whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

επιτελους πηρα εχθες τον Λιμον (απο τα χαριζονται).Διορθωστε με αν θελετε αλλα ή δεν εψαξα καλα ή δεν υπαρχει θεματακι για τα πορτοκαλογατα?
Γιατι καλε? Λοιπον συνεχιζω,,δεν σας λεω και τιποτα ποσο του αρεσε η βολτα μεχρι το σπιτι με τ αμαξι. Κοιμοτανε και δεν τον ενοιαζε τιποτα. Η πλακα ηταν οτι του χαμε δεσει το καλαθακι του με τη ζωνη αναμεσα στα καθισματακια των κοριτσιων μου.Οταν φτασαμε λυσσαξε στο φαι
καλα τ αντερα του εφαγε
.Κρυφτηκε λιγο στο μπανιο κατω απ τον νεροχυτη και μετα που ξεθερεψε εκατσε στο κρεβατακι του και κοιμηθηκε.Μετα πηγαμε ενας-ενας τον χαιδεψαμε, μας μυρισε και μετα αρχισε να σκαρφαλωνει πανω μας. Στο μεταξυ του βαλαμε και λουρακι.Αφασια
!Παντως δεν τον πειραξε καθολου, μην σας πω οτι καμαρωνει κιολας!Οταν τα κοριτσια μου κοιμηθηκαν τον πηραμε αγκαλιτσα διπλα στο τζακι
και μυριζε απο δω κ απο κει.Το πρωι "τα κανε" στο χαλακι και τον εκανα βολτα στο σαλονι.Α! Αυτο που μ αρεσει ειναι οτι γουργουριζει συνεχεια οποτε τον χαιδευουμε
.Λοιπον περιμενω ολους τους πορτοκαλογατογονεις εναγωνιως
. Ειδατε ποζα ο κουκλος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ο Ρού θα καταχαρεί και θα το παρει πανω του.
Να το χαίρεσαι το λεμονάκι σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε Ρου welcome to the club!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλωσορισεςΚαλέ και ο Μάπας μετά από ενα τραγικό σαββατοκύριακο που πέρασε εξαιτίας μάλλον της μαμάς του..![]()
τι επαθε η μανουλα του? Εχεις θεματακι?ΚαλωσορισεςΑιμίλιος δηλώνει παρόν![]()
Αιμιλιε θελουμε και φωτο
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η κακιά μανα τον άφησε σπίτι με την αδερφούλα του και δεν πρόσεξε και έμεινε κλειδωμένος από το Σάββατο το βράδυ ώς σήμερα το πρωι στο μπάνιο ενώ η αδερφή του αλώνιζε ανενόχλητα σε όλο το σπίτι!!!!καλωσορισεςτι επαθε η μανουλα του? Εχεις θεματακι?

Ο Μάπας και η Ήλια σας περιμένουν στο Μαπας Γουργουριάρης και Ήλια Γουργουριαρα, δες και στα λινκ που έχω στην υπογραφή.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Επισης στελνει τους αγωνιστικους του χαιρετισμους στους Πρεστο, Τσε, Μαπα, Αιμιλιο και Ρου
Και φυσικα δηλωνει παρον!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Επίσης νομίζω ότι σωστά ανοίχθηκε θέμα 'πορτοκαλόγατα-maniacs".
Είμαστε το κάτι άλλο σε ομορφιά, από όλα τα κεραμιδιού-maniacs !!!!!!!!
Έχει κανείς αντίρρηση ? Νότα που είσαι ??
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην πρώτη ο Οραντζέλο,στη δεύτερη ο Πατούσος και στην τρίτη,Οραντζέλο και Πατούσος μαζί!

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
στη δεύτερη ο Πατούσος
Ο Πατούσος...
Δεν έχω συναντήσει καλύτερο γατί στη ζωή μου, ΚΑΝΕΝΑ! Ο Πατούσος είναι έρωτας!Θα βάλω κι εγώ φωτό εδώ του Σεβάχ μου, κι ας μην ύπάρχει πια
Υπήρξαμε κι εμείς μάνιακς, ναι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

και ευχαριστούμε για τα κομπλιμέντα!

Σίγουρα τον θυμάσαι,δες τώρα πώς μεγάλωσε!!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Τους στείρωσες ?
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχουμε πει οτι τα γατονια σου Σιμονα ειναι τα πιο πορτοκαλι που εχω δει ε;

ναι,ναι,το είπαμε! Κόκκινο της φωτιάς και του πάθους,το κόκκινο των Χριστουγέννων

stellak
Διάσημο μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orangelo, συμφωνώ κι εγώ με την Στέλλα. Ο Πατούσος έχει εξελιχθεί σε γατομοντέλλο. Πανέμορφος ! Όχι ότι ο Orangelo δεν είναι, αλλά ο Πατούσος το κάτι άλλο.
Τους στείρωσες ?
Κυρία Βούλα

Δεν στειρωθήκαμε ακόμα,αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα θα στειρωθούμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool