Πώς κατάντησα με 6 γατιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αιλπηζο να σου ξαίφειγαι γυατη αλιος ραιζιλι θα γινωσουν αν δαιν σου το αιλεγα
ακωμμα και το ζακεινως λάθως το εχεις στο περιοχη
αγραματοι:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τορα πραιπι να μπι ι κιρια απω των αρη γεια να σινενωιθουμαι!!
:lol::lol::lol:καταλαβαινετε τι λεω??εγω δυσκολευομαι λιγο!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τορα πραιπι να μπι ι κιρια απω των αρη γεια να σινενωιθουμαι!!
:lol::lol::lol:καταλαβαινετε τι λεω??εγω δυσκολευομαι λιγο!!!:lol::lol:
πραιπη ντε πρεπη!!πος θα σηνενωηθουμαι αλιος??ε??????
(κατι λιγα τα πιανω πρεπει να μπει η κυρια για να μας τα εξηγησει καλυτερα)

νται μπωρο αλω!! ξαιραινωμε στω γκελιω!!:lol::lol::lol:

γκιατι κηρα μου ξαιραιναισε στο γκελιω??????????????? γκιατι ισαι ρατσιστροια????? αφου σου ιπα....ντεν ιμαι απο εντο....ντεμ ιμαι απο ευροπι...ντεν ιμαι απο γη...απο αρη ιμαι...πος να ξαιρο απο ορντογκραφεια??????????????????:blink::blink::blink:....αμα πηα................

νται μπωρο αλω!! ξαιραινωμε στω γκελιω!!:lol::lol::lol:
γκιατή καλαί,σταφείδα ίσε;:P:lol:
ούτε εγώ δεν μπορώ να διαβάσω αυτά που γράφω...:lol:

γκιατι κηρα μου ξαιραιναισε στο γκελιω??????????????? γκιατι ισαι ρατσιστροια????? αφου σου ιπα....ντεν ιμαι απο εντο....ντεμ ιμαι απο ευροπι...ντεν ιμαι απο γη...απο αρη ιμαι...πος να ξαιρο απο ορντογκραφεια??????????????????:blink::blink::blink:....αμα πηα................
Μιν σεινχηζεσαι θα κανις ρυτυδες....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
σας παρακαλο μιν μαλονετε δαιν ξερο πια ινε πιο αγραματι για να παρο το μαιρος τις..βασικα το βρικα ι αλεξανταιρ καλε αυτινεις το μαιρος θα παρο το βρικα παλει!:lol::lol::lol::lol:

Σημφονο με τιν απω πανο.Ουται εγο βλεπο καναινα ωρθογραφικω γυ'αυτω θα σας παρακαλεσο να σταματυσεται αμεσος:lol::lol::lol:

Δεν καταλαβαινω Χριστο:lol::bleh::bleh::P:P:bleh::bleh::lol:

Σημφονο με τιν απω πανο.Ουται εγο βλεπο καναινα ωρθογραφικω γυ'αυτω θα σας παρακαλεσο να σταματυσεται αμεσος:lol::lol::lol:

μιπος πραιπι να πας σε οφταλμηατρω??????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν πειράζει θα καλέσουμε την έξυπνη που κατάντησε με 6 γατιά να σου τα εξηγήσει...τετοια κατάντια ρε παιδι μου?
(οχ σορρι εγραψα το πεδι με αι μιν το πιται στιν μαμα μου ομος οκ?)

ειστε σοβαρες?σορι που ξερω..

:mad:ενα ονειρο ηταν απλα, ο γιος μου εχει μια γριπη και επαιξα και του μπετοβεν...:lol:.αγαπατε τις γατες?? που ξερω καταλαβατε.και το κτιριο θα το φτιαξω για τα γατια!!δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις.2000 ευρω δεν φτανουν ουτε για τις 6!και τους ελεφαντες!!και για ενα πιανο για τις 7 συγχορδιες!οποτα σουτ!!
(ειμαι η tzina alexander για οσες δεν καταλαβαν)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:mad:ενα ονειρο ηταν απλα, ο γιος μου εχει μια γριπη και επαιξα και του μπετοβεν...:lol:.αγαπατε τις γατες?? που ξερω καταλαβατε.και το κτιριο θα το φτιαξω για τα γατια!!δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις.2000 ευρω δεν φτανουν ουτε για τις 6!και τους ελεφαντες!!και για ενα πιανο για τις 7 συγχορδιες!οποτα σουτ!!
(ειμαι η tzina alexander για οσες δεν καταλαβαν)
:lol::lol::lol:
καλο μου ωσω και να θαις δαιν προκοιται να γυνεις τοσω εξηπνη οπωτε μην λαις οτυ ισε ι τζινα οκ?δεν φτανις ουτε το νιχι τις:lol::lol::lol:

δυκηιο δαιν εχο??

να παρι θα χασο το καλω θα βγο καληνιχτα τα λεμε¨ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ

νε νε!!σιγκνομι!!:blink::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

τι να κανουμε ελενα!!το ριχνουμε στη πλακα για να μην σαλεψουμε και εμεις...παντως μ'αρεσεις σ'ολα τα περιεργα θεματα εσυ: ''κατι μου βρωμαει εδω!!"" :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

καλα............που το ιδαται το γελοιο...ντεν σας καταλαβενο.....πιραζη που ειμε απο των αρη...και ντεν ξαιρο ορθογκραφεια???? ελαιως πια!!!!!!!!! τη κακοιες που ισται.......:blink::blink::blink::blink::blink:

καλα............που το ιδαται το γελοιο...ντεν σας καταλαβενο.....πιραζη που ειμε απο των αρη...και ντεν ξαιρο ορθογκραφεια???? ελαιως πια!!!!!!!!! τη κακοιες που ισται.......:blink::blink::blink::blink::blink:
Ντεν γκουσταρωμαι τους αρηανους κε γκελαμαι μαι τιν παρτοι σου!:lol:

που να δειτε γελιο οταν θα μπει η κυρια μεσα.......:lol::lol:

Ντεν γκουσταρωμαι τους αρηανους κε γκελαμαι μαι τιν παρτοι σου!:lol:

αμα εσοι ντεν γκουσταρις τους αριανους....εγκω.....γιατι να γκουσταρο τους κριτοικαρους?????????? εεεεεεεεεεεε????????????:lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back