zoe92
Νεοφερμένο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
09-04-13
13:05
Απάντηση: Πώς σας δείχνει η γάτα σας οτι σας αγαπάει;
Παρόλο που τα έχω λίγο παραπάνω από μήνα φαίνεται να με έχουν σαν την μάνα τους (μάλλον επειδή τα μάζεψα από το δρόμο όταν ήταν μικρά και τα τάιζα με μπιμπερό)
Κάθε φορά που με βλέπουν τρέχουν προς το μέρος μου και κάθονται πάνω στα πόδια μου όταν είμαι όρθια (δεν μπορώ να κουνηθώ βέβαια
) με ακολουθούν συνέχεια μέσα στο σπίτι, κάθονται πάνω μου συνέχεια όταν κάθομαι κάπου και φαίνονται να έχουν και ένα σεβασμό προς εμένα. Καταλαβαίνουν το θυμωμένο μου βλέμμα όταν κάνουν ζημιές μερικές φορές, και είτε θα σταματήσουν και θα με κοιτάζουν με ένα βλέμμα "ουπς, την έβαψα, καλύτερα να παίξω το γλυκούλι, μιαου" είτε θα με δουν και θα αρχίσουν να τρέχουν να κρυφτούν (αυτό γίνεται όταν κάνουν σαν δαιμονισμένα, έχουν τρελή όρεξη για παιχνίδι!) παρόλο που δεν τους έχω δώσει δικαίωμα να με φοβούνται...
κυρίως όταν κάνουν αταξίες τους χτυπάω απαλά στη μύτη με το δάχτυλο και καταλαβαίνουν
Παρόλο που τα έχω λίγο παραπάνω από μήνα φαίνεται να με έχουν σαν την μάνα τους (μάλλον επειδή τα μάζεψα από το δρόμο όταν ήταν μικρά και τα τάιζα με μπιμπερό)
Κάθε φορά που με βλέπουν τρέχουν προς το μέρος μου και κάθονται πάνω στα πόδια μου όταν είμαι όρθια (δεν μπορώ να κουνηθώ βέβαια
) με ακολουθούν συνέχεια μέσα στο σπίτι, κάθονται πάνω μου συνέχεια όταν κάθομαι κάπου και φαίνονται να έχουν και ένα σεβασμό προς εμένα. Καταλαβαίνουν το θυμωμένο μου βλέμμα όταν κάνουν ζημιές μερικές φορές, και είτε θα σταματήσουν και θα με κοιτάζουν με ένα βλέμμα "ουπς, την έβαψα, καλύτερα να παίξω το γλυκούλι, μιαου" είτε θα με δουν και θα αρχίσουν να τρέχουν να κρυφτούν (αυτό γίνεται όταν κάνουν σαν δαιμονισμένα, έχουν τρελή όρεξη για παιχνίδι!) παρόλο που δεν τους έχω δώσει δικαίωμα να με φοβούνται...κυρίως όταν κάνουν αταξίες τους χτυπάω απαλά στη μύτη με το δάχτυλο και καταλαβαίνουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
17-05-15
09:35
Δεν ξερω αν διάλεξα το κατάλληλο θεμα αλλα βρηκα αυτο και ηθελα να το μοιραστώ
https://kourdisto.com/23-γάτες-που-κάνουν-τα-πάντα-για-να-σου-τρ/#_
https://kourdisto.com/23-γάτες-που-κάνουν-τα-πάντα-για-να-σου-τρ/#_
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-05-16
00:34
Καλησπέρα σε όλους !!, Θα ήθελα να επιβεβαιώσω κάτι . Το ξέρω ότι τα γουργουρητά και τα βαρελάκια είναι ευχαρίστηση και τα γλειψιματάκια και τα πατουσάκια και αυτά χαρά ικανοποίηση ασφάλεια , αγάπη . Το κρυφτό και το κυνηγητό που τελευταίως το 3χρονο γομαράκι μου όλο και πιο πολύ το συνηθίζει και αυτό το αναγνωρίζω ως ένδειξη υγείας. Όμως εδώ και 2 ημέρες συνηθίζει το βράδυ όταν επιστρέφω να ανεβαίνει στο μπράτσο του καναπέ και να μου δίνει μία δαγκωματίτσα . Ενδειξη οικειότητας , αγάπης ή του λείπει το παιχνίδι με ένα άλλο γατάκι ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki