Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμεις αγαπαμε τις γατες μας και κανουμε τα παντα γι αυτες,εκεινες ομως?
Πως σας δειχνουν οι γατες σας οτι σας αγαπουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εμενα η Mπειλυ μου μετα το φαγητο ερχεται παντα πανω μου μου κανει πατουσακια κ κοιμαται στον ωμο μου. κ καθε φορα που θα μπω στο σπιτι θα πηδηξει πανω μου για να μ αρχισει στα φιλια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπον το δικο μου στορυ με τα 2 μοσχαρια αναθρεφω και στην ουσια με φιλοξενουν στο σπιτι που πληρωνω, καθαριζω κτλ...δυστυχως δεν ανηκω στους τυχερους που εχουν την καλσικη γατα που γουργουριζει, κανει παπουνακια και καθεται αγκαλιτσα οταν το θες!!! εχω 2 μοσχαρια που δεν χουρχουριζουν και δεν ειναι καθολου χαδιαρηδες!!!!
Ο μεγαλος ( Τσαμπικος) οταν εχασα τον μπαμπα μου και γενικως ημουν αλλου....διοτι ηταν ξαφνικο και απροσμενο οταν ημουν στο σπιτι ηταν συνεχεια στην αγκαλια μου και κοιμοταν εχοντας με αγκαλια και μου χαιδευε τα μαλλια, αυτο το εκανε αλλη μια φορα οταν ημουν μια βδομαδα στο κρεβατι με 40 πυρετο , σημειωση εδω οτι δεν τον ενδιεφερε καθολου το φαγητο (πολυ σπανιο γι αυτον).
Ο μικρος (Αλεξ) καθε βραδυ που παω να κοιμηθω ερχεται μου κανει 3-4 κουτουλιες για χαδακια, κανει και ενα χουρχουριτο και μετα με σπρωχνει να παω στην ακρη για να κοιμηθει παραληλα με εμενα!
lina&lara
Νεοφερμένο μέλος
Ωραίο το θέμα! Η Λάρα μόλις μπαίνω σπίτι με περιμένει ήδη πίσω από την πόρτα, τρίβεται στα πόδια μου εξαιρετικά προκλητικά του στυλ "Κοίτα πόσο γλυκούλα είμαι, χάιδεψέ με!!", γουργουρίζει πριν καν την πλησιάσω και μόλις σκύψω (γιατί θα σκύψω, με τουμπαίρνει με τόσα καμώματα
) μου κουτουλάει το χέρι για χάδια! Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα σταματάει, τραβάει το κεφάλι της και μυρίζει το χέρι μου - γιατί έχω ήδη χαϊδέψει το σκύλο μπαίνοντας από την αυλή - και μετά ξανά στο ευγενές έργο απόσπασης χαδιών! Αυτό το πράγμα με τα πατουσάκια τους που σε πατάνε μια με το ένα, μια με το άλλο σαν να σε ζυμώνουν, γιατί το κάνουν?? Είναι ένδειξη αγάπης??

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα η Mπειλυ μου μετα το φαγητο ερχεται παντα πανω μου μου κανει πατουσακια κ κοιμαται στον ωμο μου. κ καθε φορα που θα μπω στο σπιτι θα πηδηξει πανω μου για να μ αρχισει στα φιλια!![]()
καλα εσενα σε ζηλευω απιστευτα....σε γλυφει απο πανω μεχρι κατω η μπειλυ,μιλαμε για λατρεια ετσι?????
αχ.....εμενα δεν ξερω αν με αγαπανε....
ο σανταμ τριβεται στα ποδια μου συχνα αλλα συνηθως οταν πειναει η οταν λειπω πολλες ωρες...επισης αν τυχει και τον αγνοησω η δεν τον χαιδεψω τσουπ!πηδαει πανω μου!επισης δεν κανει πατουσακια

η δε ηρα στριτζογατο απο τα λιγα με ακολουθει συνεχως,με κοιταζει πολλη ωρα στα ματια και θελει να κοιμαται διπλα μου παντα-σπανια κανει πατουσακι και κουτουληματα

για τον μαξ δεν λεω τπτ....ειναι το πιο χαδιαρικο γατι στον κοσμο-ολο κοιλθιτσες-πατουσακια και νιαουριτα αν δεν ειναι πανω σε καποιον....
βεβαια ολα αυτα δεν ξερω αν ειν ενδειξεις αγαπης η απλα αποζητουν την προσοχη
α,παντα μας περιμενουν στην πορτα...επισης γνωριζουν τον ηχο των αυτοκινητων μας και οταν τον ακουνε απο τον δρομο (μενουμε στον πρωτο)πεταγονται κ πανε στην πορτα(διαπιστωμενο)
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Ωραιο θεμα

Εμενα ο Αξελ μου που ειναι πιο ανεξαρτητος θα ερθει για χαδακια οποτε θελει αλλα οταν ας πουμε του βαζω φαει ή οταν γυρναει απο την βολτα του και τον βαζω μεσα τρίβεται στα ποδια μου μετα τεντώνεται πανω μου για να συψω και μολις σκύψω τριβει το κεφαλακι του πανω στο δικο μου...
Η ηβη παλι που δεν της αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ να ειναι μονη..οταν λυπουμε απο το σπιτι και μπαίνουμε μεσα κανει κατι γλυκα και αστεια πρρρ και ερχετε και τριβετε και σε γλύφει και οταν ξαπλώνεις ερχετε διπλα σου σε γλύφει σε πιπιλάει (κοτζάμ γαϊδούρα) και μετα σε σπρώχνει με το κεφαλι της να πας πιο μεσα...ερχετ ε ανεβαινει πανω σου και γουργουρίζει
booky
Νεοφερμένο μέλος
Η Μιλού μου ,κάνει χάδια μόνο σε μένα!Τρίβεται στα πόδια μου και γουργουρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο!Ακούει και ανταποκρίνεται όταν φωνάζω το όνομά της και ο άνδρας μου ζηλεύει!!
Είναι υπέροχη η αίσθηση!
moukelis
Επιφανές μέλος
Λοιπον...ο Σείριος έχει μάθει να λέει μαμα,και φυσικά με λιώωωωωνει...Η Μόιρα καθότι σιαμέζα θέλει να είναι όλη μέρα κολλημένη πάνω μου,αλλά η πραγματική της λατρεία είναι ο φίλος μου,τον οποίο κοιτάει για ώρες στα μάτια σαν ερωτευμένη.Ο Υοgi ζητά συνεχώς χάδια,και κάνει κουτουλιές σε συνδυασμό με μια ψιλή,κελαρυστη φωνούλα,και η Breena...τι μπορει να πει κανεις για αυτο το κορίτσι.Αν θέλει αγάπες και εσύ όχι,πατά με τα πίσω της πόδια πάνω σου ενώ είσαι καθιστός,και βάζει τα μπροστινά της πόδια στους ώμους σου,σπρώχνοντάς σε προς τα πίσω.Έπειτα αφού σε έχει ακινητοποιήσει κάνει "εμβολισμούς" με τη μουσούδα της.Επίσης όταν κάθομαι στο γραφείο και θέλει φιλάκι,βρίσκεται με έναν πήδο στον ώμο μου.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
) και συχνα δινει και χαριτωμενες "δαγκωνιτσες αγαπης"Η Selena οποτε θελει σε βαζει κατω με το ζορι και σε ΒΥΖΑΙΝΕΙ κανοντας ζυμαρακια και οποτε της απλωνεις το χερι τριβεται πανω σου.
Για του λογου του αληθες
https://www.youtube.com/watch?v=_r22F0YMKJ0
https://www.youtube.com/watch?v=dNDO-pOkf5g
https://www.youtube.com/watch?v=ZhIYF-GGrj0
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον...ο Σείριος έχει μάθει να λέει μαμα,και φυσικά με λιώωωωωνει...[/QUOTE]
Δώρα μου τι ήταν αυτό που είπες....εδώ και αρκετές μέρες ακούω απο τη Σαπφούλα ενα νιαούρισμα που μοιάζει σα να με λέει μαμα κ όλο λέω πωπω σε ποιον να το πω θα με περάσουν όλοι για τρελή...τελικά μήπως δν είμαι?
lina&lara
Νεοφερμένο μέλος
Δώρα μου τι ήταν αυτό που είπες....εδώ και αρκετές μέρες ακούω απο τη Σαπφούλα ενα νιαούρισμα που μοιάζει σα να με λέει μαμα κ όλο λέω πωπω σε ποιον να το πω θα με περάσουν όλοι για τρελή...τελικά μήπως δν είμαι?
Χαχαχαχα!"Εγώ πότε θα γίνω μάνα?" Α ρε Δήμητρα αθάνατη!
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θελουμε βιντεο!!!!Λοιπον...ο Σείριος έχει μάθει να λέει μαμα,και φυσικά με λιώωωωωνει...[/QUOTE]
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
να σας πω κ εγω για την μπεμπα μου? αχ αχ ! την σοραγια οσοι την εχουν γνωρισει απο κοντα την λενε γατοσκυλο.
γατι πιστο σαν σκυλι... με ακολουθει παντου στο σπιτι, με γλυφει ολη μερα το χαζο μου κ ποναω γιατι εχει γλωσσα τραχια
οταν κανω μπανιο καθεται εξω απο την κουρτινα και περιμενει, οταν την φωναξω με το ονομα της ερχεται απο οπου κ αν ειναι κ οταν της λεω "σοραγια?" πολλες φορες απανταει "μρρρρνιαου?" τα βραδια ξερει. με το που κλεισω το φως κανει ενα πηδο και ενα " νια" (οχι νιαου, το "νια "ειναι χαριτωμενια που δηλωνει βαρεμαρα
) περνα απο την δεξια πλευρα του κρεβατιου και χυνεται στον ωμο μου. Τα πρωινα δεν σηκωνεται αν δεν σηκωθω εγω, κ ας εχουν ξυπνησει ολοι οι υπολοιποι εκεινη θα μεινει να κοιμαται στο μαξιλαρι μου
το αγορι μου ζηλευε, μια φορα μου λεει "θα αλλαξουμε θεσεις το βραδυ να δεις οτι δεν ερχεται για σενα αλλα για την μερια του κρεβατιου" τελικα παλι σε εμενα ηρθε
ειναι κ αλλα πολλα που θα μου παρει ωρες να γραφω..η ουσια ειναι πως καθε λεπτο της μερας μου δειχνει την αγαπη της και νιωθω πολυ τυχερη γαι τον χαρακτηρα του παιδιου μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απολεπιση!με γλυφει ολη μερα το χαζο μου κ ποναω γιατι εχει γλωσσα τραχια![]()

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι καλε εχει η θεια μου εναν αδεσποτουλη και τον φωναζουμε μαμακια, διοτι ερχεται στο σπιτι, μπαινει μεσα και φωναζει ξεκαθαρα ......μαμαααααα, μαμαααααα, μαμαααα για να του βαλει φαγητο αφου θελω να τον πετυχω για να τον ηχογραφησω....ειλικρινα τον εχουμε βαφτισει μαμακια!!!!![]()
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ ποσο σας ζηλευωωωωωωωωω...............................
μετα απο ποσο καιρο σας τα κανουν ολα αυτα????τον σανταμ τον εχω απο το πασχα κ την ηρα γυρω στους 2 μηνες
moukelis
Επιφανές μέλος
Παιδια ουτε η μαμα μου με πιστευε,μεχρι που το ακουσε (κι εκεινη τη φωναζει μαμα) και τρελάθηκε!Γενικα ειναι ομιλητικο γατι,αν τον πετυχω θα τον βιντεοσκοπησω.
MissKit
Επιφανές μέλος
. Όταν ακούει το όνομά του απαντάει με την πιο γλυκιά φωνούλα που έχει ένα πολύ διακριτικό μιου και με κοιτάζει μες στα μάτια
Όταν τον ψάχνω κι η χροιά μου είναι χρωματισμένη με αγωνία φωνάζει δυνατά μιαααου και τρέχει σαν να μου φωνάζει "μαμά εδώ είμαι"
Κάθε πρωί στις 6 έρχεται κολλάει τη μύτη του στη δική μου και μου φωνάζει για χάδια. Έπειτα κουλουριάζεται και πάλι στο μαξιλάρι κολλημένος πάνω μου. Αυτά είναι τα βασικά
Η Versus μας όταν της μιλάμε, χωρίς καν να την ακουμπήσουμε μας κοιτάζει στα μάτια, κάνει πατουσάκια και μας γουργουρίζει

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τι δεν κάνει το παιδί μου... Μπορώ να γράφω ατέλειωτα μηνύματα για το τι κάνει! Αρχικά όπου με βλέπει τις ώρες που αυτός έχει όρεξη φυσικά, έρχεται και κουλουριάζεται πάνω μου. Οι ώρες αυτές είναι συνήθως τα μεσημέρια μετά το γεύμα μας. Όταν ακούει το όνομά του απαντάει με την πιο γλυκιά φωνούλα που έχει ένα πολύ διακριτικό μιου και με κοιτάζει μες στα μάτια
Όταν τον ψάχνω κι η χροιά μου είναι χρωματισμένη με αγωνία φωνάζει δυνατά μιαααου και τρέχει σαν να μου φωνάζει "μαμά εδώ είμαι"
Κάθε πρωί στις 6 έρχεται κολλάει τη μύτη του στη δική μου και μου φωνάζει για χάδια. Έπειτα κουλουριάζεται και πάλι στο μαξιλάρι κολλημένος πάνω μου. Αυτά είναι τα βασικά
![]()
Η Versus μας όταν της μιλάμε, χωρίς καν να την ακουμπήσουμε μας κοιτάζει στα μάτια, κάνει πατουσάκια και μας γουργουρίζει![]()
ζηλευωωωωωωωωωωωω
Μου φέρνουν πουλιά και ποντίκια που έχουν πιάσει, στο πατάκι της πόρτας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool