Πώς να πιάσω γατάκι;;

παιδια,σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας.πραγματικα,πολλους απο αυτους τους τροπους δεν τους ηξερα και σιγουρα θα μου φανουν χρησιμοι αν ξαναβρω αγριο γατακι.δυστυχως ομως οσο κι αν πηγα και ξαναπηγα το γατακι αφαντο...ρωτησα και μια κοπελα που μενει σ'εκεινο το στενο και το ταιζε και μου'πε οτι εχει 2 μερες κι εκεινη να το δει...:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ κακο αυτο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως απλά το βρήκε η μαμά του και το μετέφερε αλλού?

Ναι αλλα δεν ειδες κανενα πτομα ετσι?χμμμμ κατι εγηνε με τον μικρο η το πηρε η μαμα του η το πηρε καπιος.Θυμιθηκα και εγω τωρα τα γατια που ταιζω αθηνα και τη μανα οπως τη λεω.Εχω καιρο να δω τα μικρα της αλλα παντα αφηνω φαγακι σε σημειο που ξερω οτι πανε και παντα ειναι αδειο την επομενη.Αλωστε εγω τα εκανα θρευταρια θα εχουν μεγαλωσει τωρα οποτε δε θα παθανε κανενα κακο.Ελπιζω οταν κατεβω να σκασει μιτη κανενα να το δω αλλα θα πρεπει να βγω πολι αργα στους δρομους να μη με παρει ειδηση και κανας βλακας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back