julia
Διακεκριμένο μέλος
δεν έχω να πω τίποτα άλλο...
κρίμα που δεν τσίμπησα αρκετά...

get a life PLEASE....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

καλε τη σελιδα 8 τωρα την ειδα!!δεν ηξερα οτι συνεχιστηκε η παρωδια!!μιλαμε με επιασε ενα σπαστικο γελιο δεν μπορειτε να φανταστειτε!!μου σταθηκε το καρπουζι στο λαιμο!!

μακαρι να ξαναμπει!!!

η γριπη που κολλουσε??

δεν καταλαβα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...καντε λιγο κρατει καλε............

julia
Διακεκριμένο μέλος
καλε τη σελιδα 8 τωρα την ειδα!!δεν ηξερα οτι συνεχιστηκε η παρωδια!!μιλαμε με επιασε ενα σπαστικο γελιο δεν μπορειτε να φανταστειτε!!μου σταθηκε το καρπουζι στο λαιμο!!
μακαρι να ξαναμπει!!!
η γριπη που κολλουσε??:lol:
δεν καταλαβα...![]()
Δεν ξέρεις εσύ...
. έχω χάσει και εγώ τον ύπνο μου... κάποια "παιδιά" μου φανταρίστικαν σήμερα, και δεν ξέρω να τα στείλω παιδικό ή όχι... να τα πάω για δείγμα... τρέμω...
ΥΓ. Θα σας αφήσω γιατί είναι CSI night σήμερα!!!
Καταλαβαίνετε, έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω....αλλά αύριο με το καφεδάκι θα τα απολαύσω...
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,σωστά.δεν ασχολειται με ανωριμα σαν και μας!!![]()
Ασχολείται με πιο ανώριμα,σαν κι αυτή!

bunny
Περιβόητο μέλος
Όχι, τη γρίπη την κολλούσε ο γιος της...καλε τη σελιδα 8 τωρα την ειδα!!δεν ηξερα οτι συνεχιστηκε η παρωδια!!μιλαμε με επιασε ενα σπαστικο γελιο δεν μπορειτε να φανταστειτε!!μου σταθηκε το καρπουζι στο λαιμο!!
μακαρι να ξαναμπει!!!
η γριπη που κολλουσε??
δεν καταλαβα...![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρεις εσύ.... έχω χάσει και εγώ τον ύπνο μου... κάποια "παιδιά" μου φανταρίστικαν σήμερα, και δεν ξέρω να τα στείλω παιδικό ή όχι... να τα πάω για δείγμα... τρέμω...
ΥΓ. Θα σας αφήσω γιατί είναι CSI night σήμερα!!!Καταλαβαίνετε, έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω....αλλά αύριο με το καφεδάκι θα τα απολαύσω...
![]()
καλε....τι εννοεις ' φανταριστηκαν"???

...και οταν λες παιδια εννοεις ..παιδια η γατια???

bunny
Περιβόητο μέλος
CSI rocks!!!!Δεν ξέρεις εσύ.... έχω χάσει και εγώ τον ύπνο μου... κάποια "παιδιά" μου φανταρίστικαν σήμερα, και δεν ξέρω να τα στείλω παιδικό ή όχι... να τα πάω για δείγμα... τρέμω...
ΥΓ. Θα σας αφήσω γιατί είναι CSI night σήμερα!!!Καταλαβαίνετε, έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω....αλλά αύριο με το καφεδάκι θα τα απολαύσω...
![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
καλε....τι εννοεις ' φανταριστηκαν"???...και οταν λες παιδια εννοεις ..παιδια η γατια???
![]()
α καλά... τα γεράματα, θέλω απόσυρση...
Με το ένα μάτι στην τηλεόραση και το άλλο στο λαπι... και δυο γατιά να παλεύουν να οργανωθούν στην αγκαλιά μου...ήταν αναμενόμενο.

over and out.

fenaki12
Δραστήριο μέλος
Θερμή παράκληση:
![]()
Δεν αντέχω, θα το γράψω, θα το γράψω!
Εγώ το πλουσιόπαιδο
που ζούσα στα σαλόνια
για δείτε πώς κατάντησα
με άπλυτα πουκάμισααααα
κι ογδόντα οχτώ γατόνιααααα!
Μηπως να ανοιχτει κατηγορια
"οι ανεκδοταρες" του Mycat με υποκατηγορια "ασχολειθειτε παρακαλω μαζι μου...το χρειαζομαι..."?
![]()
Ελέφαντες σκέφτεσαι να στειρώσει και δεν σου φτάνουνε 2000ευρώ?![]()
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
Φαντασίωση: η παράσταση που σχηματίζει κανείς στο νου του με τη φαντασία του
Όνειρο: η ακολουθία σκέψεων, εικόνων και συναισθημάτωνπου εμφανίζονται κατά τη δίάρκεια του ύπνουκαι οφείλονται σε μερική και αυτόματη λειτουργία του εγκεφάλου
Εσύ είχες 9 ή 19 όνειρα... αυτό δεν το κατάλαβα ακριβώς, πραγματοποίησες (συμπληρωσες - κατά τα λεγόμενά σου) τα 3 και τώρα φαντασιώνεσαι το 4ο... πάρ'όλα αυτά, βρίσκεσαι με 2 γάτες και 4 γατάκια, τα οποία θα στειρώσεις - μόνο τα θηλυκά- α, όλα κι όλα - για να έχουν να κάνουν σ*ξ τα αρσενικά... Απλά μαθηματικά δηλαδή
19/9 - 3 +1 = 4 + 2 (μείον μερικά παπαράκια)
Τι να πω κορίτσι μου, να κάνω μια τελευταία παράθεση του καλού μου Μπαμπινιώτη:
Φαντασιόπληκτος/η/ο: αυτός που έχει την τάση να φαντασιώνεται ανύπαρκτα ή απραγματοποίητα πράγματα (και μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω!! Στα όνειρα που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακόμα αναφέρομαι)
Αντε και καλό απόγευμα![]()
ε δεν είσαι και η μόνη μην νιώθεις άσχημα![]()
[FONT="]Μόλις διάβασα το θέμα(πάνω-κάτω] κορίτσια you are καταπληκτικές!!!(το μιλάω το αγγλικό ε?)Ναι,σωστά.Ασχολείται με πιο ανώριμα,σαν κι αυτή!
![]()
Εμ.. εννοώ τι ανωριμότητα είναι αυτή σοβαρές γυναίκες??? Παιδιά δεν έχετε εσείς?? 2χρονα και 3χρονα??ετσι τους μιλάτε??

[/FONT]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
[FONT="]Μόλις διάβασα το θέμα(πάνω-κάτω] κορίτσια you are καταπληκτικές!!!(το μιλάω το αγγλικό ε?)[/FONT]
[FONT="]Εμ.. εννοώ τι ανωριμότητα είναι αυτή σοβαρές γυναίκες??? Παιδιά δεν έχετε εσείς?? 2χρονα και 3χρονα??ετσι τους μιλάτε??[/FONT]
μα..............υποτιθεται οτι ειναι μεγαλη γυναικα.....εχει και γιο,λεει.....

bunny
Περιβόητο μέλος

fenaki12
Δραστήριο μέλος
Καλά και εγω έγραψα την 10η συμφωνία του μπετοβενμα..............υποτιθεται οτι ειναι μεγαλη γυναικα.....εχει και γιο,λεει.....![]()

και εγω έχω γιο!μην κοιτας που ειμαι 12,5 εχω αληθεια λεω...στο υποσχομαι οσο αυτη ειναι πάνω απο 10 τοσο εγω εχω γιο

σορρυ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλά και εγω έγραψα την 10η συμφωνία του μπετοβεν
και εγω έχω γιο!μην κοιτας που ειμαι 12,5 εχω αληθεια λεω...στο υποσχομαι οσο αυτη ειναι πάνω απο 10 τοσο εγω εχω γιο
σορρυ![]()
λες να μην το καταλαβα?????

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

πειτε κι αλλα!!πειτε κι αλλα!!αλλα λιγο πιο απλο'ι'κα γιατι με τοσες ασυναρτησιες που διαβασα δεν καταλαβαινω και πολλα!!
μη χαζεψουμε κι εμεις...
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Αυτο να μου πεις...αυτη είναι το 3χρονο οχι εσυλες να μην το καταλαβα?????![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πειτε κι αλλα!!πειτε κι αλλα!!αλλα λιγο πιο απλο'ι'κα γιατι με τοσες ασυναρτησιες που διαβασα δεν καταλαβαινω και πολλα!!
μη χαζεψουμε κι εμεις...
και εγκω ,ι αλιτια εινε,οτι ντεν γκαταλαβενι τιποτα..................ντεν ιμαι απο ελαντα.....ουτε καν απο ευροπι....ουτε καν απο τι γη.....απο τον αρη ειμε.......

fenaki12
Δραστήριο μέλος
ιιιιιιιι ανορθωγραφυ το εγκω γραφετε με αι και όχη με ε κατάλαβαις??και εγκω ,ι αλιτια εινε,οτι ντεν γκαταλαβενι τιποτα..................ντεν ιμαι απο ελαντα.....ουτε καν απο ευροπι....ουτε καν απο τι γη.....απο τον αρη ειμε.......![]()

(φάση εχει)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ιιιιιιιι ανορθωγραφυ το εγκω γραφετε με αι και όχη με ε κατάλαβαις??
(φάση εχει)
νε...........νε..........ντικιο εχης.....το εγκω,ειναι ...αιγκω....ορεα,ορεα!!!!!!!!!!!!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool