aretha
Περιβόητο μέλος
Η διαιώνιση των χαρακτηριστικών που είναι ασύμβατα με τους νόμους της εξέλιξης και της φυσικής επιλογής είναι τόσο τεχνητή όσο και η δημιουργία μεταλλάξεων στο εργαστήριο.
Τώρα, το αν κανείς βρίσκει αυτά τα χαρακτηριστικά χαριτωμένα ή όχι, είναι υποκειμενικό και εντελώς άλλη κουβέντα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Οι γάτες με τα τόσο κοντά ποδαράκια π.χ., ή οι γάτες με την τελείως πλακουτσωτή φάτσα δε θα επιβίωναν ποτέ στη φύση, ώστε να πολλαπλασιαστούν.
Αυτές οι γάτες υπήρχαν πάντοτε. Άτριχες γάτες γεννιόντουσαν πάντοτε σε διάφορα μέρη της γης και πολλαπλασιάζονταν χωρίς την ανθρώπινη βοήθεια. Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με τις γάτες και να τις έχουν σαν κατοικίδια, τότε έγιναν και γνωστές σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο συνέβη και με τα γατάκια που γεννιόντουσαν με κοντά ποδαράκια. Και μάλιστα οι ράτσες με κοντά πόδια είναι πολύ καλοί κυνηγοί και σκαρφαλώνουν στα δέντρα το ίδιο καλά όσο και οι άλλες γάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ τα λυπάμε μόνο που τα βλέπω και αυτά και τις άλλες τις άτριχες

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξέρω βρε παιδιά.......
εγώ τα λυπάμε μόνο που τα βλέπω και αυτά και τις άλλες τις άτριχες![]()
Εγώ τα βρίσκω γλυκήτατα! Οι νάνοι έχουν την συνήθεια πολλές φορές να κάθονται στα δυο πίσω πόδια τους κάπως έτσι:
Για μένα είναι αξιολάτρευτα!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

οπως ολα τα ζωακια...αλλα δεν ειναι φυσικα
σκεψου ο καθενας να λεει : ''Α! εγω θελω ζωακι να μην μεγαλωνει να ειναι μικροσωμο αλλα να ειναι σαν την γατα!'' ολοι θα περνουν αυτες τις γατες και ο κοσμος θα γεμισει με περισσοτερες αδεσποτες κανονικες γατες που δεν θα εχουν καμια ελπιδα...κι οταν βαρεθουν οι ανθρωποι και τις μικροσωμες θα βρεθουν αλλα τοσα γατακια στο δρομο

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Σύντομα θα ανεβάσω φωτό για να τα δείτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Από μια γατούλα της γειτονιάς μου έχουν γεννηθεί 2 γατάκια με κοντές ουρίτσες. Περίπου το μισό από το κανονικό.Από μωράκια είναι έτσι.
Σύντομα θα ανεβάσω φωτό για να τα δείτε.
Ένα από τα γατάκια που σας έλεγα με το άλλο αδερφάκι του. Από μωράκι είναι έτσι η ουρίτσα του. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι εκ γενετής ή αν έγινε μετά. Αλλά πως;
Είναι αγοράκια αυτά της φωτό, δεν είναι κουκλάκια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool