Πώς να γίνουν τα νεύρα σας κρόσσια σε δέκα λεπτά!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ειναι πολυ απλο: δοκιμαστε να δωσετε γατακια :mad::mad:

Ερχεται που λετε ενα ζευγαρι που συμφωνησε για την καρτα υιοθεσιας απο το τηλ ηδη:hmm::D. Η κοπελια ρωσιδα ψηλη, ο ανδρας μπασμενος και βαρυς...απο την αρχη καταλαβα οτι δεν τα πολυ συμπαθησε ( κανενας δεν ηταν χαλαρος και δεν τα προσεγγισε ηρεμα).Εβαλα το Μιου το Τσαμπουκακι και το Δαφνο απο πριν εκει για να εξοικιωθουν...
Η κοπελια ορθια να προσπαθει να τα πιασει.

-Ποιο να παρουμε? Το κοκκινωπο λεει...
- Καθηστε καλυτερα και παιξτε μαζι τους γιατι σας φοβουνται ορθια της ειπα.
Καθεται πολυ σφιγμενη και μου λεει οτι θελει να το παρει σημερα ( πουθενα γατοφορο)
Οταν της ειπα οτι χρειαζεται γατοφορο μου ειπε ποτι ηθελε να το πηγαινοφερνει αγγαλια με το αυτοκινητο( σα μωρο). Τα γατακια φοβισμενα και κρυμμενα εντωμεταξυ...

_ μα τα γατακια δεν σας πλησιαζουν καν δε φοβαστε οτι θα τρομαξει οπως δε σας ξερει και θα πεταχτει στο δρομο?
- οχι ετσι ειχα τη γατα μου...
-μα αυτα τα συγκεκριμενα γατακια φαινεται να σας φοβουνται..
- ειναι επειδη ειστε εσεις εδω!(κροσσι ενα!!!)αν το εχω εγω θα ερθει
- της το δινω να το κρατησει και το γατι εξισταται και φευγει κακην κακως....
- συζηγος: εχουμε παρκαρει ασχημα να φευγουμε...
- εσεις κυριε το θελετε?
- ( υφος βαρυ κι ασυκωτο: αυτη το θελει.. εγω.. κι εγω αλιως δε θα μουν εδω...( και πολλα σου ειπα φτανει τοσα...)
- απο τι πεθανε η γατα σας?
- Μα δεν πεθανε ζει και ειναι εγγυος δεκατεσαρων χρονων :blink:και σε ενδιαφερουσα(!!!κροσσι δυο)
-Μπα κκαι τα γατακια?
- Τα εδωσα ολα! εχουμε πολλες παρατημενες γατες στη ρωσια εδω δεν εχετε ολες ειναι καλα :confused:(κροσσι τρια)
- μα επειδη εχετε τοσεσ πως δεν σκεφτηκατε να τη στειρωσετε για να μη προκαλειτε αδεσποτα εκει? ( α ειναι μαυρη με πρασινα ματια και κανει ωραια γατια)
-Για αυτο το γατακι συμφωνειτε για τη στειρωση?
- εναι αυτο ειναι γατος.. οι γατοι πρεπει να στειρωνονται( ενω οι γατες πρεπει αν ειναι ομορφες να γεναν στα 14! κροσσι τεσσερα!!)

οταν της ειπα οτι δεν εχει γατοφορο για να το παρει κι οτι εμεις θελουμε να το σκεφτει καλα να το σκεφτουμε κι εμεις και μετα τα δινουμε υπευθυνα και πηγαινουμε σπιτι τους και βοηθαμε στην προσαρμογη:

- μα κανετε σαν να ειναι μωρο! ( ενω εσυ που θα το πηγαινεις αγγαλια στη μανα σου του φερεσαι σα γατα!κροσσι πεντε)
- γιατι να ερθετε σπιτι μου οχι δεν θελω εχω πειρα στις γατες!...( ειδαμε τι ειδους)

κροσσι εξι εφτα, αρχιζω να φορτωνω... ::mad::mad::mad:
κυρια μου εφοσον δεν δεχεστε τους ορους του σωματειου δεν σας τα δινω τα γατακια ...!!!και να ξερετε οτι ολα τα σωματεια αυτους τους ορους εχουν και δουλευουν σαν στο εξωτερικο για να ειναι σιγουρα οτι δεν θα εχουν προβληματα με τα σπιτια που δινουν τα γατακια...!!
( ε, ααααααααααααμα πια!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up::up::up::up: σωστη!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μ' αρέσει που είχαν συμφωνήσει στην αρχή...:down:
Το δε "άμα το είχα εγώ θα ερχότανε" και το "έγκυος 14 ετών" ασχολίαστα.

Η κοπελια ρωσιδα ψηλη, ο ανδρας μπασμενος και βαρυς...απο την αρχη καταλαβα οτι δεν τα πολυ συμπαθησε ( κανενας δεν ηταν χαλαρος και δεν τα προσεγγισε ηρεμα).Εβαλα το Μιου το Τσαμπουκακι και το Δαφνο απο πριν εκει για να εξοικιωθουν...
Η κοπελια ορθια να προσπαθει να τα πιασει.
Ευτυχώς που δεν δέχτηκαν τους όρους και δεν τα έδωσες ενώ διαισθάνονταν τα ζωάκια το εχθρικό κλίμα. Τους καυγάδες του ζευγαριού αυτά θα τους πλήρωναν.
Γιατί τι σου έφταιξαν τα καημένα;

Αυτοί μπήκαν σε κρεοπωλείο να αγοράσουν κρέας και να φύγουν.
Ούτε τ άντερά τους δεν αγαπούν γατάκια θα αγαπήσουν;

Ναι κατι δεν μου αρεσε ενω στο τηλ ηταν καλυτερα... επειδη ειμαστε πολυ στριμωγμενοι με τη καλυψουλα ειπα αντε μακαρι να βγουν καλοι... αλλα δε τα δινω σε τετοιες τρελες τα γατικα μου να μη τα ξαναδω ποτε μετα...με τι ματια θα με κοιταει το καημενακι το μιου αν το εδινα...

Τι να πω βρε Γιασμιν, υπομονή... Κι αυτα στο πρόγραμμα ειναι...

τις εξαιρεσεις του προγραμματος ειναι που ψαχνω...απο τετοιους εχει μπολικους...ευτυχως ο μπλε ρωσος βρηκε καλο σπιτακι κατι ειναι κι αυτο...

πολύ ωραία τους τα πες!(κράτησες υψηλό επίπεδο)θα χα βγάλει τον φορτηγατζη απο μέσα μου!( εννοείται οτι συμπαθω πολυ τους φορτηγατζήδες)

Κι εγω ηθελα να τον βγαλω πιστεψε με.. μαζι με την νταλικα του κατα προτιμηση...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εγω σημερα που εδωσα τα 17 αδεσποτακια(θα το δειτε στο θεμα απιστευτο και ομως αληθινο)ευτιχως δεν μου ετυχε κατι τετοιο...

θελουν προσοχη κατι τετοιοι...:down::down::down:

:):):up::up::lol::lol::lol::lol:
χρειάζεται υπομονή ....
πάντως καλά τους τα πες!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back