Πώς κρατάμε μια γάτα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
kratimagatas%2Ebmp

Σου το ζωγραφισα για να το βλεπεις ετσι πιανονται ολα τα μικρα κα τα μεγαλα ετσι δε σε γρατσουνανε κι αισθανονται ασφαλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Γιασμίν...ΣΟΥΠΕΡ!!!:P :lol:
Εγώ τη δικιά μου έτσι να την κρατάω ή είναι ακόμα μικρή;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω αν καταλαβαινω καλα απο το σχεδιο τις περισσοτερες φορες ετσι τον κραταω:)

Και εγώ έτσι την κρατάω, άλλα η μικρή μου δεν μου κάθεται :hmm:είναι πολύ ανεξάρτητη το γλυκούλικο μου :redface:.

Μπα και εμένα δεν κάθετε έτσι, αν και γενικότερα η δικιά μου δεν κάθετε σχεδόν καθόλου σε αγκαλιές...:( Είναι λίγο αγριμάκι:redface:

και εγω μια απο τα ιδια...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back