elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
28-05-09
16:58
Αρα εσύ δεν έχεις μακρύτριχο αλλά εξοτικbrigitte η καλυτερη λυση για μενα ειναι το κουρεμα. εγω το κουρευω ολο 2 φορες το χρονο και δεν εχουμε πια τετοια προβληματα.
Νομίζω ότι αν έχεις τις κατάλληλες χτένες την μηχανή (οπωσδήποτε) κ κάποια εμπειρία που αποκτάς σιγά σιγά στο χτένισμα το περσικών το γκρούμινγκ είναι εύκολη υπόθεση, επίσης σημαντικό ειναι όταν τα χτενίζεται να μην μιλάτε έντονα κ να μην κανετε νευρικές κινήσεις. Μια φίλη (δεν λέω πια να το πει μόνη της
) τους τραγουδάει κιόλας κατα τη διάρκεια του χτενίσματος. Εγώ δεν το κάνω γιατί θα αγριευτούν
όμως τους μιλάω ήρεμα κ τα χαϊδεύω κιόλας ενώ πριν που τα χτένιζα με βιαστικες κ νευρικές κινήσεις ήταν πολύ χειρότεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
28-05-09
19:34
Στο χτενισμα γενικα δεν εχω προβλημα.Τη χτενιζω σχεδον καθημερινα εξω στην βεραντα ,συγχρονως της μιλαω λες και ειμαστε ερωτευμενα και τη χαιδευω σαν να την χτενιζω με το χερι μου.Στην κοιλιτσα της δεν με αφηνει να τη χτενισω αλλα βρισκω τροπο κουτσα στραβα και την μισοχτενιζω απο κατω.Πουδρα στο χτενισμα δεν χρησιμοποιω .Δεν την εχω κουρεψει ποτε ,αλλα στο πωπακι της θα την παω να την ξυρισει λιγο για να ειναι παντα πιο καθαρη σ εκεινη την περιοχη. Τροφη της δινω την Pro Plan ,αλλα η κορη μου της πηρε αυτη τη φορα την Pro Plan Kitten και τρωει περισσοτερο (ειναι 16 μην.η γατα).Οσο για τις τριχες της δινω την παστα Malt-Soft και μαλιστα της ειχα δωσει την Τριτη .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
28-05-09
19:49
Αρα εσύ δεν έχεις μακρύτριχο αλλά εξοτικ![]()
εξοτικο η ξωτικο?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η toufakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
28-05-09
19:52
nonika την κουρευω για ευκολια και γιατι δεν ανταχω την τριχα το καλοκαιρι. και του ιδιου του αρεσει.οταν αρχιζει η ζεστη και δεν ειναι κουρεμενος δεν παιζει καθολου. αφου τον κουρεψω γινεται πολυ ενεργητικος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum