Πoρτοκαλόγατα-maniacs

whity

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα.
Γεια σας ,γεια σας:hello::hello: επιτελους πηρα εχθες τον Λιμον (απο τα χαριζονται).Διορθωστε με αν θελετε αλλα ή δεν εψαξα καλα ή δεν υπαρχει θεματακι για τα πορτοκαλογατα? :PΓιατι καλε? Λοιπον συνεχιζω,,δεν σας λεω και τιποτα ποσο του αρεσε η βολτα μεχρι το σπιτι με τ αμαξι. Κοιμοτανε και δεν τον ενοιαζε τιποτα. Η πλακα ηταν οτι του χαμε δεσει το καλαθακι του με τη ζωνη αναμεσα στα καθισματακια των κοριτσιων μου.Οταν φτασαμε λυσσαξε στο φαι:lol::lol: καλα τ αντερα του εφαγε:lol:.Κρυφτηκε λιγο στο μπανιο κατω απ τον νεροχυτη και μετα που ξεθερεψε εκατσε στο κρεβατακι του και κοιμηθηκε.Μετα πηγαμε ενας-ενας τον χαιδεψαμε, μας μυρισε και μετα αρχισε να σκαρφαλωνει πανω μας. Στο μεταξυ του βαλαμε και λουρακι.Αφασια:rolleyes:!Παντως δεν τον πειραξε καθολου, μην σας πω οτι καμαρωνει κιολας!Οταν τα κοριτσια μου κοιμηθηκαν τον πηραμε αγκαλιτσα διπλα στο τζακι:baby::inlove:και μυριζε απο δω κ απο κει.Το πρωι "τα κανε" στο χαλακι και τον εκανα βολτα στο σαλονι.Α! Αυτο που μ αρεσει ειναι οτι γουργουριζει συνεχεια οποτε τον χαιδευουμε:D.Λοιπον περιμενω ολους τους πορτοκαλογατογονεις εναγωνιως:up::up:. Ειδατε ποζα ο κουκλος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεχρι τώρα δεν είχαμε ανοίξει θέμα για τα πορτοκαλάκια γιατί τα είχαμε εντάξει ως υποενότητα στα "κεραμιδιού μανιακς"
Ο Ρού θα καταχαρεί και θα το παρει πανω του.
Να το χαίρεσαι το λεμονάκι σου:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν του παει πολυ το πρασινο?:lol:Αντε Ρου welcome to the club!!!!!!!:hello::hello:

Καλωσηρθατε πορτοκαλογατα!Θελουμε φωτοοοοοο!

Προσπαθω αλλα δεν καθεται. Η μονη καλη ειναι αυτη η προφιλ.Πως τη βαζω σε μεγαλο μεγεθος? και κατω απ τα γραμματα σαν το δικο σου????:hmm:

Αιμίλιος δηλώνει παρόν:D

Καλέ και ο Μάπας μετά από ενα τραγικό σαββατοκύριακο που πέρασε εξαιτίας μάλλον της μαμάς του..:redface::(

Καλέ και ο Μάπας μετά από ενα τραγικό σαββατοκύριακο που πέρασε εξαιτίας μάλλον της μαμάς του..:redface::(
καλωσορισες:hello:τι επαθε η μανουλα του? Εχεις θεματακι?

Αιμίλιος δηλώνει παρόν:D
Καλωσορισες :hello:Αιμιλιε θελουμε και φωτο:up:

καλωσορισες:hello:τι επαθε η μανουλα του? Εχεις θεματακι?
Η κακιά μανα τον άφησε σπίτι με την αδερφούλα του και δεν πρόσεξε και έμεινε κλειδωμένος από το Σάββατο το βράδυ ώς σήμερα το πρωι στο μπάνιο ενώ η αδερφή του αλώνιζε ανενόχλητα σε όλο το σπίτι!!!!:redface::down:Στεναχωρήθηκε και τρόμαξε ο μικρός παραπονιάρης μου!!:/:

Ο Μάπας και η Ήλια σας περιμένουν στο Μαπας Γουργουριάρης και Ήλια Γουργουριαρα, δες και στα λινκ που έχω στην υπογραφή.:);):rolleyes:

Και ο Αρουλης(που κοιμαται αυτην την ωρα) μου ειπε οτι χαιρετιζει το ανοιγμα του θεματος των πορτοκαλο-μανιακς.:up:
Επισης στελνει τους αγωνιστικους του χαιρετισμους στους Πρεστο, Τσε, Μαπα, Αιμιλιο και Ρου;) Και φυσικα δηλωνει παρον!!!;):P:P

Πρεπει να την βαλεις στην υπογραφη,στο προφιλ σου εχει επιλογη "επεξεργασια υπογραφης".

Κόκκινοι γατοσυναδελφικοί χαιρετισμοί από Ρούντυ (βλ. avatar) και Νταίζη (βλ. θέμα 'η ευτυχισμένη γατοοικογένεια της Voula) !

Επίσης νομίζω ότι σωστά ανοίχθηκε θέμα 'πορτοκαλόγατα-maniacs".
Είμαστε το κάτι άλλο σε ομορφιά, από όλα τα κεραμιδιού-maniacs !!!!!!!!
Έχει κανείς αντίρρηση ? Νότα που είσαι ??

Κι εμείς δηλώνουμε παρόντες ως κοκκινόγατοι!!!!:):):):):):):):up:

Στην πρώτη ο Οραντζέλο,στη δεύτερη ο Πατούσος και στην τρίτη,Οραντζέλο και Πατούσος μαζί!:lol::lol::lol::up::up::up:

Συνημμένα

• DSCF1834.JPG
    DSCF1834.JPG
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSCF1824.JPG
    DSCF1824.JPG
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSCF1848.JPG
    DSCF1848.JPG
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 53
στη δεύτερη ο Πατούσος

Ο Πατούσος...:inlove: Δεν έχω συναντήσει καλύτερο γατί στη ζωή μου, ΚΑΝΕΝΑ! Ο Πατούσος είναι έρωτας!

Θα βάλω κι εγώ φωτό εδώ του Σεβάχ μου, κι ας μην ύπάρχει πια:/: Υπήρξαμε κι εμείς μάνιακς, ναι!

Στέλλα,γεια σου:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:και ευχαριστούμε για τα κομπλιμέντα!;):D

Σίγουρα τον θυμάσαι,δες τώρα πώς μεγάλωσε!!:)

Συνημμένα

• DSCF1807.JPG
    DSCF1807.JPG
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSCF1804.JPG
    DSCF1804.JPG
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSCF1818.JPG
    DSCF1818.JPG
    94,3 KB · Εμφανίσεις: 41
Εχουμε πει οτι τα γατονια σου Σιμονα ειναι τα πιο πορτοκαλι που εχω δει ε;

Orangelo, συμφωνώ κι εγώ με την Στέλλα. Ο Πατούσος έχει εξελιχθεί σε γατομοντέλλο. Πανέμορφος ! Όχι ότι ο Orangelo δεν είναι, αλλά ο Πατούσος το κάτι άλλο.
Τους στείρωσες ?

Εχουμε πει οτι τα γατονια σου Σιμονα ειναι τα πιο πορτοκαλι που εχω δει ε;

:D:D:D:D ναι,ναι,το είπαμε! Κόκκινο της φωτιάς και του πάθους,το κόκκινο των Χριστουγέννων:up::lol:

Αχ, παιδάκι μου! Σβούρηξέ του ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλό του από μένα, σίγουρα θα θυμηθεί την... ένταση του φιλιού, από το καλοκαίρι που του "κουδούνιζα" το κεφαλάκι του το μικροσκοπικό:inlove:

Orangelo, συμφωνώ κι εγώ με την Στέλλα. Ο Πατούσος έχει εξελιχθεί σε γατομοντέλλο. Πανέμορφος ! Όχι ότι ο Orangelo δεν είναι, αλλά ο Πατούσος το κάτι άλλο.
Τους στείρωσες ?

Κυρία Βούλα:hello::hello::hello:
Δεν στειρωθήκαμε ακόμα,αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα θα στειρωθούμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back