Italian dream...
Διάσημο μέλος
Η μαμα μου ομως απο την ωρα που το ειδε ειανι ανενδοτη, μου ειπε αν θελω να το κρατησω να το κανω εξω απο το σπιτι... Ποιό έξω, που μενουμε σε πολυκατοικια?? Σημερα την πηγαμε και στον κτηνιατρο, ειναι υγιεστατη η μικρουλα, δεν εχει τιποτα και μετα απο την παστουλα που της εδωσε για τα παρασιτα εχει γινει κανονικα μελος του σπιτιου!! Η μαμα μου ομως ακομα ειναι ανενδοτη... Δεν ξερω γιατι.. Ειναι υγιεστατο, παρα πολυ ησυχο (οπου την αφηνεις καθεται), δεν τα κανει πανω του, δεν λερωνει και το μονο που κοστιζει ειναι 2 φλυτζανακια γαλα και 2 κονσερβες την ημερα!! Τα λεφτα τα βαζουμε ομαδικα εγω και η παρεα μου που το βρηκαμε, οποτε βγαινει γυρω στα 5-6 ευρω ο καθενας για τα εμβολια.. Τι να κανω?? Στο δρομο δεν υπαρχει περιπτωση να την ξανα αφησω, και κανενας αλλος δεν μπορει να την κρατησει.. Δεν μου παει η καρδια να το δωσω παλι, εχει γιενι κομματι μου πλεον... Εχει κανενας καμια ιδεα -οτιδηποτε!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kat-cats
Διάσημο μέλος
Καταρχήν μπράβο σε σένα και σε όλους τους φίλους σου που σκεφτήκατε να δίνετε το χαρτζηλίκι σας γι αυτό το πλασματάκι!! μπορεί να μην το καταλαβαίνετε τώρα, είστε παιδιά, αλλά αυτό που κάνετε είναι πολύ σπουδαίο και χαίρομαι πολύ!!
Η μικρούλα είναι μια κουκλίτσα και είναι κρίμα να μείνει στο δρόμο....τα γατάκια πραγματικά είναι "αθόρυβα" στο σπίτι και δημιουργούν ελάχιστη φασαρία και αυτή είναι καλοδεχούμενη!!
Καθ'ότι υπήρξα πάντα φιλόζωη από μικρή και η μαμά μου δεν ήθελε με τίποτα τα ζώα που μάζευα....ένας ήταν ο τρόπος για να την πείσω....η αποφασιστικότητά μου!!! Της εξηγούσα ότι για μένα είναι πολύ σημαντικό και πως δεν μπορεί να γίνει βήμα πίσω....και πως το ζώο φυσικά θα ήταν αποκλειστικά δική μου ευθύνη. Ε περνούσα λίγο μια αναμπουμπούλα αλλά σχεδόν πάντα κέρδιζα!
Πιστεύω όμως ότι και η μητέρα σου σιγά σιγά θα το συνηθίσει...να μην σου πω πως θα το αγαπήσει τρελά, ειδικά άμα αρχίσει να της χαιδεύεται.... οι γάτες δεν χρειάζονται βόλτα, είναι σχετικά ανεξάρτητες οπότε δεν θα την πειράξει τελικά να μένει μαζί σας. Το καλοκαίρι μαδάνε είανι η αλήθεια αλλά επειδή δεν υπάρχουν χαλιά το κακό είναι "μικρό". Αυτό όμως δεν χρειάζεται να το πεις από τώρα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η μικρούλα να μείνει μαζί σας!!!
Υ.Γ. ξέχασα να σου πω....μπορείς να της πάρεις και ξηρά τροφή σε συνδυασμό με την κονσέρβα οπότε όλα θα είναι ακόμη πιο εύκολα! Το εμβόλιο αρχικά είναι δύο φορές αλλά μετά θα γίνεται μια φορά το χρόνο. Οπότε το κόστος είναι ελάχιστο ουσιαστικά για ένα ζώο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω α΄πολυτα με την προλαλησασα
Να μην κανεις βημα πισω..και απ την στιγμη που εξοδα και γενικα την φροντιδα της την εχεις αναλαβει και δεν θα επιβαρυνεις την μαμα δεν μπορει να την διωξει...βεβαια παρτην με το καλο αλλα να της πεις η φροντιδα και τα λεφτα δικα μου αρα..βαλε την σιγα σιγα και στο πνευμα οτι οι γατες ειναι καθαρα ζωα δεν ενοχλουν δεν εχουν απαιτησεις πολλες, σκοτωνουν και τα εντομα κατσαριδες κτλπ
πιασε την και στο φιλοτιμο οτι εκανες το σωστο και μια πολυ καλη πραξη και οτι αυτο που σου λεει να την αφησεις μωρο στο δρομο ειναι λαθος και οτι θα την πατησει κανα αυτοκινητο θα την φαει κανας σκυλος(οπως απειρα γατακια εχω βρει κατα καιρους σε παρκο στην γειτονια μου καποιες φορες ειναι και σπιτικοι σκυλοι που τους ενθαρυνουν!! τ αφεντικα τους)και στο τελος ριξε και λιγο δακρυ κανε κ οτι δεν πεινας απ την στεναχωρια...ειμαι και λιγο υπερβολικη αλλα το γατακι πρεπει να μεινει παρεπιπτοντως ειναι μια κουκλα...
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω παρα πολυ, μαλλον αυτο θα κανω, θα την πριξω θα την πριξω, θα της κακοφανει στην αρχη αλλα δεν θα της αφησω περιθωρια να αντιδρασει
Στο κατω κατω μια ζωουλα σωζω, δεν κανω κανενα φοβερο εγκλημα.. Και δεν της εφερα κανενα σκυλι να ξεσηκωνει τον κοσμο και να θελει βολτες χαδια κλπ, μια αθορυβη (και λιγο περιεργη βεβαια) γατα της εφερα!! Αυτο με τις τριχες δεν θα το πω, Παναγια μου, θα εχει διωξει την γατα πριν καν τελειωσω... 
Ευχαριστω παρα πολυ παντως, και για τις πληροφοριες και για την υποστηριξη

lilian22111
Νεοφερμένο μέλος
Εξηγησε στη μαμα σου ποσο χαρα και ευτυχια σου δινει αυτο το πλασματακι και ποσο ασχημα θα αισθανθεις με τυχον απομακρυνση της απο το σπιτι και ισως και απωλεια της αν ζει το γατακι στη βεραντα η στον κηπο. Σιγουρα η μαμα σου δεν θα θελει να σε βλεπει να στεναχωριεσαι. Εμενα τα παιδια μου μεγαλωσαν με μια γατα στο σπιτι και μοιραζονταν το κρεβατι τους και το μαξιλαρι τους. Τωρα ειναι φοιτητες και εγω εχω δυο γατες στο σπιτι μεσα. Ειναι υπεροχη η σχεση που αναπτυσεται με αυτα τα πλασματακια.
Τελικά; Την κατάφερες τη μαμά;;;;

kat-cats
Διάσημο μέλος
Για πες μας.....;;; δεν μπορεί όλα τα πιο πάνω είναι αλάνθαστη συνταγή....πως πήγαν τα πράγματα;;;
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Tην επεισα τελικα...
Δεν της αφησα περιθωρια να πει όχι
Και οχι μονο την επεισα για το μπαλκονι, αλλα την βαζω και μεσα καπου καπου
Αν και νομιζω δεν επρεπε να το κανω, γιατι τωρα θελει ολο να μπαινει μεσα και καθεται ολη μερα μπροστα στην μπαλκονοπορτα σαν το σκυλο μπροστα στον ταφο του αφεντικού του..
Ειναι υπεροχη παντως!!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Tην επεισα τελικα...Δεν της αφησα περιθωρια να πει όχι
Και οχι μονο την επεισα για το μπαλκονι, αλλα την βαζω και μεσα καπου καπου
Αν και νομιζω δεν επρεπε να το κανω, γιατι τωρα θελει ολο να μπαινει μεσα και καθεται ολη μερα μπροστα στην μπαλκονοπορτα σαν το σκυλο μπροστα στον ταφο του αφεντικού του..
![]()
Ειναι υπεροχη παντως!!!![]()
Μπράβο σου που τα κατάφερες!
΄Σε καλό δρόμο είσαι ...
Το πρώτο δύσκολο βήμα έγινε και τώρα μένει "αργά αλλά σταθερά" ν'αρχίσει το ζουζουνάκι να μένει όλο και περισσότερο μέσα. Πιστεύω θα τα καταφέρεις να μαλακώσεις λίγο τη μαμά
'Αλλωστε σύντομα θ'αρχίσει να χειμωνιάζει και το "έξω" θα είναι κρύο..
Καιρός για ζεστασιά στα σπίτια και στις καρδιές

kat-cats
Διάσημο μέλος
έκανες πολύ καλά που το έβαλες μέσα το νινάκι....επειδή και εγώ είμαι μανούλα και έχω κοριτσάκι απλά σου λέω συμβουλευτικά ότι αν τηρείς τους κανόνες υγιεινής π.χ να πλένεις τα χέρια σου κλπ.κλπ. η μαμά σου δεν θα έχει πρόβλημα όταν δει τι χαρά σου δίνει η μικρούλα!! Επίσης να σου πω ότι δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο για την υγεία σου ούτε εσύ αλλά ούτε και οι δικοί σου αν ανεβαίνει στο κρεβάτι σου. Οπότε σιγά σιγά θα γίνουν τα πράγματα όμορφα για όλους σας....ο καιρός κρυώνει λίγο - λίγο και η μικρούλα έχει την ανάγκη να είναι μαζί σας, παρεούλα σας!!! δεν καταλαβαίνει γιατί την αφήνεις έξω....θέλει να είναι μαζί σας!!! να μας λες τα νέα σας και να μας βάλεις κι άλλες φωτογραφίες να θαυμάζουμε τη μικρούλα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να τη χαίρεσαι τη νέα σου αγάπη λοιπόν! 
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Ευχαριστω πολυυ 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool