Πώς την καθαρίζω;

• Thread starter Thread starter brigite
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

brigite

Διάσημο μέλος

Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
Βοηθεια κοριτσια .Εχουν κολλησει κακαδακια στον πωπω της,εκατσε κιολας στην προσπαθεια της να τα ξεκολλησει και καταλαβαινετε τι εχει προκυψει. Πως θα τα καθαρισω,ειμαι και μονη μου αποψε δεν εχω καποιον να μου την κραταει και θα με ξεσκισει με τα νυχια της .Τι κανω ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν προσπαθούθούσες με μωρομάντηλο ή κάτι παρεμφερές; Έστω βαμβάκι με γάλάκτωμα για να μην την πονέσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν της ψαλιδισεις τις μακριες τριχες στον πωπο για να τον καθαρισεις πιο ευκολα μετα με ενα μωρομαντηλο ? :hmm::hmm:

Δεν καθεται να της κανω τιποτα απο αυτα.Για να της ψαλιδισω τις τριχες πρεπει να εχω ατομο να μου την κραταει.Μου εχει γεμισει ολο το σπιτι σκατομυρουδια.Την εχω βαλει τωρα στο μπανιο μεχρι να βρω μια λυση.

Τι να πω τότε... θα αργήσει πολύ η βοήθεια; Για να μη το ταλαιπωρείς το καημένο το γατουλι...

Αν έχεις γάντια, φορέσε τα και προσπάθησε να τη πλύνεις στο νιπτήρα με χλιαρό νεράκι

ΚΑΛΑ...εχετε ολοι σας πολυ πλακα........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βρε..το γατακι,μονο του ,θα καθαριστει..:lol::lol::lol::lol::lol: δεν ειναι τοσο χαζουλια.......:up::up::up:

ΚΑΛΑ...εχετε ολοι σας πολυ πλακα........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βρε..το γατακι,μονο του ,θα καθαριστει..:lol::lol::lol::lol::lol: δεν ειναι τοσο χαζουλια.......:up::up::up:

μάλλον δεν γνωρίζεις τι σημαίνει περσικό μακρύτριχο γατάκι... γι'αυτό τα λές αυτά:rolleyes:

μάλλον δεν γνωρίζεις τι σημαίνει περσικό μακρύτριχο γατάκι... γι'αυτό τα λές αυτά:rolleyes:

εχμ,εχμ,εχμ:hmm::hmm::hmm:.....αν δεν μου την πεις...θα σκασεις:P:P:P ξιερεις ,μωρε ,κανενα γατακι,που να επαθε κατι,επειδη ειχε κολλημενες σκατουλες στο κωλαρακι του????? οεο???/ εγω λεω,οτι θα τη βρει τη λυση μονο του!!!!!:up::up::up:

μπανιο ή ψαλιδισμα

μπανιο ή ψαλιδισμα
:(Αν ερθεις να της κρατας και τα 4 ποδια ,και μπανιο την κανω και βουτια την κανω,αλλα δεν καθεται με τιποτα.Την εχω βαλει στο μπανιο με ολα της τα συμπραγκαλα και αυριο θα την παω στον κτηνιατρο κι ας κανει καλα εκεινος μαζι της .Εγω μονη μου δεν μπορω.Φανταστητε ολο το πισω τριχωμα,τη χαιτη για την ακριβεια λερωμενη.Που να βγαλω ακρη.Και τωρα νιαουριζει η κακομοιρα στο μπανιο και τη λυπαμαι κλεισμενη εκει μεσα.
Λετε να με κοροιδευει ο κτηνιατρος;

:(Αν ερθεις να της κρατας και τα 4 ποδια ,και μπανιο την κανω και βουτια την κανω,αλλα δεν καθεται με τιποτα.Την εχω βαλει στο μπανιο με ολα της τα συμπραγκαλα και αυριο θα την παω στον κτηνιατρο κι ας κανει καλα εκεινος μαζι της .Εγω μονη μου δεν μπορω.Φανταστητε ολο το πισω τριχωμα,τη χαιτη για την ακριβεια λερωμενη.Που να βγαλω ακρη.Και τωρα νιαουριζει η κακομοιρα στο μπανιο και τη λυπαμαι κλεισμενη εκει μεσα.
Λετε να με κοροιδευει ο κτηνιατρος;

μωρε..τοσο πολυ λερωμενη ειναι??????? γμτ:(:(:(

:) Τα καταφερα με τη βοηθεια, του γιου μου ,που ευτυχως γυρισε νωρις.Μα ολη αυτη την ωρα εψαχνα τροπο να την καθαρισω.Δεν αισθανομουνα καλα που ηταν λερωμενη και πολυ περισοτερο που ηταν κλεισμενη στο μπανιο και μου γρατζουναγε και την πορτα η σκατουλα.Την πλυναμε απο τη μεση και κατω κρατοντας την με νυχια και με δοντια.Μας εφυγε ποσες φορες,μας εκανε μουσκεμα,με γρατζουνισε στην πλατη ,ευτυχως γλυτωσα το στηθος μου ,πεταξα 3 πετσετες ,σφουγγαρισα ολο το σπιτι ,επλυνα το μπανιο ολο με χλωρινη ,αλλα τα καταφερα.Τωρα ειμαι εγω για μπανιο.Παντως με τη σκεψη και μονο οτι με νοιαστηκατε ,ελεγα ναι θα την κανω μπανιο κι οτι γινει.:up:

αχ σε καταλαβαίνω. πόσες φορές το πριν πρίν μου όταν ήταν μια σταλιά σκατούλι λερωνώτανε.... πόσες και πόσες φορές τον έκανα μισό μπάνιο... (καλά τον έκανα μόνη και ολόκληρο) πόσα χιλιόμετρα μωρομάντηλα χάλασα μέχρι να μάθει ότι μόλις βγαίνει από τη λεκάνει πρέπει να πλυθεί.....
αχ...

κλειστή τουαλέτα έχεις ή ανοιχτή; μήπως φταίει η τουαλέτα που λερώθηκε; αν είναι κλειστή μπορεί να μην βολεύεται.... μήπως είναι μικρή η τουαλέτα και θέλει μεγαλύτερη; πολλά παίζουν... μήπως δεν είχε κάνει σκληρά κακάκια αλλά χμ υδαρά;

τώρα που καθαριστήκατε αμφότεροι σκέψου μήπως φτάιει κάτι.

:hmm:Καλημερα!Δεν ηταν κανενας απο τους παραπανω λογους.Ισα-ισα ηταν σκληρα.Αλλα ειχε κολλησει ενα κακαδακι στο πωπακι της και δεν την πηρα χαμπαρι αμεσως μολις βγηκε απο την αμμο της ,με αποτελεσμα να γινει χαλια.Οταν τελικα την καθαρισα,διαπιστωσα οτι μαλλον πρεπει να εχει τριχες που δεν εχουν βγει ολες,γιατι κατι μοιαζει να κρεμεται πισω το οποιο το τραβηξα οχι με δυναμη βεβαια και η κακομοιρα νιαουριξε εντονα.Θα δω σημερα πως θα εξελιχθει η κατασταση κι αν ειναι θα την παω στο γιατρο να την κοιταξει.
Παντως αυτο το χθεσινο μου εμαθε πολλα σχετικα με το γατουλι μου.Οτι δεν πρεπει να παραιτουμαι στα δυσκολα και οτι το ζωακι γινεται τελικα δεκτικο καποια στιγμη ακομα και σε κατι που δεν του αρεσει (μπανιο=εχθρος),γιατι ανακουφιζεται απο κατι αλλο χειροτερο.
:)

:hmm:Καλημερα!Δεν ηταν κανενας απο τους παραπανω λογους.Ισα-ισα ηταν σκληρα.Αλλα ειχε κολλησει ενα κακαδακι στο πωπακι της και δεν την πηρα χαμπαρι αμεσως μολις βγηκε απο την αμμο της ,με αποτελεσμα να γινει χαλια.Οταν τελικα την καθαρισα,διαπιστωσα οτι μαλλον πρεπει να εχει τριχες που δεν εχουν βγει ολες,γιατι κατι μοιαζει να κρεμεται πισω το οποιο το τραβηξα οχι με δυναμη βεβαια και η κακομοιρα νιαουριξε εντονα.Θα δω σημερα πως θα εξελιχθει η κατασταση κι αν ειναι θα την παω στο γιατρο να την κοιταξει.
Παντως αυτο το χθεσινο μου εμαθε πολλα σχετικα με το γατουλι μου.Οτι δεν πρεπει να παραιτουμαι στα δυσκολα και οτι το ζωακι γινεται τελικα δεκτικο καποια στιγμη ακομα και σε κατι που δεν του αρεσει (μπανιο=εχθρος),γιατι ανακουφιζεται απο κατι αλλο χειροτερο.
:)
Μάλλον είναι ή η τουαλέτα αρκετά μικρή κ δεν την παίρνει ή θέλει κούρεμα στα πίσω πόδια αν την πας στο γιατρός σου μπορεί να ξυρίσει την γύρω περιοχή για να μην έχετε τέτοια προβλήματα, πάντως την επόμενη φορά αν συμβεί κάτι τέτοιο να της ρήξεις πουδρα κ να την χτενίσεις εκεί που έχουν κολλήσει κ φεύγουν αμέσως

:) Ελπιζω να μη μου ξανασυμβει κατι τετοιο.Η πουδρα καλη ιδεα μου φαινεται.Πρεπει να παω να αγορασω γιατι δεν εχω.Οσο γιαυτο που λεω οτι ακομα κρεμεται στον πωπουλι της ,φοβαμαι μηπως ειναι υπολοιπο απο τριχομπαλα ,που δεν μπορεσε να την βγαλει ολη.Υπαρχει τετοια περιπτωση αραγε;:hmm:

:) Ελπιζω να μη μου ξανασυμβει κατι τετοιο.Η πουδρα καλη ιδεα μου φαινεται.Πρεπει να παω να αγορασω γιατι δεν εχω.Οσο γιαυτο που λεω οτι ακομα κρεμεται στον πωπουλι της ,φοβαμαι μηπως ειναι υπολοιπο απο τριχομπαλα ,που δεν μπορεσε να την βγαλει ολη.Υπαρχει τετοια περιπτωση αραγε;:hmm:
Η πουδρα στα περσικά είναι απαραίτητη να υπάρχει στο σπίτι γιατί διευκολύνει κ στο χτένισμα. τώρα γι αυτό που λες αν έχει τριχόμπαλα πρέπει να πάρεις μία ειδική κρεμούλα να της δώσεις λίγη για να βγαλει τις τρίχες γιατί θα της κοπεί κ η όρεξη. Αλήθεια τι τροφή της δίνεις κ έχει τριχόμπαλες;

brigitte η καλυτερη λυση για μενα ειναι το κουρεμα. εγω το κουρευω ολο 2 φορες το χρονο και δεν εχουμε πια τετοια προβληματα.

brigitte η καλυτερη λυση για μενα ειναι το κουρεμα. εγω το κουρευω ολο 2 φορες το χρονο και δεν εχουμε πια τετοια προβληματα.

Το κουρευεις επειδη κανει κομπους ή απλα για ευκολια?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back