Πώς καταλαβαίνεις αν μια γάτα είναι στειρωμένη;

Nicole1987

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
Εχω πολλες γατες αδεσποτες που ταιζω. Καποιες ερχονται απο ενα σπιτι διπλα και δεν ξερω αν ανηκουν σε αυτη που μενει διπλα.Αναρωτιεμαι πως μπορω να καταλαβω αν ειναι στειρωμενες ή οχι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Μήπως έχει λίγο κομμένο αυτάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πως καταλαβαινεις αν μια γατα ειναι στειρωμενη;

Δεν εχουνε. Υπαρχει κατι αλλο για να καταλαβω ή μονο το κομενο αυτακι;

Απάντηση: Πως καταλαβαίνεις αν μια γάτα είναι στειρωμένη;

Ξέρω πως οι φιλοζωικές το κάνουν σίγουρα. Τώρα, αν δεν έχει τέτοιο σημαδάκι δεν μπορείς να το καταλάβεις. Πρέπει να τις δει κτηνίατρος. Ρώτα αν θες και τον κτηνίατρο του forum.

Εχει αρκετες γατες εδω και υπαρχουν ομως καποιες που δεν τις εχω δει και ποτε εγκυες. Επειδη ερχονται απο ενα σπιτι διπλα και δεν ξερω αν ανηκουν στην κυρια αυτη. Χωριζει το κηπο της πολυκατοικιας και το σπιτι της ενας φρακτης. Καθε φορα που ακουνε το αυτοκινητο μου τρεχουν ολα να φανε. Καποιες που ειναι πιο ημερες θελω να τις στειρωσω γί αυτο ρωτω

Καλά θα κάνεις. Μήπως ξέρει η κυρία δίπλα; Υπάρχει περίπτωση να έχει στειρώσει κάποια γατούλα;

Δεν ξερω παντως με το που ακουνε το αυτοκινητο μου πεταγονται ολα να φανε. :P που σημαινει πως δεν τα ταιζει.

Ναι τα ζιζάνια; Και εγώ τάιζα από παλιά καθημερινά μια γατούλα που έβλεπα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας και τώρα ταΐζω 10 γατάκια που με περιμένουν κάθε απόγευμα στην πυλωτή. :whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back