ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Επείσης όταν χτυπάει το τηλέφωνο και αρχίζω να μιλάω έρχεται δίπλα μου και αρχίζει και νιαουρίζει για αντιπερισπαζμό!!!
η μόνη ώρα που δεν μου δίνει σημασία είναι όταν παρακολουθεί τα περιστέρια στο παράθυρο ελπίζοντας καποιο να κάνει το λάθος και να μπεί μέσα στο σπίτι!!
τώρα είναι πάνω στο γραφείο και παρακολουθεί τα χέρια μου...αλλά οπου μα όπυ και να είμαι μέσα στο σπίτι πάντα θα βρήσκεται σε σημείο που να μπορεί να με βλέπει... ναι έχουμε έρωτα!!!

marigo173
Δραστήριο μέλος
, θα σου γράψω εγώ που από την προηγούμενη βδομάδα έχω διακοπές
και έχω ποολύ χρόνο
(έχω και ένα διδακτορικό να γράψω δηλαδή αλλά δε βαριέσαι
).Τώρα που είμαι πολλές ώρες στο σπίτι η Λουκρητία είναι η βασική μου παρέα (αν και επειδή έχω ωραία βεράντα κάθε απόγευμα όλο και κάποιος μας κουβαλιέται).
Το πρωί λοιπόν ξυπνάμε κατά τις 10-11. Εννοείται ότι η Λουκρητία είναι εκπαιδευμένη να ξυπνάει την ώρα που ξυπνάω και γω (εμ δείξε μου τη γάτα σου να σου πω ποιος είσαι
). Μόλις καταλάβει ότι ξύπνησα, πετάγεται στο κρεβάτι μου και μου κάνει πρωινές αγάπες, χουζουρεύουμε κανένα 10λεπτο και σηκωνόμαστε. Η Λουκρη τρώει την πρωινή δόση κροκετούλες και γω το πρωινό μου. Μετά κάνει ένα γύρο στην βεράντα αλλά επειδή μέχρι εκείνη την ώρα ο ήλιος βαράει αρκετά, επιστρέφει στο σπίτι και αράζει δεξιά κι αριστερά όση ώρα εγώ διαβάζω. Όταν φτάσει στο στάδιο της αποβλάκωσης έρχεται και κάνει διάφορα νούμερα για να μου τραβήξει την προσοχή. Τουτέστιν, προσπαθεί να ανοίξει την ντουλάπα και τα συρτάρια με τα πόδια της, τρέχει πέρα δώθε μέσα στο σπίτι σαν δαιμονισμένη, κρύβεται πίσω από τις γωνίες και μου ορμάει κτλ Οπότε εγώ (άλλο που δε θέλω
) παρατάω το γράψιμο και σηκώνομαι και παίζω μαζί της. Έχουμε βέβαια και παιχνιδάκια που ξεσκίζουμε αλλά προτιμάμε κρυφτό και κυνηγητό. Παίζεται με δύο τρόπους ή εγώ κρύβομαι πίσω από γωνίες και αυτή παραφυλάει και τρέχει και πετάγεται πάνω μου ή τρέχει και κρύβεται εκείνη και εγώ κάνω ότι πλησιάζω, πατώντας στις μύτες των δαχτύλων μου, και με το που λέω "πιάστε την", πετάγεται σαν ελατήριο και τρέχει να κρυφτεί σε καινούριο σημείο. Μετά το μεσημεριανό αράζουμε για λίγο μαζί στον καναπέ και βλέπουμε την Νταντά σε επανάληψη (η σειρά, με την οποία όμως παθιαζόταν η Λουκρητία, ήταν η Λένη
, μάλλον η μουσική τι να πω). Το απογευματάκι εγώ συνήθως βγαίνω από το σπίτι για δουλίτσες ή επισκέψεις και η μικρή βγαίνει στη βεράντα και τα γύρω χωράφια για να κυνηγήσει καμιά σαυρίτσα. Μόλις δει το αυτοκίνητο να στρίβει από τη γωνιά του δρόμου τρέχει να με υποδεχτεί. Τέτοια ώρα 7-8 ποτίζουμε τα λουλούδια και η Λουκρητία παίζει με το νερό που κάνει λακουβίτσες και μετά πάμε για περπάτημα σε έναν κοντινο λόφο. Με ακολουθεί πολύ καλύτερα από κάτι σκυλιά που είχα μικρή μπορώ να πω! Αν στη διαδρομή όμως δει κάτι που την τρομάζει ή
θέλει να πάει τουαλέτα αρχίζει και νιαουρίζει γοερά για να σταματήσω να την περιμένω
. Όταν νυχτώσει το μωρό κλείνεται μέσα εννοείται και γω βγαίνω έξω. Κατά τις 9 τρώει και το βραδινό της. Αν στο μεταξύ δεν βγω και είμαι σπίτι κάνει και το βραδάκι τη ρουτίνα που περιέγραψα πριν για να με αναγκάσει να παίξω μαζί της.
Το βράδυ κοιμάται η καθεμιά στο κρεβάτι της!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Καπως ετσι περναμε τις μερες μας όλοι μαζι
ladycat
Διάσημο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος

Βόλτες κάνουμε στη γειτονιά μας, που είναι εξαιρετικά αραιοκατοικημένη. Βασικά δηλαδή είναι το κτήριο που μένω εγώ, δύο μονοκατοικίες και μια πολυκατοικία 3 τετράγωνα πιο πάνω (τώρα χτίζονται άλλες δύο γιατί είμαστε κοντά στην καινούρια Πανεπιστημιούπολη
) και χωράφια γύρω γύρω, λίγο παραπάνω έχει και ένα λόφο με δεντράκια που ο δήμος έχει βάλει παγκάκια και πέρκολα και έχει ας πούμε λίγη θέα. Βόλτες πηγαίνουμε το απογευματάκι που δεν έχει ιδιαίτερη φασαρία, περπατάμε στα χωράφια ή στο πεζοδρόμιο και όταν ακουστεί αυτοκίνητο η Λουκρη ορμάει και κρύβεται μέσα στους θάμνους. Γενικά φοβάται όταν περάσει κανένας που παίρνει το σκύλο του βόλτα ή καμιά μεγάλη παρέα που κάνει πολλή φασαρία. Πηγαίνουμε μέχρι το λόφο, καθόμαστε λίγο και γυρνάμε. Δεν χρειάστηκε να της μάθω τίποτα απλά από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω περπάτημα, πρόσεξα ότι με ακολουθεί κι έτσι εκτοτε το καθιερώσαμε!
(εννοείται ότι στη διαδρομή δεν συμπεριλαμβάνονται τα σπίτια που έχουν σκύλο και οι δρόμοι με πολλά αυτοκίνητα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum