Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σε αντίθεση με τον Κόναν μου που φαινόταν από ημερών. Τόσο προικισμένο αγόρι ήταν.Τα σκασμενα..πως μας βασανιζουν για να βρουμε το φυλο τους!Ουτε οι γιατροι δεν το καταφερνουν τοσο μικρα!
Ζωντοβολα απο γεννησιμιου τους!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αντρακλας με τα ολα του!!!Σε αντίθεση με τον Κόναν μου που φαινόταν από ημερών. Τόσο προικισμένο αγόρι ήταν.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σε αντίθεση με τον Κόναν μου που φαινόταν από ημερών. Τόσο προικισμένο αγόρι ήταν.![]()
Ορίστε από δω η υπερήφανη αγορο-μάνα

Ιδιαίτερα ο πορτοκαλής, Έφη μου, κάτι παραπάνω από "άντρακλας":Αντρακλας με τα ολα του!!!![]()
Μπουκάκος! Αυτό τα λέει όλα

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγορακια και τα δυο μου ειπε ο κτηνιατρος που σημερα πηγα τα δυο μικρα.Κατεβηκα Αθηνα να δω τι κανει η Μινι μου γιατι την εχω αφησει μονη στο σπιτι και με την ευκαιρια ευτυχως ηταν ανοικτος ενας κτηνιατρος κοντα στη γειτονια μου πηγα τα δυο μικρα μαυρακι και μπουκακο.Μου ειπε οτι ακομα δεν ειναι δυο μηνων, ειναι περιπου 54 ημερων βρηκε το μεν ξανθουλη υγιεστατο,το μαυρακι ειναι αδυνατουλη για την ηλικια του και να τον ταιζω να δυναμωσει μαλλον ηταν το τελευταιο της γεννας καναμε τα πρωτα εμβολια το τριπλο και τους εδωσε και παστα. Τον ρωτησα για γαλα και μου ειπε να δινω το Νουνου Κid αραιωμενο 1:3 αλλα αυτο εχει λακτοζη μηπως κανουν διαρροια;
Τους αγορασα σημερα και τη ξηρη τροφη για τα μωρα που απογαλακτιζονται της Royal Canin babycat,αλλα δεν τρωνε.Θελω τις συμβουλες σας απο την πειρα σας πως θα δυναμωσει το μαυρακι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoula123456
Νεοφερμένο μέλος
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoula123456
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κούκλος ο γατούλης σας λοιπόν

Να τον χαίρεστε

Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

kyrkaf
Νεοφερμένο μέλος
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool