ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν,πέθανε πριν ολοκληυρώσει τη 10η συμφωνία του.Προς πληροφόρησή σου,η πιο γνωστή συμφωνία του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν,είναι η 9η,και πρέπει να υπάρχει και 10η αν δεν κάνω λάθος.Ρίξε μια ματιά στη βιογραφία του.
Γι' αυτό αγαπητή μου,να το παίζεις έξυπνη εκεί που σε παίρνει...![]()

Η βιογραφία του Μπετόβεν ,σε μια σύνοψη.
Η 9η συμφωνία είναι γνωστή και ως,Ωδή στη Χαρά(Ode to Joy).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
μιλαω για τα ονειρα που κανεις δεν ξερει αν θα τα πετυχω μονο ενας αμορφοτος ανθρωπος και εσεις για να ασχολειστε μα γατες δεν ειστε χαζες ποτε καταλαβετε λιγο το νοημα
το ονομα του γατιου σου σειριος .μιαζει με το ονομα του αγαπημενου μου αστεριου σηριος
Kαλα μιλαμε ....αλλα 'ντα αλλα της Παρασκευης το γαλα.....
Ο, τι να 'ναι ομως.....
Κανενα νοημα.....καμια συνοχη...... τιποτα που να συνδεει τα σχολια το ενα με το αλλο.....Ολα ακυρα μεχρι εκει που δεν περνει.....
Τι εγινε ρε παιδια? Μιλαμε με την κυρια που μας μιλουσε στην αρχη, ή αυτη την απηγαγαν εξωγηινοι και τωρα μιλαμε με κανεναν Ε-Τ και δεν βγαζουμε νοημα??

.....Καποιος μας δουλευει αγρια εδω μεσα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.....χωρις να αναφερομαι μονο στην κυρια του συγκεκριμενου θεματος.....Μας την επεσαν οι εξωγηινοι ....Ναι ,ναι μην γελατε ....αυτο ειναι... τους ειδαν και στην Κινα στην εκλειψη Ηλιου που εγινε το καλοκαιρι

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι αναμενόμενο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν,αυτή τη τζίνα αλεξάντερ,δεν την κόβω πάνω από 10 χρονών το πολύ!![]()
ΚΑΛΕ ΤΙ 10!!!!

εγω ουτε 3 χρονων(ξερεις τοτε που αρχιζουν και μιλανε τα παιδακια) δεν θα την εκανα ετσι οπως μιλαει......Ακομα και τα τριχρονα πιο λογικα πραγματα λενε

bunny
Περιβόητο μέλος
Δώρα,το τραγουδάκι μου θυμίζει ένα μύθο του Αισώπου...Μα μολις διαβασα το νημα μου ηρθε αναποφευκτα στο μυαλο.![]()

Όσο για το καρτούν,hilarious!

Ναι συμφωνω!!Λοιπόν,αυτή τη τζίνα αλεξάντερ,δεν την κόβω πάνω από 10 χρονών το πολύ!![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Έχω τρίχρονο ξαδερφάκι!ΚΑΛΕ ΤΙ 10!!!!
εγω ουτε 3 χρονων(ξερεις τοτε που αρχιζουν και μιλανε τα παιδακια) δεν θα την εκανα ετσι οπως μιλαει......Ακομα και τα τριχρονα πιο λογικα πραγματα λενε![]()

Πάντως ξέρω και πολλά βλαμένα δεκάχρονα!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα κοριτσια, θελω να δει τι γραφετε και να σας τα πει ενα χερακι!!

