12-10-07
18:28
Τα cat trees στο Quiko στη Θεσ/νίκη (επειδή από εκεί ψωνίζω και τα έχω δει) μπορούν να σταθεροποιθούν στον τοίχο με τρόπο που εφαρμόζεται ανάλογα στις βιβλιοθήκες και στις cdιέρες. Είναι κάτι γελοίο για να γίνει.
Τα 50 euro μπορεί να είναι πολλά, όμως σαν κατασκευή (με χνουδωτούς ορόφους) δύσκολα μπορεί να την κάνει κανείς μόνος του. Και αναφέρομαι στη συγκεκριμένη ποιότητα κατασκευής.
Τα 50 euro μπορεί να είναι πολλά, όμως σαν κατασκευή (με χνουδωτούς ορόφους) δύσκολα μπορεί να την κάνει κανείς μόνος του. Και αναφέρομαι στη συγκεκριμένη ποιότητα κατασκευής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
13-10-07
13:44
Το είχα διαβάσει κάποια στιγμή παλιότερα! Το έψαχνα κιόλας πριν λίγο καιρό για να έπερνα κάποια ιδέα. Τελικά το έφτιαξες το μπαουλάκι για την τουαλέτα? Έλεγα να το έκανα και εγώ αλλά μια απο τις τουαλέτες των γατιών μου είναι κλειστή και δεν την πολυχρησιμοποιούν, προτιμούν τις άλλες. Αλλά και πάλι θα είναι ωραίο για να μπαίνουν για παιχνίδι![]()
Το μπαουλάκι το έφτιαξε ένας φίλος και έγινε πολύ ωραίο..Θέλει αρκετές τρυπίτσες πίσω για να αερίζεται. Το θέμα είναι ότι η γάτα του μπαίνει μέσα και κάθεται γιατί μάλλον το βρίσκει καλή κρυψώνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool