kounelaki
Περιβόητο μέλος
αμα εσοι ντεν γκουσταρις τους αριανους....εγκω.....γιατι να γκουσταρο τους κριτοικαρους?????????? εεεεεεεεεεεε????????????![]()

Σοστωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Και σας το λέω βρε ¨Το νου σας ρεμάλια"

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Τζίνα έτζασε. Είδε τα σκούρα.
κριμα....

:cry::cry:
bunny
Περιβόητο μέλος
LOL!!!ενα ονειρο ηταν απλα, ο γιος μου εχει μια γριπη και επαιξα και του μπετοβεν...
.αγαπατε τις γατες?? που ξερω καταλαβατε.και το κτιριο θα το φτιαξω για τα γατια!!δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις.2000 ευρω δεν φτανουν ουτε για τις 6!και τους ελεφαντες!!και για ενα πιανο για τις 7 συγχορδιες!οποτα σουτ!!
(ειμαι η tzina alexander για οσες δεν καταλαβαν)
![]()

Συμφωνίες βρε,τί συγχορδίες;

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ολα τ'αλλα δηλαδη πολυ φυσιολογικα και με νοημα!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Για αυτό είπα LOL!εσυ μονο αυτο προσεξες??ολα τ'αλλα δηλαδη πολυ φυσιολογικα και με νοημα!!!
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Για δες τί έκανα εγώ το καημένο πέρσι,και θα κάνω φέτος στο ωδείο!εσυ μονο αυτο προσεξες??ολα τ'αλλα δηλαδη πολυ φυσιολογικα και με νοημα!!!
![]()

https://el.wikipedia.org/wiki/Συγχορδία
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

στα δυσκολα αρχισα τα αριανιστικα!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Κε μαι το ντοίκειο σου!τη ιναι ωλα αφτα? ντε καταλαβενο τιποτες!!!
στα δυσκολα αρχισα τα αριανιστικα!!![]()

fenaki12
Δραστήριο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Παιδιά τσάμπα θα φάμε το κράξιμο από τους αντμιν. Η Τζίνα έτζασε. Είδε τα σκούρα.
Και σας το λέω βρε ¨Το νου σας ρεμάλια"![]()
Oχι ρε γαμωτο!!!!! Και περνουσαμε τελεια......τις τελευταιες μερες ειχαμε πολλους Αριανους ...Ειχαμε ξεραθει στο γελιο.....λιωσαμε.....οχι τιποτις αλλο θα μας ακουσει και κανας γειτονας και θα λεει εμας τρελες μετα

elvenstar
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ενα ονειρο ηταν απλα, ο γιος μου εχει μια γριπη και επαιξα και του μπετοβεν...