Πώς ξεχωρίζουμε το φύλο στα γατάκια;

Βρε παιδια για δωστε τα φωτα σας και δω!
Για κοριτσουδι το κοβω...τι λετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0211[1].jpg
    DSC_0211[1].jpg
    1.011,1 KB · Εμφανίσεις: 73
Έτσι λέω κι εγώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρη η περιοχή λόγω χρώματος, για κοριτσάκι το κόβω..
t09058.gif

2013_10_29_211013.jpg

Kαι εμενα για κοριτσακι μου φαινεται.

Ευχαριστω για την επιβεβαιωση! :P

Να'σαι καλά :)
Κι επειδή εμείς την εξετάσαμε...μακροσκοπικά, άμα λάχει (και για την οριστική επιβεβαίωση)
ας πει και κάποιος κτηνίατρος τη γνώμη του ;)

Καλησπέρα σε όλους!!!
Τι όμορφη παρέα είναι αυτή!!!
Δεν το πίστευα πως θα υπήρχε κάτι τέτοιο στο ιντερνετ!!! :clapup:
Την Κυριακή βρήκα ένα γατάκι και χωρίς δεύτερη σκέψη το υιοθέτησα. Είναι η πρώτη φορά που φροντίζω γατάκι και δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά :redface:
Το πήγα σήμερα στον κτηνίατρο και μου είπε πως είναι περίπου 25-30 ημερών και είναι υγιέστατο. Δεν μπορούσε να καταλάβει αν είναι αρσενικό ή θηλυκό. Εγώ άσχετη...Οπότε χρειάζομαι την άποψή σας! Τι λέτε λοιπόν;

Ευχαριστώώώώ!!!!! :)

Συνημμένα

• DSC_9290.jpg
    DSC_9290.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 75
  • DSC_9291.jpg
    DSC_9291.jpg
    1.023,5 KB · Εμφανίσεις: 73
  • DSC_9204.jpg
    DSC_9204.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 45
Σε καλοσωρίζουμε στη γατο- παρέα μας !:flowers:
Μπεμπούλα είναι. Να σου ζήσει!:clapup:

Οδηγίες για την πρώτη φορά που φέρνεις γατάκι στο σπίτι, μπορείς να δεις εδώ
emoticon-animal-004.gif

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστούμε!!!! :D:D:D
Μόλις το σιγουρέψω, θα σας συστηθούμε με το όνομά μας πλέον!!!! :clapup:

Θα περιμένουμε με χαρά τη συνέχεια. :jumpy:
Μάλιστα, το καλύτερο, μετά τα "βαφτίσια" να βάλεις έναν όμορφο τίτλο ανοίγοντας ένα καινούργιο θεματάκι αφιερωμένο αποκλειστικά στο μικρό σου καμάρι εδώ (που έχουμε όλα τα μέλη ξεχωριστά τα αγαπημένα μας μωρά) με όλα του τα νέα και τις δραστηριότητες, καθώς επίσης και φωτογραφίες του, να το καμαρώνουμε κι εμείς :D

Γειά σας :)
Προχθές υιοθέτησα ένα υπέροχο γατάκι που βρήκα στο δρόμο. Ο γιατρός είπε ότι είναι 1μιση μηνών περίπου αλλά δεν μπορούσε να καταλήξει όσων αφορά το φύλλο του. Μήπως μπορείτε εσείς? :) Σίγουρα δεν ήταν από τις αγαπημένες του φωτογραφήσεις αλλά κάτι κατάφερα να κάνω χαχα

Συνημμένα

• 20150731_215254.jpg
    20150731_215254.jpg
    908,9 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 20150731_215323.jpg
    20150731_215323.jpg
    905,5 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 20150731_215950.jpg
    20150731_215950.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 75
Ο γιατρος δεν κατεληξε για το φυλο του γατιου γιατι ειναι πολυ μικρο ακομα και δεν εχει τελειοποιηθει και θελει να ειναι σιγουρος για αυτο που θα πει. Εγω το βλεπω για αγορακι ,αν κανω λαθος ομως;Κανε λιγο υπομονη και μετα θα σου πει ο γιατρος με σιγουρια.:)

Τελευταία επεξεργασία:
Μάλλον αγοράκι το βλέπω
smiley-char041.gif

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Να'σαι καλά και καλορίζικο το γατομωράκι σου, να το χαίρεσαι! :D
Κι όταν αρχίσει και διαμορφώνεται καθαρά το φύλο του και του βγάλεις και ονοματάκι, μπορείς να του ανοίξεις και θέμα δικό του
στις γάτες μου , με νέες φωτο του ώστε να τον καμαρώσουμε, εκτός των "άλλων χαρακτηριστικών",
κι από την... όψη!
t09039.gif

Σημερα μπορεσα και πηρα φωτογραφιες τα επιμαχα σημεια του ενος μπουκακου και του μαυρου ,εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι,αν μπορειτε εσεις ζητω τη βοηθεια σας !

AF1QipOnDWVkZHvVAlldz-Mvr-SRp4Eh8-wn3LFHRH-Ohttp:
AF1QipM222zF_GgYv137uUH17ltqLO1yVt7VnMNuvZge

AF1QipOnDWVkZHvVAlldz-Mvr-SRp4Eh8-wn3LFHRH-O

Συνημμένα

• 20150816_155347.jpg
    20150816_155347.jpg
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 20150816_155438.jpg
    20150816_155438.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 72
Σημερα μπορεσα και πηρα φωτογραφιες τα επιμαχα σημεια του ενος μπουκακου και του μαυρου ,εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι,αν μπορειτε εσεις ζητω τη βοηθεια σας !

AF1QipOnDWVkZHvVAlldz-Mvr-SRp4Eh8-wn3LFHRH-Ohttp:

AF1QipOnDWVkZHvVAlldz-Mvr-SRp4Eh8-wn3LFHRH-O
Μμμμμμ για αγοράκια μου μοιάζουν και τα δυό.:clapup:

Αγόραροι μου φαίνονται κι εμένα
2i1d1co.gif

Park+the+car+kitty+come+on+kitty_63cdc1_3095692.jpg

Τα σκασμενα..πως μας βασανιζουν για να βρουμε το φυλο τους!Ουτε οι γιατροι δεν το καταφερνουν τοσο μικρα!:crazy:
Ζωντοβολα απο γεννησιμιου τους!:hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back