myrtos
Δραστήριο μέλος

Εχει την αποσταση αρσενικου και το σχημα κοριτσιου
Πιο καθαρη φωτο .....Δεν μου καθεται το σκατουλι

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΕΕΕ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Απ'ότι ξέρω τα ταρταρουγάκια - τα τρίχρωμα- είναι θηλυκά... Για άλλα χρώματα δεν ξέρω συσχέτιση...εμενα οι γατα μου γεννησε χθες τρια γατακια.μια φιλη μου μου ειπε οτι ακουσε στην TV πως το φυλο εξαρταται και απο το χρωμα.ισχυει?
Τα πορτοκαλούλια συνηθως είναι αρσενικά ή μούφα;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ισχυει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των πορτοκαλογατων ειναι αρσενικα.Αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις.Απ'ότι ξέρω τα ταρταρουγάκια - τα τρίχρωμα- είναι θηλυκά... Για άλλα χρώματα δεν ξέρω συσχέτιση...
Τα πορτοκαλούλια συνηθως είναι αρσενικά ή μούφα;;;;;

marina289
Περιβόητο μέλος
Εμείς πέσαμε στον ¨κανόνα¨, ο vavavou με τη Βάβα στην εξαίρεση!Ισχυει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των πορτοκαλογατων ειναι αρσενικα.Αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις.![]()

myrtos
Δραστήριο μέλος

Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
dessy_cat<3
Νεοφερμένο μέλος

Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
https://tinypic.com/view.php?pic=2gsmygx&s=5
https://tinypic.com/view.php?pic=v5vltl&s=5
για πειτε ρε παιδες αρσενικο η θηλυκο !!!!!!!!!!?????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κοριτσακι μοιαζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι εμένα θηλυκό μου μοιάζει. Οι "τρυπούλες" είναι κοντά-κοντά

akoylini
Νεοφερμένο μέλος
για αγορι το πηραμε.....................οχι οτι μας επιασε στεναχωρια η μας ενοχλει φυσικα,σε 2 γιατρους εχω παει αυτο ξεχασα να το....ρωτησω.........
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
τσουπρα φαινεται..........αλλα ποτε δεν ξερεις

akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Δευτερα πρωι δεν χρειαζετε να σας πω που θα παμε ε?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Δευτερα πρωι δεν χρειαζετε να σας πω που θα παμε ε?
vet?

akoylini
Νεοφερμένο μέλος
vet vet και εχουμε και 8 θυλες!!!!!!!!!!!!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Kι εμενα για κοριτσι μου κανει,αν και δεν ειναι καθαρη η φωτογραφία.Θηλές παντως εχουν και τα αγορια και τα κοριτσια,οπως και συμβαινει και με τους ανθρωπους.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
ναι εχουν και τα 2 θυλες απλα διαβασα πως τα θηλυκα εχουν 6-8 και τα αρσενικα 4 θυλες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool