμου δεν χωρανε σε ενα κτηριο, ουτε απειρες στο διαμερισμα σου εξισου.
β. Δεν θα χωρανε ουτε οι δικες σου αν τις εχεις αστειρωτες σε ενα δυο χρονια το πολυ
γ. Επειδη δεν εισαι πλουσια να φροντιζεις σωστα εκατο γατες και που θα εχεις σε τρια περιπου χρονια θα αρχισουν να εχουν ψωρα μυκητιασεις θα πεθαινουν απο λοιμωδη περιτονιτιδα και αλλα και θα εχεις ενα κτηριο/διαμερισμα γεματο ψοφιες και αρρωστες γατες που θα βρωμαει απο μακρυα γιατι δεν θα εχεις χρηματα να παρεις αμμο εβερκλην για τοσα γατια και θα τα κανουν κατω.
δ. οι γειτονες θα καλεσουν το υγειονομικο και επειδη δικαιουσαι βαση του νομου μονο 2 γατακια αντε 4-5 το πολυ σε μονοκατοικια, θα ειδοποιηθουν τα φιλοζωικα σωματεια , θα θωρηθεις συλλεκτης ζωων γιατι θα εχεις τοσα που δε θα μπορεις να τα φροντισεις, θα φας μυνησεις και θα αναγκαστεις να ανοιξεις το κτηριο η διαμερισμα σου και να δωσεις τα γατια απο τα οποια αλλα θα αφεθουν εξω και αλλα δεν θα ξερεις που δωθηκαν.
ε. θα σου επιτραπει να εχεις μονο 2 στειρωμενες γατες , (εαν σου επιτραπει γιατι σε ανθρωπους που εχουν κακοποιησει ζωα και συλλεκτες το δικαστηριο απαγορευει να ξαναεχουν ζωο).
Εαν εισαι διατεθειμενη να διακυνδυνεψεις ολα αυτα τοτε κανε το ονειρο σου πραγματικοτητα μη τις στειρωνεις και δες τες να αργοπεθαινουν απο καρκινο της μητρας και αλλες μεταδοτικες ασθενειες οπως και τα μικρα τους.
Εαν αλλαξες γνωμη εχουμε καλο φτηνο κτηνιατρο και ετσι θα μπορεσεις τουλαχιστον να κρατησεις αυτα που εχεις ως τωρα
mickey mouse
Διάσημο μέλος
το ονομα του γατιου σου σειριος .μιαζει με το ονομα του αγαπημενου μου αστεριου σηριος
are you serious????

aretha
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
/moderator mod on: Don't feed the troll είπαμε. Ορίστε μας.
moukelis
Επιφανές μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πρωτοπρόβατο, σταμάτα τις εξυπνάδες γιατί σου 'χω καινούργια τιμωρία. Πρόσεχε, μόνο αυτό σου λέω.Ζηλιαρες,σταματηστε να κοροϊδευετε επειδη η κοπελα εκτιμησε την ομορφαδα του ονοματος του γατιου μου και την κατανοηση μου.Μπεεε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ το πλουσιόπαιδο
που ζούσα στα σαλόνια
για δείτε πώς κατάντησα
με άπλυτα πουκάμισααααα
κι ογδόντα οχτώ γατόνιααααα!
moukelis
Επιφανές μέλος
Πρωτοπρόβατο, σταμάτα τις εξυπνάδες γιατί σου 'χω καινούργια τιμωρία. Πρόσεχε, μόνο αυτό σου λέω.

Μαλιστα τσοπανα ρειβ.Μπορω να μαθω ποια θα ειναι σε περιπτωση που παραφερθω;
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μπορείς. Σε περίπτωση που παραφερθείς, θα τιμωρηθείς παραδειγματικά με ξαφνικό τυρί και ιπτάμενα τυχερούλια (αν και τη δεύτερη προτιμώ να τη χρησιμοποιήσω ως μέθοδο αυτοτιμωρίαςΜαλιστα τσοπανα ρειβ.Μπορω να μαθω ποια θα ειναι σε περιπτωση που παραφερθω;
![]()
)No further questions.
aretha
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ακουγεται τρομακτικο,οποτε θα παρω την κουδουνα και το φανο μου και θα προωθηθω στο μαντρι.Μπορείς. Σε περίπτωση που παραφερθείς, θα τιμωρηθείς παραδειγματικά με ξαφνικό τυρί και ιπτάμενα τυχερούλια (αν και τη δεύτερη προτιμώ να τη χρησιμοποιήσω ως μέθοδο αυτοτιμωρίας)
No further questions.

moukelis
Επιφανές μέλος
Εσεις δεν εχετε καμια δικαιοδοσια επανω μου οποτε σταματηστε να τρομαζετε ενα μικρο κι αθωο πρωτοπροβατο.Αντε φατε τα ρεβυθια σας με το Μπολτ....και όλοι ξέρουμε πόσο χειρότερο είναι το ξαφνικό τυρί από το αναμενόμενο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool