Πώς να την απασχολήσω;

761

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η 761 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 234 μηνύματα.
Βρε παιδιά, αυτό το γατί έχει καταλήξει να συμπεριφέρεται σα σκύλος.
Όλη την ώρα, ασχολείται μαζί μου (εκτός από τις ώρες που κοιμάται, φυσικά). Και όταν λέω όλη την ώρα, εννοώ όλη την ώρα. Και δεν μπορώ να κάθομαι να παίζω μαζί της από το μεσημέρι-απόγευμα που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που πάω για ύπνο.
Παίζω λιγάκι μαζί της, μετά προσπαθώ να της δώσω κανένα παιγνίδι, μπας και με αφήσει να κάνω τη δουλειά μου, παίζει μόνη της για λίγο και μετά ξανάρχεται σε εμένα. Και νιαουρίζει, κιόλας, αν δεν της δώσω σημασία. Ή προσπαθεί να μου ανέβει στα πόδια (με νύχια, πάντα, ακόμη δεν έχει μάθει να μην το κάνει αυτό).

Νόμιζα ότι θα γούσταρε να κάθεται και μόνη της, έτσι ήξερα για τις γάτες, αλλά αυτή δεν θέλει καθόλου. Και πραγματικά δεν έχω τόσο χρόνο -και νιώθω τύψεις.
Είναι θέμα ηλικίας; Ή πέτυχα το ζαβό; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τα δύο! Μήπως θέλει παρεούλα; Τι θα έλεγες για ένα δεύτερο; ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τρέχω σαν το Βέγγο, αν πάρω και δεύτερο... :(

Μπα, θα τρέχουν μεταξύ τους και θα γκρινιάζεις που δε σου δίνουν σημασία, καλή ώρα εγώ! :yes:

Παιχνίδια

Τροφή ψυχής

Το δικό μου πάλι όλη την ώρα με παίρνει στο κατόπι. Θέλει να είναι όλη την ώρα δίπλα μας. Όχι ότι δεν ζητάει σημασία, αλλά αν το παρακάνει ή αν εγώ δεν έχω χρόνο, έχω βρει τον τρόπο να την ξεθεώνω :P. Το αγαπημένο της παιχνίδι είναι ένα λέιζερ... και μόνο στον ήχο που κάνει τρελαίνεται :jumpy:! Έτσι, απλά την κάνω να τρέχει για μερικά λεπτά κυνηγώντας το. Μετά από αυτό το μόνο που θέλει είναι τα μαξιλάρια της ;)!!!

Βρε παιδιά, αυτό το γατί έχει καταλήξει να συμπεριφέρεται σα σκύλος.
Όλη την ώρα, ασχολείται μαζί μου (εκτός από τις ώρες που κοιμάται, φυσικά). Και όταν λέω όλη την ώρα, εννοώ όλη την ώρα. Και δεν μπορώ να κάθομαι να παίζω μαζί της από το μεσημέρι-απόγευμα που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που πάω για ύπνο.
Παίζω λιγάκι μαζί της, μετά προσπαθώ να της δώσω κανένα παιγνίδι, μπας και με αφήσει να κάνω τη δουλειά μου, παίζει μόνη της για λίγο και μετά ξανάρχεται σε εμένα. Και νιαουρίζει, κιόλας, αν δεν της δώσω σημασία. Ή προσπαθεί να μου ανέβει στα πόδια (με νύχια, πάντα, ακόμη δεν έχει μάθει να μην το κάνει αυτό).

Νόμιζα ότι θα γούσταρε να κάθεται και μόνη της, έτσι ήξερα για τις γάτες, αλλά αυτή δεν θέλει καθόλου. Και πραγματικά δεν έχω τόσο χρόνο -και νιώθω τύψεις.
Είναι θέμα ηλικίας; Ή πέτυχα το ζαβό; :)

:inlove::inlove::inlove: και ο δικος μου γατουλης ετσι κανει και ακομη και αν εχω δουλεια εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να μην λιωσω με το ποσο γλυκα νιαουριζει για να μου τραβηξει την προσοχη :crazy: τωρα που διαβαζα πηδουσε σαν κυριος πανω μου και μετα πανω στο βιβλιο μου και ξαπλωνε εκει σαν να μη συμβαινει τιποτα- του στυλ μην νομιζεις οτι μπορεις να με αγνοησεις!
μην ανησυχεις θα τις βρειτε σιγα σιγα τις ισορροπιες σας ειναι και μικρη ακομη και εχει περισσοτερη ορεξη για παιχνιδι. προσπαθησε να παιζεις οσο το δυνατον περισσοτερο μαζι της και πιο εντονα (αν ειναι περιορισμενος ο χρονος) για να κουραζεται πιο γρηγορα. επισης σε εμας βοηθαει να του δινω νεα "παιχνιδια" συχνα για να απασχολειται πχ μπαλακια απο αλουμινοχαρτο, κορδονια κτλ. τα "σκοτωνει" πολλες φορες τη μερα, αφου πρωτα τους στησει προσεκτικα ενεδρα και ετσι ειμαστε ολοι χαρουμενοι!

Τελευταία επεξεργασία:
Μια λύση θα ήταν να του έδινες παιχνίδια που μπορεί να παίζει και μόνος του όποτε θέλει όπως αρκετά μπαλάκια κ.λπ.
Η άλλη λύση θα ήταν όντως να υιοθετούσες ένα ακόμα γατάκι οπότε, όταν πλέον έχουν συνηθίσει το ένα το άλλο, θα παίζουν μαζί. :)

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, μόνο να συμπληρώσω ότι όταν έχεις δύο, ακόμα κι αν παίζουν μεταξύ τους, δεν γλιτώνεις το χρόνο που απαιτούν να παίξεις εσύ μαζί τους...
:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back