Πoρτοκαλόγατα-maniacs

• Thread starter Thread starter whity
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχ!Πολυ συγκινητικο! Σαν αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση!:rolleyes:Και να φανταστεις ποσες μαναδες (ανθρωποι) παρατανε τα μωρακια τους! Καλο ειναι να βλεπουμε και την ομορφη πλευρα της ζωης!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ!Πολυ συγκινητικο! Σαν αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση!:rolleyes:Και να φανταστεις ποσες μαναδες (ανθρωποι) παρατανε τα μωρακια τους! Καλο ειναι να βλεπουμε και την ομορφη πλευρα της ζωης!:up:
Σωστά!!!!! Η ζωή έχει πάρα πολλές όμορφες πλευρές σε καθημερινή βάση. Πρέπει όμως νάχεις και την ικανότητα να τις βλέπεις:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι και να πώ Αθανασία, λίγο θα είναι.:D:D:D
Νομίζω ότι η φωτογραφία τα λέει όλα!:D:D:D

Γειά σου Ντάλια, είμαι ο Αρης, καλώς ήρθες!:hello:
Ομως γιατί μας ντρέπεσαι?:blink: Θέλουμε μιά πιό καθαρή φωτογραφία!;)
Να δούμε καλέ, αν ή ομορφιά σου ταιριάζει με το υπέροχο ονομά σου!:blink::whistle::whistle:
Εγώ εδώ με την αδερφή μου
30-05-09010.jpg

ΑΡΗΣ

Αρούλη μου κάνεις γατοκαμάκι ή μου φαίνεται???:mad:
Κχχχχχχχχ:mad:

Νόρα

Νόρα

ουπς ! :blink::blink: προβλεπω συρραξη...:rolleyes:
ελα να αναψουν τα αιματα παιδια λιγο στο φορουμ :lol:

Νόρα

:blink::blink:ΩΧ!!!:redface::redface::redface::redface:

Νοράκι μου που το ξετρύπωσες αυτό?:redface::(:(
Δεν ήξερα ότι γράφεις και σ'αυτό το θέμα, αφού εσύ ....δεν είσαι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!:blink::hmm:
Εγώ καλέ είμαι ευγενικός γάτος( με τρόπους) και είπα να καλοσορίσω το ντροπαλό κοριτσάκι!:confused:

Αρης

Δεν ήξερα ότι γράφεις και σ'αυτό το θέμα, αφού εσύ ....δεν είσαι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!:blink::hmm:
Εγώ καλέ είμαι ευγενικός γάτος( με τρόπους) και είπα να καλοσορίσω το ντροπαλό κοριτσάκι!:confused:

Αρης

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρης

Αρουλη θα πω στην Μυρτούλα να μου πεί σε ποιό άλλο θέμα συχνάζεις να σε ξαναπιάσω στα πρασα.:rolleyes:
Αυτό που είπες στην κοπελιά ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ερωτική εξομολόγηση!
Εσύ με είχες καλέσει στα Πορτοκαλόγατα. Οχι για να σε βλέπω να σαλιαρίζεις:(Πλήγωσες την Calico κοπελά σου ατιμε!
Σε συγχωρώ όμως.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Υ.Γ.Δεν είμαι πορτοκαλί, αλλα έχω ΚΑΙ πορτοκαλί στην γουνίτσα μου;)

καλε ..καμια γυναικα και για εμας???:blink:Τωρα μπηκαμε στην εφηβεια και δεν ξερουμε απο τετοια!!

Αρουλη θα πω στην Μυρτούλα να μου πεί σε ποιό άλλο θέμα συχνάζεις να σε ξαναπιάσω στα πρασα.:rolleyes:
Αυτό που είπες στην κοπελιά ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ερωτική εξομολόγηση!
Εσύ με είχες καλέσει στα Πορτοκαλόγατα. Οχι για να σε βλέπω να σαλιαρίζεις:(Πλήγωσες την Calico κοπελά σου ατιμε!
Σε συγχωρώ όμως.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Υ.Γ.Δεν είμαι πορτοκαλί, αλλα έχω ΚΑΙ πορτοκαλί στην γουνίτσα μου;)

:blink::blink::hmm:Ωχ αυτό το είχα ξεχάσει εντελώς!:redface::redface:
Και ήμουν έτοιμος να τσακωθώ με την αδερφή μου, γιατί νόμιζα ότι αυτή με κάρφωσε!:blink:
Καλά να πάθω!:mad:

Νοράκι, ακολούθησα τις συμβουλές σου και κατάφερα να χάσω 400γρ.Η μαμά μου σήμερα με ζύγισε και κατέβηκα από τα 7 κιλά στα 6,6 κιλά!:up::up::up:

Υ.Γ πάντος η φωτοφραφία που έβαλα για να με γνωρίσει η καπελιά, ήταν μαζί με την αδερφή μου!:|
Γίνεται καμάκι με την "στρίτζο" δίπλα σου!:blink:
Εξ'άλλου ήθελα να δείξω σε όλο τον κόσμο ότι αδυνάτισα λιγάκι!:(
Εγώ δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου, ήθελα να δείξω ...ότι είμαι ευγενικό παιδί.:(
Δεν φαντάστικα ότι θα σε ενοχλούσε τόσο πολύ.:(:hmm:
Ε....είμαστε και λίγο πιό "ζωηροί" εμείς οι θεσσαλονικείς γάτοι!:whistle:
Αρης

καλε ..καμια γυναικα και για εμας???:blink:Τωρα μπηκαμε στην εφηβεια και δεν ξερουμε απο τετοια!!

Η σισσυ της ελενης σ'αρεσει ? μα δεν ειναι κουκλιτσα ? ειναι αυτη η τιγρουλα με τα καταπρασινα ματια...πως σου φαινεται ? :up:

Αρης[/quote

:up::up::up:Μπράβο Αρούλη μου!! Τώρα θα νοιώθεις καλύτερα με λιγότερο βάρος!Σου έκανε δίαιτα η μαμα Νίκη ή τωρα με τη ζέστη δεν πολυέτρωγες?:hmm:Θελει να σου χάσει κι άλλο?:hmm:
Καλέ να χάσω εγω τον αντρούλη μου που θα γίνει κορμάρα:P?
Γι αυτό λοιπόν σε συγχωρώ:)
Αρουλη μου, μην στεναχωριέσαι, με πείραξε λιγάκι, αλλα είμαι τυχερή που έχω ενα τοσο καλό, πιστό και ευγενικό αντρούλη!:)

Υ.Γ.Βάζω και φωτογραφίες.Ει παιδιά δικαιούμαι γιατί εχω (εστω και λίγο) πορτοκαλί:D

Συνημμένα

• ΝΟΡΙ.jpg
    ΝΟΡΙ.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P1000987.JPG
    P1000987.JPG
    156,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • P1010094.JPG
    P1010094.JPG
    154,2 KB · Εμφανίσεις: 25
Η σισσυ της ελενης σ'αρεσει ? μα δεν ειναι κουκλιτσα ? ειναι αυτη η τιγρουλα με τα καταπρασινα ματια...πως σου φαινεται ? :up:

Ναι η Σίσσυ!:up: Ευχαριστούμε Ιωάννα!
Η Σισσούλα λοιπόν είναι μια επιβλητική, χαδιάρα και ευαίσθητη γατούλα τριώ χρονών.
Ορίστε λοιπόν η υποψήφια νύφη:D

Συνημμένα

• Φωτογραφία1239.jpg
    Φωτογραφία1239.jpg
    197,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Φωτογραφία0439.jpg
    Φωτογραφία0439.jpg
    103,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Νοράκι μου γιατί είσαι ακόμη σκυθρωπή στις φωτογραφίες?:(
Ακόμη μου είσαι θυμωμένη?:(:(
Εγώ εσένα αγαπώ!!!:inlove::inlove::inlove:
Αρης

Νοράκι μου γιατί είσαι ακόμη σκυθρωπή στις φωτογραφίες?:(
Ακόμη μου είσαι θυμωμένη?:(:(
Εγώ εσένα αγαπώ!!!:inlove::inlove::inlove:
Αρης

:lol::lol:Οχι Αρούλη μου.Ειναι παλιά φωτογραφία.Ητανε τραβηγμενη απο ψηφιακή και η μαμα την μίκρυνε και την έβαλε.Γιατί αυτές που έχει τραβήξει απο το κινητό, τις έχει βάλει όλες στο σάιτ και δεν μπορούσε να τις ξαναβάλει:)
Δεν είμαι θυμωμένη αδυνατούλη (πλέον:P) πορτοκαλένιε μου.
Κι εγω εσένα αγαπάω μόνο.:inlove::inlove::inlove:

Νόρα

Γειά σου Άρη και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να εξακολουθώ να σου μιλάω για να μην προκαλέσω καμιά σύρραξη εδώ μέσα...:P Δεν είμαι ντροπαλή...απλώς έπαιζα με τον φακό...:cool:
Χμμμ....ο garfield καλός μου φαίνεται....όχι απλά καλός...ΚΑΡΑκαλός!
garfield αυτή τη στιγμή σε γλυκοκοιτάζει η Κορίνα...:redface:

Ναι η Σίσσυ!:up: Ευχαριστούμε Ιωάννα!
Η Σισσούλα λοιπόν είναι μια επιβλητική, χαδιάρα και ευαίσθητη γατούλα τριώ χρονών.
Ορίστε λοιπόν η υποψήφια νύφη:D
Αχ!! πολυ ομορφη! Μεγαλη και ..εμπειρη:redface:! Γιατι ο Γκαρφιλντ ειναι ακομα τεκνο και πολυ του αρεσει η -επιβλητικη- Σισσυ!:kiss::kiss::inlove:Νιαααρ

Γειά σου Άρη και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να εξακολουθώ να σου μιλάω για να μην προκαλέσω καμιά σύρραξη εδώ μέσα...:P Δεν είμαι ντροπαλή...απλώς έπαιζα με τον φακό...:cool:
Χμμμ....ο garfield καλός μου φαίνεται....όχι απλά καλός...ΚΑΡΑκαλός!
garfield αυτή τη στιγμή σε γλυκοκοιτάζει η Κορίνα...:redface:
Κι εσυ κορινα μου κουκλα εισαι και τι να κανω που μοιαζουμε κιολας!:kiss:Ποπο δεν θελω να στεναχωρισω καμια αλλα ουτε να με λετε και μπερμπαντη:redface: Τι θα κανω με τοοοσες κουκλες εδω μεσα??????:hmm::hmm:

Αχ!! πολυ ομορφη! Μεγαλη και ..εμπειρη:redface:! Γιατι ο Γκαρφιλντ ειναι ακομα τεκνο και πολυ του αρεσει η -επιβλητικη- Σισσυ!:kiss::kiss::inlove:Νιαααρ

Μωρο είναι ακόμα.Ούτε καν ενήλικος.Αμα η άλλη γατούλα ειναι πιο μικρή διάλεξε εκείνη.Εγω θα κάνω πίσω πορτοκαλένιε:(

Σίσσυ

Μυρτώώώώώ, είσαι ελεύθερη τελικά; Εδω Τσεης αντρας βαρύς και καστράτο (αχτυπητος συνδυασμός και δυσκολος). Δηλωνω υποψήφιος μνηστήρ...
Επίσης θέλει κανείς την κωφή αδελφούλα μου;;; είναι κουκλα και πολύ ησυχη (ιδανικό για γυναίκα):)
Σύντομα νεες φωτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back