Πώς κατάντησα με 6 γατιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ακουγεται τρομακτικο,οποτε θα παρω την κουδουνα και το φανο μου και θα προωθηθω στο μαντρι.:confused:
Το ξαφνικό τυρί είναι όντως τρομακτικό. Τα ιπτάμενα τυχερούλια τρομακτικά δεν τα λες, τρομερά μπορείς να τα πεις. Οπότε μπορείτε να προωθηθείτε ησύχως στο μαντρί σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η όλη ιστορία έχει καταντήσει σαν την "Μέρα της μαρμότας" συνέχεια γυρνάς στο ίδιο σημείο μέχρι να τα κάνεις όλα σωστά;):lol: (σε περίπτωση βέβαια που μιλάμε για τον/την γνωστό άγνωστο )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αντέχω, θα το γράψω, θα το γράψω!

Εγώ το πλουσιόπαιδο
που ζούσα στα σαλόνια
για δείτε πώς κατάντησα
με άπλυτα πουκάμισααααα

κι ογδόντα οχτώ γατόνιααααα!

:lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Μηπως να ανοιχτει κατηγορια
"οι ανεκδοταρες" του Mycat με υποκατηγορια "ασχολειθειτε παρακαλω μαζι μου...το χρειαζομαι..."?
:hmm:
:lol::lol::lol::lol::lol:

στειρωσεις

:(δυστηχως πρεπει να κανω στειρωσεις παει το ονειρο.ααααααααα οσο για εσενα σημφωνω με αυτο που ειπες 2.000 ευρω δεν φτανουνε αλλα ουτε για 6 στειρωσεις φτανουνε οποτε πρεπει να τις κανω σιγα σιγα

:(δυστηχως πρεπει να κανω στειρωσεις παει το ονειρο.ααααααααα οσο για εσενα σημφωνω με αυτο που ειπες 2.000 ευρω δεν φτανουνε αλλα ουτε για 6 στειρωσεις φτανουνε οποτε πρεπει να τις κανω σιγα σιγα

Ελέφαντες σκέφτεσαι να στειρώσει και δεν σου φτάνουνε 2000ευρώ?:hmm:

δεν ειναι αναγκη να κανω στα αγορια ωστε και να κανουν σ*ξ μετα κοριτσια αυτες δεν θα μινουν εγκυες αν ομως τα χασω και κανουν εκει παιδια και μετα τα ξαναβρω δεν θα ξερω πια ειναι η γυναικα του

its show time!!!!

ειστε σοβαρες?

λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτε τα 6 γατακια ειναι μια μικρη φαντασιωση αυτου το ονειρου:lol:

σορι της 9

δεν ειναι αναγκη να κανω στα αγορια ωστε και να κανουν σ*ξ μετα κοριτσια αυτες δεν θα μινουν εγκυες αν ομως τα χασω και κανουν εκει παιδια και μετα τα ξαναβρω δεν θα ξερω πια ειναι η γυναικα του

:blink::blink::hmm:
Τα κορίτσια τα ρώτησες αν θα κάθονται στα αγόρια;;;; Είναι σύμφωνα με το ασφαλές σ*ξ;;;

Α ρε γμτ, πρέπει να κλείσω σε 10 λεπτά, πάλι θα χάσω το καλύτερο...

καλα παει μου εφυγε

σορι ρε κοριτσια δεν ειμουν στα καλα μου ο γιος μου ειχε βιχα και τρομαξα παρα πολυ με την νεα γριπη και ολα τα σχετικα

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
Φαντασίωση: η παράσταση που σχηματίζει κανείς στο νου του με τη φαντασία του
Όνειρο: η ακολουθία σκέψεων, εικόνων και συναισθημάτωνπου εμφανίζονται κατά τη δίάρκεια του ύπνουκαι οφείλονται σε μερική και αυτόματη λειτουργία του εγκεφάλου
Εσύ είχες 9 ή 19 όνειρα... αυτό δεν το κατάλαβα ακριβώς, πραγματοποίησες (συμπληρωσες - κατά τα λεγόμενά σου) τα 3 και τώρα φαντασιώνεσαι το 4ο... πάρ'όλα αυτά, βρίσκεσαι με 2 γάτες και 4 γατάκια, τα οποία θα στειρώσεις - μόνο τα θηλυκά- α, όλα κι όλα - για να έχουν να κάνουν σ*ξ τα αρσενικά... Απλά μαθηματικά δηλαδή
19/9 - 3 +1 = 4 + 2 (μείον μερικά παπαράκια)
Τι να πω κορίτσι μου, να κάνω μια τελευταία παράθεση του καλού μου Μπαμπινιώτη:
Φαντασιόπληκτος/η/ο: αυτός που έχει την τάση να φαντασιώνεται ανύπαρκτα ή απραγματοποίητα πράγματα (και μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω!! Στα όνειρα που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακόμα αναφέρομαι :rolleyes:)

Αντε και καλό απόγευμα :D:lol::lol:

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
Φαντασίωση: η παράσταση που σχηματίζει κανείς στο νου του με τη φαντασία του
Όνειρο: η ακολουθία σκέψεων, εικόνων και συναισθημάτωνπου εμφανίζονται κατά τη δίάρκεια του ύπνουκαι οφείλονται σε μερική και αυτόματη λειτουργία του εγκεφάλου
Εσύ είχες 9 ή 19 όνειρα... αυτό δεν το κατάλαβα ακριβώς, πραγματοποίησες (συμπληρωσες - κατά τα λεγόμενά σου) τα 3 και τώρα φαντασιώνεσαι το 4ο... πάρ'όλα αυτά, βρίσκεσαι με 2 γάτες και 4 γατάκια, τα οποία θα στειρώσεις - μόνο τα θηλυκά- α, όλα κι όλα - για να έχουν να κάνουν σ*ξ τα αρσενικά... Απλά μαθηματικά δηλαδή
19/9 - 3 +1 = 4 + 2 (μείον μερικά παπαράκια)
Τι να πω κορίτσι μου, να κάνω μια τελευταία παράθεση του καλού μου Μπαμπινιώτη:
Φαντασιόπληκτος/η/ο: αυτός που έχει την τάση να φαντασιώνεται ανύπαρκτα ή απραγματοποίητα πράγματα (και μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω!! Στα όνειρα που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακόμα αναφέρομαι :rolleyes:)

Αντε και καλό απόγευμα :D:lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτε τα 6 γατακια ειναι μια μικρη φαντασιωση αυτου το ονειρου:lol:

:blink:
Τίποτα δεν κατάλαβα...

πως θα το σκεφτοσασταν εσεις.πειτε οτι η μαμα σας ειχε κανει εκτρωση και εσεις δεν ειχτε γεννηθει ποτε και εγω τωρα δεν θα ηταν αναγκη μολις τελιονω το ενα μηνημα να γραφω αλλο δηλαδη σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.
Προς πληροφόρησή σου,η πιο γνωστή συμφωνία του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν,είναι η 9η,και πρέπει να υπάρχει και 10η αν δεν κάνω λάθος.Ρίξε μια ματιά στη βιογραφία του.

Γι' αυτό αγαπητή μου,να το παίζεις έξυπνη εκεί που σε παίρνει...:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back