Πώς πίνει νερό;

Xαχαχα, φοβερο βιντεακι και η γατουλα πανεμορφη και στυλατη. Μοιαζει πολυ με τη δικια σου στο avatar. Δεν το καταλαβα αμεσως οτι ειναι αλλη ...

Της μοιάζει αλλά δεν είναι η δικιά μου. Η δικιά μου είναι άσπρο-γκρι, αυτή είναι άσπρο-μαύρο. Έχει πλάκα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε και την μικρη μου!!!

DSCN5427.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN5427.JPG
    DSCN5427.JPG
    959,7 KB · Εμφανίσεις: 59
  • DSCN5427.JPG
    DSCN5427.JPG
    959,7 KB · Εμφανίσεις: 59
Και η άλλη περιμένει την σειρά της?:)

https://s245.photobucket.com/albums/gg43/MATHEWBEUYS/european feline/?action=view&current=1.jpgτωρα τελευταια ο γατος μου ο λουσιους οποτε ανοιξω τη βρυση στο νεροχυτη της κουζινας πινει νερο.πινει νερο και απο το μπρικι του καφε.γενικα κανει ενοχλητικα πραγματα,αλλα τουλαχιστον πινει νερο.να και μερικες φωτο γιατι ειναι πολυ γλυκας.το αλλο μαυρο γατι ειναι ο ξαδερφος του.https://i245.photobucket.com/albums/gg43/MATHEWBEUYS/european feline/2.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Κι όμως...στις γάτες αρέσει να πίνουν νερό από τη βρύση!

ομορφα γατια,ομορφη εικονα!

το δικό μου το παιδί έμαθε μόνος του να ανοίγει τη βρύση με το κεφαλάκι του και πίνει μόνο από εκεί..το λατρεύει το νερό:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειναι πραγματικα...συγκλονιστικο!!!!!!:hehe::hehe::hehe:

Ενα διαστημα το εκανε και η δικια μου αυτο,αλλα ανοιγα εγω την βρυση.Δεν τολμαγα να την ανοιξω,και τσουπ,ανεβαινε στον νεροχυτη και επινε νερο:crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το έχω σε βίντεο θα σας το δείξω.. το κακό είναι όταν ξεχνάει να κλείσει την βρύση:hmm: γιατί συνήθως την κλείνει κατά λάθος με την κοιλίτσα του..

Τελευταία επεξεργασία:
Με καλαμάκι .

Ο Βίκτωρας προτιμά να πίνει νερό από οπουδήποτε αλλού εκτός από το μπολάκι του, που είναι συνέχεια καθαρό!
Βρύση νεροχύτη, ανθοδοχείο (το καταργήσαμε), ποτήρια, μπανιέρα (αφού κάθεται κάτω από τη βρύση και κλαίει μέχρι να την ανοίξω):crazy::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back