Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ, παιδάκι μου! Σβούρηξέ του ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλό του από μένα, σίγουρα θα θυμηθεί την... ένταση του φιλιού, από το καλοκαίρι που του "κουδούνιζα" το κεφαλάκι του το μικροσκοπικό![]()

έγινεεεε! Όλο τέτοια φιλιά του δίνω κι εγώ,αλλά και ο ίδιος τα ζητάει! Και καθώς μεγαλώνει,γουργουρίζει όλο και περισσότερο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Είναι η αδηναμία μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Τα σεβη μου για τον εκλειποντα Σεβαχ!!!!!!!!!Ρε παιδια τι κουτσουνια ειναι αυτα? Αντε να δουμε ο δικος μου ο σκουληκακος ποτε θα μεγαλωσει να γινει ζουμπουρλος σαν τα δικα σας γιατι τωρα ειναι τοσο αδυνατουλης που το λυπασαι να το ζουληξεις

Κείρα
Δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλε πως τους ξεχωριζεις?Κι εμείς δηλώνουμε παρόντες ως κοκκινόγατοι!!!!
Στην πρώτη ο Οραντζέλο,στη δεύτερη ο Πατούσος και στην τρίτη,Οραντζέλο και Πατούσος μαζί!![]()

κουκλος ο Σεβαχ!!!κι εγω τρεμω μην φτασει η ωρα να τα αποχωριστω!!!Ο Πατούσος...Δεν έχω συναντήσει καλύτερο γατί στη ζωή μου, ΚΑΝΕΝΑ! Ο Πατούσος είναι έρωτας!
Θα βάλω κι εγώ φωτό εδώ του Σεβάχ μου, κι ας μην ύπάρχει πιαΥπήρξαμε κι εμείς μάνιακς, ναι!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εδω ειμαι μικρουλης ακομα!!!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ευχαριστουμε πολυ!!!η αληθεια ειναι οτι του εχω αδυναμια!!εχει μια ανθρωπινη κατανοηση!!και ειναι ευγενικο πλασμα.Ειδικα με τον μικρο !!!ενω πεταω το παιχνιδι να παιξω μαζι του οταν βλεπει οτι παει ο μικρος να το πιασει τον αφηνει παντα!!!ειναι αλλο πραγμα!!!Το εχω ξαναπει,κουκλος ο Μελανωρας,κι εχει πολυ πολυ ομορφα ματια!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
παντα αφηνει να καθεται πανω-πανω ο μικρος!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειχα κι εγω εναν γατουλη πορτοκαλενιο και φουντωτο.Ηταν ο πρωτος καταδικος μου γατουλης.Τον ελεγαν Νικολά,γιατί τότε ήταν της μόδας ένα γαλλικό σήριαλ και ετσι ελεγαν το γοη της σειρας!
Δυστυχως τον εχω μονο εκτυπωμενες φωτο,και δεν εχω σαρωτη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αχ κριμα!!!Ετσι ειναι συνηθως,αν προϋπαρχει γατακι στο σπιτι,γινεται πολυ τρυφερο με το νεοφερμενο.Κι ο Σειριος αφηνει τη Μόιρα να τρωει πρωτη,αν παει στο πιατακι του καθεται διπλα μεχρι να φαει οσο θελει,ακομα κι αν πειναει.
Ειχα κι εγω εναν γατουλη πορτοκαλενιο και φουντωτο.Ηταν ο πρωτος καταδικος μου γατουλης.Τον ελεγαν Νικολά,γιατί τότε ήταν της μόδας ένα γαλλικό σήριαλ και ετσι ελεγαν το γοη της σειρας!Δυστυχως τον εχω μονο εκτυπωμενες φωτο,και δεν εχω σαρωτη...
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς όρισες Λιμόν στο σπίτι σου
να τον χαίρεστε και μπράβο για την απόφαση υιοθεσίας και εγώ το μωρό μου από τα χαρίζονται το βρήκα
και τον έχουμε λατρέψει, δίποδα και τετράποδα στο σπίτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γειά σας, φίλοι! Είμαι ο Σεβάχ. Μπορεί να μην βρίσκομαι πια μαζί σας, αλλά υπήρξα υπόδειγμα πορτοκαλόγατου αγαπησιάρη και τρυφερού λιονταρίνου και χαίρομαι που η δυναστεία μας συνεχίζεται![]()
Ονειρεμενος ηταν ο Σαβαχ Στελλα μου.

Τον εχεις και στην υπογραφη σου.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σας, φίλοι! Είμαι ο Σεβάχ. Μπορεί να μην βρίσκομαι πια μαζί σας, αλλά υπήρξα υπόδειγμα πορτοκαλόγατου αγαπησιάρη και τρυφερού λιονταρίνου και χαίρομαι που η δυναστεία μας συνεχίζεται![]()

θεούλη μου,τι γάτος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Υπήρξαμε κι εμείς μάνιακς, ναι!