vasia95
Νεοφερμένο μέλος
Η vasia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα.
10-07-11
15:41
συμφωνώ και εγώ με τις τελευταίες απόψεις..ακόμα και αν η αποθήκη δεν ειναι το κατάλληλο μερος...είναι καλύτερα από το δρόμο..έχει φαγητό νερό...
Αλέξανδρε αν όπως λες δεν είναι ευκολη η περίφραξη..μπορείς να αγοράσεις ένα λουράκι- σαμαράκι ειδικό για γάτες για να το βγάζεις περισσότερο έξω και να είσαι ήσυχος...
τέλος θέλω να πώ σε όσους διατύπωσαν την γνώμη ή μέσα στο σπίτι ή δώστο........με όλο το σεβασμό..αυτό δεν είναι λύση...και δεν θα πρέπει να κρίνουμε με βάση αυτά που γίνονται σε εμάς...μπορεί κάποιοι από εμάς να έχουμε τα γατιά στο σπίτι μας και να έχουν γίνει μέλη της οικογένειά μας συμφωνώ...αλλά υπάρχουν πολλοί που ΑΠΛΩΣ δεν μπορούν να το κάνουν ( δεν θέλουν, δεν μπορούν, δεν ζουν μόνοι, οι συγκάτοι δεν τα θέλουν ή εχουν αλλεργία και χίλια δυο) δεν μπορούμε να ξέρουμε....και νομίζω πως αν ήταν τόσο ευκολο να δώσεις ενα γατάκι...θα είχε λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων.
με λίγα λόγια καταλαβαίνω πως δεν είναι ωραίο για ενα ζώο να ζεις σε μια αποθηκη, αλλά καταλαβαίνω πως ο αλέξανδρος φυσικά και δεν το κάνει για να βασανίσει το ζώο αλλά από αγάπη για να το προστατεψει...μέχρι να το κάνει να συνηθισει λίγο στην επικινδυνη ζωή έξω
και από ότι κατάλαβα και ο ιδιος δεν είναι χαρούμενος με το σκηνικό αυτό γιατί αναζητά λύση για βελτίωση.
τεσπα...αλέξανδρε προσπάθησε να το βγάζεις περισσότερη ώρα έξω και να πάρεις και το σαμαράκι από ενα πετσοπ.
Αλέξανδρε αν όπως λες δεν είναι ευκολη η περίφραξη..μπορείς να αγοράσεις ένα λουράκι- σαμαράκι ειδικό για γάτες για να το βγάζεις περισσότερο έξω και να είσαι ήσυχος...
τέλος θέλω να πώ σε όσους διατύπωσαν την γνώμη ή μέσα στο σπίτι ή δώστο........με όλο το σεβασμό..αυτό δεν είναι λύση...και δεν θα πρέπει να κρίνουμε με βάση αυτά που γίνονται σε εμάς...μπορεί κάποιοι από εμάς να έχουμε τα γατιά στο σπίτι μας και να έχουν γίνει μέλη της οικογένειά μας συμφωνώ...αλλά υπάρχουν πολλοί που ΑΠΛΩΣ δεν μπορούν να το κάνουν ( δεν θέλουν, δεν μπορούν, δεν ζουν μόνοι, οι συγκάτοι δεν τα θέλουν ή εχουν αλλεργία και χίλια δυο) δεν μπορούμε να ξέρουμε....και νομίζω πως αν ήταν τόσο ευκολο να δώσεις ενα γατάκι...θα είχε λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων.
με λίγα λόγια καταλαβαίνω πως δεν είναι ωραίο για ενα ζώο να ζεις σε μια αποθηκη, αλλά καταλαβαίνω πως ο αλέξανδρος φυσικά και δεν το κάνει για να βασανίσει το ζώο αλλά από αγάπη για να το προστατεψει...μέχρι να το κάνει να συνηθισει λίγο στην επικινδυνη ζωή έξω
και από ότι κατάλαβα και ο ιδιος δεν είναι χαρούμενος με το σκηνικό αυτό γιατί αναζητά λύση για βελτίωση.
τεσπα...αλέξανδρε προσπάθησε να το βγάζεις περισσότερη ώρα έξω και να πάρεις και το σαμαράκι από ενα πετσοπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλεξανδρ.ιωανν.
Νεοφερμένο μέλος
Ο αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
11-07-11
01:26
ρενακι youla και βασια σας ευχαριστω και εσας για τις απαντησεις σας και κυριως για τον τροπο που απαντησατε
ετσι ειναι τα πραγματα ευτυχως ή δυστηχως
δεν ειναι ο σκοπος μου ουτε να το βασανισω,ουτε να το τιμωρησω
προσπαθω να το προστατευσω οσο μπορω και με τον τροπο που μπορω
δεν ειναι ο ιδανικος σιγουρα,αλλα δεν βρισκω και καλυτερη λυση
φταιω στο οτι δεν στειρωσα την γατα μου,το αναγνωρίζω
αλλα αφου γεννηθηκε,αυτο δεν φταιει σε κατι
παιζουμε οσο πιο πολυ μπορουμε μαζι και προσπαθω να το κανω να περανει καλα και με μενα και οταν ειναι μονο του
ελπιζω να αρχισει να αντιλαμβανεται καποιους κινδύνους οσο μεγαλωνει
αυτο το λουρακι-σαμαρακι δεν το εχω ξαναδει
πως ειναι περιπου,τι κανει?
την αντιστοιχη δουλεια που κανει το λουρακι στους σκυλους?αν μπορω να το παρομοιασω ετσι
σας ευχαριστω και παλι
ετσι ειναι τα πραγματα ευτυχως ή δυστηχως
δεν ειναι ο σκοπος μου ουτε να το βασανισω,ουτε να το τιμωρησω
προσπαθω να το προστατευσω οσο μπορω και με τον τροπο που μπορω
δεν ειναι ο ιδανικος σιγουρα,αλλα δεν βρισκω και καλυτερη λυση
φταιω στο οτι δεν στειρωσα την γατα μου,το αναγνωρίζω
αλλα αφου γεννηθηκε,αυτο δεν φταιει σε κατι
παιζουμε οσο πιο πολυ μπορουμε μαζι και προσπαθω να το κανω να περανει καλα και με μενα και οταν ειναι μονο του
ελπιζω να αρχισει να αντιλαμβανεται καποιους κινδύνους οσο μεγαλωνει
αυτο το λουρακι-σαμαρακι δεν το εχω ξαναδει
πως ειναι περιπου,τι κανει?
την αντιστοιχη δουλεια που κανει το λουρακι στους σκυλους?αν μπορω να το παρομοιασω ετσι
σας ευχαριστω και παλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
11-07-11
01:49
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum