athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
(δίποδη μαμά του Πάρη και της Κλάρας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.........βρε παλιοπραγμα,πως ανεβηκες εκει πανω???????? μιλαμε για πολυ τερατακι

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

το αλλο δεν σας το πα..........μετα δεν μπορουσε να κατεβει! Κι εγω απορησα πως ανεβηκε!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ειδες ο σκανταλιαρης???? Και μετα το παιζει αγιογατο!!
το αλλο δεν σας το πα..........μετα δεν μπορουσε να κατεβει! Κι εγω απορησα πως ανεβηκε!![]()
Και δεν πήδηξε? Δεν φαίνεται να είναι πολύ ψηλά(για γάτα
)

Τα δικά μου και ειδικά η Μυρτώ σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, δεν μασάνε τίποτα...πέρνουν φόρα και προσγειώνονται.

ELENIP
Διάσημο μέλος
Και δεν πήδηξε? Δεν φαίνεται να είναι πολύ ψηλά(για γάτα)
Τα δικά μου και ειδικά η Μυρτώ σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, δεν μασάνε τίποτα...πέρνουν φόρα και προσγειώνονται.![]()

Φαντάζομαι σκηνικό.Μυρτούλα:
Εγω το άλμα θα το κάνω κι οτι γίνει!
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πορτοκαλόγατοι και πορτοκαλόγατες καλό καλοκαίρι

Πάρης ο Πορτοκαλένιος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην ξεχνας πως ειναι ακομη πιτσιρικος και δεν εχει δοκιμασει πολλες πτωσεις και δεν βγαινει καθολου απ το σπιτιΚαι δεν πήδηξε? Δεν φαίνεται να είναι πολύ ψηλά(για γάτα)
Τα δικά μου και ειδικά η Μυρτώ σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, δεν μασάνε τίποτα...πέρνουν φόρα και προσγειώνονται.![]()
!το υψος ειναι στα 2.40 χωρις καποιο επιπλο απο κατω να βοηθαει!
το παλιοσκατο προσπαθει να το παιξει αντρας

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
φορατε και μαγιω????![]()
Πορτοκαλόγατοι και πορτοκαλόγατες καλό καλοκαίρι
Πάρης ο Πορτοκαλένιος![]()

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
φορατε και μαγιω????![]()
Είμαστε υπέρ του γυμνισμού

Αλλά χωρίς να τον υποδεικνύουμε με υπερβολές και άλλα χαζοκουλτουριάρικα καμώματα....
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιααααρρρ!![]()
Μου τη δίνουν οι δήθεν. Συγγνώμη για το απότομο

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε καλε!Μου τη δίνουν οι δήθεν. Συγγνώμη για το απότομο![]()
Ποιο αποτομο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ομως γιατί μας ντρέπεσαι?
Θέλουμε μιά πιό καθαρή φωτογραφία!
Να δούμε καλέ, αν ή ομορφιά σου ταιριάζει με το υπέροχο ονομά σου!

Εγώ εδώ με την αδερφή μου
ΑΡΗΣ
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα πορτοκαλόγατα είναι αξιαγάπητα. Αυτό εδώ, το υιοθέτησε η άσπρη σκυλίτσα και το μεγάλωσε μαζί με τα σκυλάκια της. Τώρα, άγνωστο γιατί, έχει μόνο το πορτοκαλί γατάκι, το οποίο συνεχίζει να φροντίζει.
Η ζωή των ζώων είναι τόσο απλή και τα συναισθήματά τους το ίδιο απλά. Εμείς οι άνθρωποι, κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη και πολυσύνθετη.
Αυτή τη σχέση, τη ζω, εδώ και τρεις μήνες σε ένα δρόμο πολυσύχναστο του Λαυρίου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool