Ράμματα από στείρωση!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
δεν θα το πιστεψετε αυτο,αλλα χαιδευοντας το σκυλακι μου,στην κοιλια,το οποιο ειχα στειρωση πριν 4 μηνες εννοιωσα κατι να με τσιμπαει,κοιταω και τι να δω!!ενα ραμμα εσωτερικο ειχε τρυπησει το δερμα του και ειχε βγει εξω.το πηγα στον κτηνιατρο(οχι σε αυτον που εκανα την στειρωση)και μου ειπε οτι οντως ειναι αυτο που φανταστηκα,τα ραμματα που χρησιμοποιησε ο αλλος κτηνιατρος ειναι πολυ φθηνα και οχι καλα και πια δεν τα χρησιμοποιουνε(ηταν πετονια!)τωρα θα πρεπει να την ξανανοιξει και να αλλαξει τα ραμματα!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!:mad: :mad: θα παω να του τα ψαλω του αλλουνου αυριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν ειναι δυνατον:mad: :mad: :mad: τι ηλιθιος ο γιατρος!!!!δεν επρεπε να ειχαν ηδη απορροφηθει τα ραμματα ομως μετα απο 4 μηνες:hmm: ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γι αυτο μου ειπε ο αλλος κτηνιατρος οτι δεν χρησιμοποιουνται πια,ειναι φθηνα γιατι δεν ειναι καλα και δεν απορροφουνται.

απιστευτο!!! τι μ**$#$$ ! παλι καλα που το πηρες χαμπαρι!

Α, καλά! Πάλι καλά που το κατάλαβες εγκαίρως και δεν είχατε άλλα παρατράγουδα!

Ωχ το καημένο το τζουτζουκάκι θα ταλαιπωρηθεί τζάμπα...καλό κουράγιο εύχομαι κ όλα να πάνε καλά!

πηγα στον κτηνιατρο,μου ειπε οτι το ραμμα δεν ειναι το εσωτερικο αλλα το εξωτερικο και σε αυτο το σημειο ετυχε να μην πεσει,το επιασε με ενα εργαλειο και το εκοψε,δεν ξερω τι ισχυει τωρα,γιατι ο αλλος ειχε πει οτι ηταν το εσωτερικο.εγω βεβαια ρωταγα και ξαναρωταγα αν ειναι σιγουρα το εξωτερικο και αυτος επεμενε,ας ελπισουμε οτι ισχυει αυτο!

μακαρι να μην εχετε περαιτερω προβληματα βρε Αγγελικη και να'ναι οπως τα λεει ο δευτερος!

Μακαρι να εχει δικιο ο δευτερος και να ηταν μονο αυτο το ραμμα.:)
Ασχετο, το μωρακι σου ειναι καλυτερα?:D

Μακαρι να εχει δικιο ο δευτερος και να ηταν μονο αυτο το ραμμα.:)
Ασχετο, το μωρακι σου ειναι καλυτερα?:D

ειναι καλυτερα ευτυχως,τωρα εχει λιγο συναχι μονο!

:mad: Κάνουν κάτι λάθη μερικοί !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back