Πώς μπορεί μία γάτα να χάσει τα δόντια της;

αυτο μπορει να το διαγνωσει και ο κτηνιατρος νομιζω...επισης αν παρατηρησεις κακοσμια στο στομα της γατουλας καλο θα ειναι να το κοιταξεις..αν η γατα τρωει περισσοτερη κονσερβα παρα ξηρα τροφη...] Θα ηθελα να ρωτησω κατι...Μολις ανεφερες πως η γατα μπορει να εχει πετρα στα δοντια ακομα και αν τρωει περισσοτερη ξηρα τροφη απο οτι υγρη.Δηλαδη πρεπει να τρωει ιδια ποσοτητα και απο τις 2 τροφες;Της γατας μου δεν της αρεσει πολυ αυτη η ξηρα τροφη.Τρωει δε λεω αλλα δεν πεταει απο χαρα γι'αυτο τις δινω πιο πολυ υγρη.Θα πω στο μπαμπα να την αλλαξει.Εαν της αρεσει καποια αλλη θα την αλλαξω αυτη που περνω τωρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BabyCat δεν έχω την μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό, αλλά νομίζω πως πρέπει να πάψεις να του δίνεις κονσέρβες, καλύτερα μόνο ξηρά τροφή και ίσως που και που αν θέλεις να τον επιβραβεύσεις γιατί ήταν καλό γατάκι τότε να του δίνεις κονσέρβα. Η ξηρά τροφή είναι πολύ ποιο περιεκτική έτσι δεν χρειάζεται να τρώει πάρα πολύ, όσο λέει στο σακουλάκι, επιπλέον δεν βλάπτει τα δόντια τόσο όσο η κονσέρβα και έχω ακούσει πως δημιουργεί λιγότερα προβλήματα υγείας. Αρκεί να του έχεις πάντα δροσερό και άφθονο νερό γιατί σίγουρα θα διψάει περισσότερο. Αν στην αρχή νιαουρίζει η δεν τρώει μην σε ανησυχεί θα συνηθίσει. Εσύ ωστόσο μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες γεύσεις με τον καιρό για να δεις ποια προτιμάει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω kitcat !!!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back