στα ακαταλαβιστικα φυσικα!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ειδικά τώρα που της την είπαμε με τον Μπετόβεν!
καλα κοριτσια, θελω να δει τι γραφετε και να σας τα πει ενα χερακι!!στα ακαταλαβιστικα φυσικα!!
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

απο ασυναρτησιες ελενη μου αλλο τιποτα!!
χριστινα οχι μπετοβεν, αρχιμπετοβεν!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
μα.......δεν μπορω να καταλαβω.........γιατι το αποπαιρνετε το κοριτσι?????? μια επιθυμια εξεφρασε.....ενα ονειρο....και που το βρισκεται δηλαδη το περιεργο??? εγω νομιζω οτι ανετα μπορει να πραγματοποιηθει.......3456 γατια μεσα σε ενα σπιτι......νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο παραλογο..........εεεεεεεεε.......????????![]()
αλλαξες φωτο και παραλιγο να σε μπερδεψω!!σε περασα και σενα για τρελη!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αλλαξες φωτο και παραλιγο να σε μπερδεψω!!σε περασα και σενα για τρελη!!![]()

ειδες καλε τι ωραια που παιζω το ρολο μου????ηθοποιος παιδι μου,ηθοποιος!!!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

(οχι μπουμπουλινα θα μου πεις τωρα!!
)ας μην την αποπερνουμε μπορει καποιο απο τα παιδια της να εστελνε τα πρωτα μηνυματα και μετα αυτη για να τα δικαιολογησει μπερδεψε τη γλωσσα της...ειναι ολα πολυ φυσιολογικα...
εγω τωρα αναρωτιεμαι...
τι να κανουν εκεινα τα 6 της γατακια??
bunny
Περιβόητο μέλος
Ποιος είναι καλέ ο αρχιμπετόβεν;εγω απο την πρωτη σελιδα αν θυμαμαι καλα ρωτησα ποιος τα λεει αυτα?νομιζα οτι ηταν κανενα ανωριμο 10χρονο, το οποιο ειναι απολυτα φυσιολογικο....
απο ασυναρτησιες ελενη μου αλλο τιποτα!!
χριστινα οχι μπετοβεν, αρχιμπετοβεν!!![]()
Εγώ μόνο Μπετόβεν ξέρω...(τώρα το συνθέτη,ή το σκύλο θα σας γελάσω!
)Υ.Γ.:Αμάν βρε Δώρα,όλο Χριστινάκι και Χριστινάκι,μας έμαθε όλο το forum!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος είναι καλέ ο αρχιμπετόβεν;Εγώ μόνο Μπετόβεν ξέρω...(τώρα το συνθέτη,ή το σκύλο θα σας γελάσω!
)
Υ.Γ.:Αμάν βρε Δώρα,όλο Χριστινάκι και Χριστινάκι,μας έμαθε όλο το forum!![]()

καλα ρε χριστινα δεν θα σε ξαναπω χριστινα θα σε λεω χριστινακι!!
πλακα κανω bunny bunny οπως θες εσυ!!μην μου συνχιστεις και εσυ και τα παιξεις!!γιατι ενα μπερδεμα το βλεπω τωρα και σε σενα για εκεινους τους μπετοβενς!!!

μηπως ειναι κολλητικο???

εγω παντως περναω τελεια!!

σε καλο να μας βγει...

bunny
Περιβόητο μέλος
Όχι,πλάκα έκανα.Όπως θέλετε με φωνάζετε.καλα ρε χριστινα δεν θα σε ξαναπω χριστινα θα σε λεω χριστινακι!!
πλακα κανω bunny bunny οπως θες εσυ!!μην μου συνχιστεις και εσυ και τα παιξεις!!γιατι ενα μπερδεμα το βλεπω τωρα και σε σενα για εκεινους τους μπετοβενς!!!
μηπως ειναι κολλητικο???
εγω παντως περναω τελεια!!
σε καλο να μας βγει...![]()

Πάντως δεν παίζει δίκαια αυτή!Δεν έχει μπει ακόμα να γελάσουμε!

Τουλάχιστον η rea και ο maggogato/Adroniko,μας τα έχωσαν και λίγο!
Tην πλάκα μας την κάναμε!Αυτή όμως δεν μπαίνει!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool