konstans
Περιβόητο μέλος
Είναι ένα πανέμορφο φουντωτό κοριτσάκι περίπου 7 μηνών, στειρωμένο και αποπαρασιτωμένο.
Θα δοθεί για σπίτι εμβολιασμένη.
Αρ.τσιπ 968000010063055
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
αλλα μονο αν μου πειτε οτι αν την εχω σε μια αυλη δεν θα το σκασει δεν θελω να παιρνω ευθυνες
και εγω μενω σαλαμινα θα μπορεσετε να την φερετε επισης εχω μια παρομοια αν αντιστρεψεις τα χρωματα περισσοτερο γκρι και λιγοτερο ασπρο παρολο που ειναι στειρωμενη παιζουμε καθε μερα κρυφτο αν δει και ξενους ανθρωπους εγινε λουης ειναι μιση περσικη και μιση μπλε ρωσσικη ισως να φταιει το οτι ηταν πολυ δεμενη με την οικογενεια της αλλα αν ειναι να την παρω και να μην πιανεται τοτε τι να την κανω ο γατουλης μου παλι ειναι αστειρωτος και ειναι ενας αγγελος που ζηταει μονο χαδια και σου χαριζει την ψυχη του και δεν φοβαται τιποτα ισως να φταιει το οτι τον μαζεψα απο τον δρομο αλλα ο φοβος μου ειναι οτι επειδη λογικα ειναι ημιαιμη περσιας που μερικοι τις ονομαζουν ''σκυλογατες''μηπως μου κρυφτει σαν την μπουμπουκα μου που και σακουλα να δει να κουνιεται θα την πιασει η καρδια της επιης οταν βαζω μουσικη προσπαθει να το σκασει απαντηστε μου γιαττι συμπεριφερεται ετσι και πως συμπεριφερεται η ρεα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
ειναι οντως θεα και ενδιαφερομαιαλλα μονο αν μου πειτε οτι αν την εχω σε μια αυλη δεν θα το σκασει δεν θελω να παιρνω ευθυνες
![]()
Μα πως θα μπορούσε να το εγγυηθεί κάποιος αυτό? Είναι δικό σου θέμα, σε περίπτωση που την πάρεις, το αν θα περιφράξεις σωστά την αυλή για να μην μπορεί να φύγει. Η γατούλα δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν πρέπει να βγει από την αυλή. Η ευθύνη θα είναι δική σου.
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
και μετα θα ειμαι ρακος επισης δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να περιφραξω την αυλη γιατι συγκατοικωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Πανέμορφη η Ρέα... Πώπω... όσα γατιά και να δω όλα θα τα θέλω...
konstans
Περιβόητο μέλος
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

μηπως μπορεις να μου στειλεις με προσωπικο μηνυμα ολες τις φουντωτες γατουλες που διαθετεις please η στο μειλ andrianosss@cyta.gr περιμενω με ανυπομονισια

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη τυχη στη θεα μας!!!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool