Ρινοτραχείτιδα

Το Synulox ειναι το κτηνιατρικο αντιστοιχο του Augmentin ειναι αντιβιωση δηλαδη και δεν νομιζω να τη δινει κανεις για το καλααζαρ γιατι δν εχει αποτελεσμα δινουν Zyllapour για το καλαζαρ. Για τα αναπνευστικα της γατας εχουν καλα αποτελεσματα εκτος απο το Ronaxan και το Ventrimoxin το Antirobe δινεται σε αποστηματα η μολυωσεις του δερματος αλλα η δοση τους θα πρεπει να υπολογιστει αναλογα με το βαρος του γατιου Επισης το Draxxin εχει καλα αποτελεσματα και ειναι μια ενεση καθε 14 μερες μαζι με μια κορτιζονη βραδειας αποδεσμευσης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, δεν είναι τίποτα. Ευτυχώς, τα οικόσιτα γατιά περνάνε την ρινοτραχεΐτιδα πολύ ελαφριά.
Περαστικά στο γατο-Ροχάμη!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ!

Τελείως Ροχάμης όμως. Όταν καταφέραμε να τη βάλουμε στη γατοφόρο και να κλείσουμε την πόρτα ούρλιαζε και νύχιαζε, κάτι του στυλ "θέλω το δικηγόρο μου, δικαιούμαι ένα τηλεφώνημα" κλπ. :lol:

Όταν ηρέμησε λίγο μας κοιτούσε μ'ένα ύφος τουλάχιστον Βαρυποινίτη και της Φυλακής τα Σίδερα είναι για τους Λεβέντες!!

Ευχαριστώ πολύ!

Τελείως Ροχάμης όμως. Όταν καταφέραμε να τη βάλουμε στη γατοφόρο και να κλείσουμε την πόρτα ούρλιαζε και νύχιαζε, κάτι του στυλ "θέλω το δικηγόρο μου, δικαιούμαι ένα τηλεφώνημα" κλπ. :lol:

Όταν ηρέμησε λίγο μας κοιτούσε μ'ένα ύφος τουλάχιστον Βαρυποινίτη και της Φυλακής τα Σίδερα είναι για τους Λεβέντες!!
:lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Πάλι καλά να λες. Τα δικά μου έχουν βρει τρόπο να ανοίγουν την πόρτα.:blink:
Βέβαια, το πετυχαίνουν μόνο σε φάσεις που τα έχω στη γατοφόρο αρκετή ώρα περιμένοντας να έρθει κάποιος να μας πάρει με αμάξι κ.λπ. Κοπανάνε το πορτάκι μέχρι να γυρίσουν οι "κλειδαριές" και να ανοίξει η πόρτα.:down:

Ναι, εμενα μου την έχει ανοίξει καθοδον στον κτηνίατρο με τα πόδια και σε κεντρικό δρόμο! :mad:

Ευτυχως δεν πετάχτηκε έξω...

Η δικιά μου απλά δεν μπαίνει,μια φορά έκανε το λάθος να μπει και από τότε το χει πάρει από φόβο!!!

Εαν ειναι πολυ καιρο που εχουν μυξες και φτερνιζονται ισως εχουν χρονια υπερπλαστικη ρινιτιδα ( μια επιπλοκη της ρινοτραχεϊτιτας) και να χρειαζονται αντιβιωση για 4-6 εβδομαδες:hmm:

Όπως και να έχει πάντως, καλύτερα μην δώσεις αυθαίρετα μία αντιβίωση. Θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα από τα αδεσποτάκια (μιας και όλα φαίνεται να έχουν κολλήσει και να έχουν την ίδια αρρώστια) και να το πας σε κάποιο κτηνίατρο να σου πει τι να κάνεις ακριβώς. Αν πεις μάλιστα ότι είναι αδέσποτο σίγουρα θα έχεις και καλύτερη τιμή.

Φτερνίζονται & βήχουν συνέχεια..

Αν γνωριζει καποιος,ας με βοηθησει..Οπως ξερετε οι περισσοτεροι,εχω 2 ζουζουνια:τον Roberto και την Jerry.O Roberto ειναι 10 μηνων κι απ'την πρωτη στιγμη που τον πηρα(2 μηνων)φτερνιζοταν κι εβηχε συνεχεια..κι οταν λεμε φτερνισμα,οχι απλα ψεκασμα,μυξουλα κανονικη κ χρωματιστη..:mpliaks::/:Τον ειχα παει σ'εναν κτηνιατρο(ο οποιος αποδειχτηκε ολιγον μαλ...)και του ειχε δωσει αντιβιωση κτλ.τοτε,αλλα,επειδη δε σταματησε καθολου αυτα τα συμπτωματα,ο κτηνιατρος που πανε οι δικοι μου τα δικα τους στον Πυργο(και ειναι πολυ καλος)τον ειδε και ειπε οτι προφανως μικρουλης κρυωσε ασχημα κ δεν καταπολεμηθηκε τελειως κι εχουν μεινει υπολειμματα που του εχουν δημιουργησει χρονιο προβλημα,αλλα με τον καιρο θα μειωνεται η συχνοτητα τους..Πραγματι,πριν 2 μηνες περιπου του εγραψε αντιβιωση για 10 μερες και δεν το κανει τοσο συχνα,αλλα οι μυξουλες του εξακολουθουν να ειναι χρωματιστες..:(Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι εδω και 2 εβδομαδες περιπου εχει παρουσιασει τα ιδια ακριβως συμπτωματα και η Jerry..σχεδον μετα τα πρωτα της εμβολια..δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..:hmm:Η μικρη ειναι 3 1/2 μηνων περιπου και φτερνιζεται και βηχει συνεχεια,μα συνεχεια!Προχθες ειδα και κατι ροζουλι υγρακια στη μυτουλα της και τρελαθηκα!!Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλεργικο;Εχουν ολα αυτα σχεση με το ασθμα που ακουγεται οτι εχουν οι γατες;Φταιει το τσιγαρο,το κλιματιστικο;Αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο ή γνωριζει κατι,σας παρακαλω διαφωτιστε με μεχρι να παω στο γιατρο,γιατι νιωθω τοσο ασχημα που τα βλεπω ετσι..Ελπιζω,μονο,να μην ειναι κατι σοβαρο..:(:(

Μωρέ τα καημενάκια, τι πάθανε; Ευχές από εμένα κ΄τη Μπασσέτ στα γατοφιλαράκια της, να γίνουν γρήγορα καλά.

Τι να σου πω...τέτοια συμπτώματα έχει ο δικός μου ο γάτος λόγω ρινοτραχείτιδας. Μήπως έχει και το δικό σου το γατί κάτι τέτοιο; Πήγαινέ τον σε έναν άλλο γιατρό!

Μωρέ τα καημενάκια, τι πάθανε; Ευχές από εμένα κ΄τη Μπασσέτ στα γατοφιλαράκια της, να γίνουν γρήγορα καλά.
Ευχαριστουμε πολυ,Ελενη μου..Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο..:/:

Τι να σου πω...τέτοια συμπτώματα έχει ο δικός μου ο γάτος λόγω ρινοτραχείτιδας. Μήπως έχει και το δικό σου το γατί κάτι τέτοιο; Πήγαινέ τον σε έναν άλλο γιατρό!
Ωχ!Λες;:(Δηλαδη,τι ακριβως ειναι αυτο;Απο τι δημιουργειται;Σκεφτομαι να τα παω στον Αιλουρο..Πρεπει να κανω κ στειρωση στον Roberto,γιατι εχει αρχισει να εχει οιστρο..

Ωχ!Λες;:(Δηλαδη,τι ακριβως ειναι αυτο;Απο τι δημιουργειται;Σκεφτομαι να τα παω στον Αιλουρο..Πρεπει να κανω κ στειρωση στον Roberto,γιατι εχει αρχισει να εχει οιστρο..

Georgia, μην καθυστερείς, κοπέλα μου, πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού για στείρωση και για εξέταση. Εάν όντως πάσχουν από ρινοτραχείτιδα, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να τα δει άμεσα ο γιατρός. Μακάρι να μην είναι τίποτε, αλλά όπως τα περιγράφεις... μάλλον πρέπει να τρέξεις:/:

Georgia, μην καθυστερείς, κοπέλα μου, πάρε τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού για στείρωση και για εξέταση. Εάν όντως πάσχουν από ρινοτραχείτιδα, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να τα δει άμεσα ο γιατρός. Μακάρι να μην είναι τίποτε, αλλά όπως τα περιγράφεις... μάλλον πρέπει να τρέξεις:/:
:(:(:(Ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα τον παρω τωρα!Cross your fingers..

:(:(:(Ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα τον παρω τωρα!Cross your fingers..

Νομίζω πως ο συγκεκριμένος γιατρός κλείνει στη 1 το μεσημέρι. Το απόγευμα καλύτερα να τον καλέσεις για να κλείσεις ραντεβού. Άντε, μη στεναχωριέσαι, όλα θα φτιάξουν, αλλά όταν βλέπεις τόσο έντονα συμπτώματα στα γατάκια σου, να ζητάς αμέσως τη συμβουλή του γιατρού, έστω και τηλεφωνικά, κι ας σου λέει εκείνος αν πρέπει να επισπεύσεις μια εξέταση ή όχι. :)

Νομίζω πως ο συγκεκριμένος γιατρός κλείνει στη 1 το μεσημέρι. Το απόγευμα καλύτερα να τον καλέσεις για να κλείσεις ραντεβού. Άντε, μη στεναχωριέσαι, όλα θα φτιάξουν, αλλά όταν βλέπεις τόσο έντονα συμπτώματα στα γατάκια σου, να ζητάς αμέσως τη συμβουλή του γιατρού, έστω και τηλεφωνικά, κι ας σου λέει εκείνος αν πρέπει να επισπεύσεις μια εξέταση ή όχι. :)
Μωρε τον ειχα ξαναπαρει,αλλα μαλλον ελειπε για διακοπες ή κατι τετοιο..Μιλησα μολις μαζι του κ μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι οντως ρινοτραχειτιδα..:(Εκλεισα ραντεβου μαζι του την Τριτη στις 19:30μ.μ...Αχ,τα καημενα τα ζουζουνακια μου..:(:(

Μωρε τον ειχα ξαναπαρει,αλλα μαλλον ελειπε για διακοπες ή κατι τετοιο..Μιλησα μολις μαζι του κ μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι οντως ρινοτραχειτιδα..:(Εκλεισα ραντεβου μαζι του την Τριτη στις 19:30μ.μ...Αχ,τα καημενα τα ζουζουνακια μου..:(:(

Έλα, μην κάνεις έτσι. Δεν πεθαίνει γατί από ρινοτραχείτιδα. Απλά είναι μια μικρή ταλαιπωρία με μπόλικη μυξούλα:P Ο Αίλουρος θα σου πει τι θα κάνετε:) Σήμερα θα πάτε;

Έλα, μην κάνεις έτσι. Δεν πεθαίνει γατί από ρινοτραχείτιδα. Απλά είναι μια μικρή ταλαιπωρία με μπόλικη μυξούλα:P Ο Αίλουρος θα σου πει τι θα κάνετε:) Σήμερα θα πάτε;
Σνιφ,σνιφ..Γι'αυτο στεναχωριεμαι,που ταλαιπωρουνται τα μωρουλια..Σε μια βδομαδα θα παμε..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back