Πώς να του βρω σπίτι;

Nonika

Διακεκριμένο μέλος

Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
Οπως θα ειδατε εβαλα αγγελια στα lost and found για εναν γκρι μπλε γατο (πρεπει να ειναι ρωσσικη μπλε,εχουμε εκτροφεα στην Λαρισα))στη γειτονια της μαμας μου ο οποιος την κοπανησε απο σπιτι,ειναι μαθημενος μεσα.Την αγγελια δεν νομιζω να τη δει καποιος απο Λαρισα,δεν βλεπω να εχουμε κοσμο απο την πολη μου στο φορουμ.Να βαλω αγγελια σε εφημεριδα?Εν τω μεταξυ ο γατουλης ειναι στο δρομο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=24556&page=2

Δές εδώ. Καταρχήν βγάζει φωτογραφία τον γατούλη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπως θα ειδατε εβαλα αγγελια στα lost and found για εναν γκρι μπλε γατο (πρεπει να ειναι ρωσσικη μπλε,εχουμε εκτροφεα στην Λαρισα))στη γειτονια της μαμας μου ο οποιος την κοπανησε απο σπιτι,ειναι μαθημενος μεσα.Την αγγελια δεν νομιζω να τη δει καποιος απο Λαρισα,δεν βλεπω να εχουμε κοσμο απο την πολη μου στο φορουμ.Να βαλω αγγελια σε εφημεριδα?Εν τω μεταξυ ο γατουλης ειναι στο δρομο:(

Μπορείτε όπως να βάλετε αγγελεία σε περιοδικό ή σε εφημερίδα.Αν παίρνετε το έθνος,έχει το περιοδικό 7 μέρες ΤV το οποίο έχει στήλες χάθηκαν,χαρίζονται κλπ.Μπορείτε να γράψετε ένα κειμενάκι και να πάτε να σας το δημοσιεύσουν!Εύχομαι όλα να παν καλά!

Η Ελευθερια εχει την μεγαλυτερη αναγνωσιμοτητα στην Λαρισα,θα αρχισω απο κει μαλλον.Φωτο δεν καταφερα να τον βγαλω, μολις το κανω θα κανω κ τα υπολοιπα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back