lianne
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από lianne:Πρίν 4-5 μήνες, βρήκα έναν γατούλη. Αρρωστούλης μωρέ, τον πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έχει ρινοτραχείτιδα. Αυτό επηρέαζε και τα μάτια του και έχει και επιπεφυκίτιδα. Τον έχω παέι πολλές φορές στον κτηνίατρο μου έδωσε αντιβιώσεις, φάρμακα, κρέμες. Δεν έβλεπε, αυτό δεν σας το είπα. Τόσο χάλια ήταν τα μάτια του. Μου είπε ότι θα πέθαινε επειδή απλά δεν έβλεπε να βρεί να φάει. Ένας γάτος που λογικά θα έπρεπε να είναι 6 κιλά, τον βρήκα 2. Κόκκαλα σκέτα. Τον τελευταίο μήνα δεν έχω δώσει φάρμακα. Δεν έχω λεφτά να τον πάω στον γιατρό. Πραγματικά 20-20 τα ευρώ, έχω χαλάσει πολλά και περνάω τώρα μια δύσκολη. Δεν γνωρίζω ούτε κάτι δημόσιο, τί πράγματα είναι αυτά!! Τον λυπάμαι γιατί τον έχω στη βεράντα, έχω και άλλη γάτα στο σπίτι και δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή. Δεν γράφω εδώ γιατί θέλω να τον δώσω...θα τον κρατήσω, θα γίνει καλά και θα μπεί στο σπίτι να τα "παντρέψω". Γράφω γιατί απλά ήθελα να μοιραστώ την ανησυχία μου και την στεναχώρια μου, τώρα είχα βγεί να τον χτενίσω και λυπήθηκα που με δυσκολία βλέπει το ζουζουνάκι μου.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
καλησπερα καλα εκανες κ μας μιλησες που μενεις αν επιτρεπετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lianne
Νεοφερμένο μέλος
Καλλιθέα μένω...ευχαριστώ που το διάβασες.
ladycat
Διάσημο μέλος
lianne
Νεοφερμένο μέλος
Έχει ξεφύγει τον "κίνδυνο". Η αλήθεια είναι αυτή. Φτερνίζεται πολύ λιγότερο από ότι στην αρχή, έχει λιγότερα σάλια; βλέννες; δεν ξέρω τί ακριβώς. Τώρα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 κιλά μπορεί και λίγο παραπάνω, τρώει καλά ευτυχώς και πίνει πολύ νερό...πράγμα καλό. Τα μάτια του τα έχει ανοίξει πολύ λίγο, αλλά αυτό είναι πρόοδος σημαντική, μπροστά σε αυτό που ήταν πριν. Είναι κόκκινα, ξύνεται συνέχεια και ματώνει το πρόσωπό του, λογικά πονάει; τρώγεται; Βγάζει από τα μάτια πύον; ξέρεις δάκρυα; θέλει συνέχεια ορό. Ήταν μέσα στη βρώμα όταν τον βρήκα, το τρίχωμα της ουράς είχε γίνει μαύρο...φαντάζεσαι από τι; Είχε γίνει μπόγος και τώρα σιγά σιγά του πέσανε οι τρίχες "μπόγοι" από την ουρά. Εκεί δεν έχει τρίχωμα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και απλά να έφυγε το κακό τρίχωμα και να βγεί άλλο. Αυτή πάνω κάτω είναι η κατάστασή του.
ladycat
Διάσημο μέλος
δηλαδη αλλα χαπια δεν παιρνει εκτοσ απο τον ορο μια λυση για να μην γρατζουναει το μουτρακι του ειναι να του βαλεισ στα ποδαρακια του καλτσακια που μπορεις να φτιαξεις μονη σου ο ορος ποσο κοστιζει αν ειναι να σου φερω μενω πειραιαΑρχική Δημοσίευση από lianne:Έχει ξεφύγει τον "κίνδυνο". Η αλήθεια είναι αυτή. Φτερνίζεται πολύ λιγότερο από ότι στην αρχή, έχει λιγότερα σάλια; βλέννες; δεν ξέρω τί ακριβώς. Τώρα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 κιλά μπορεί και λίγο παραπάνω, τρώει καλά ευτυχώς και πίνει πολύ νερό...πράγμα καλό. Τα μάτια του τα έχει ανοίξει πολύ λίγο, αλλά αυτό είναι πρόοδος σημαντική, μπροστά σε αυτό που ήταν πριν. Είναι κόκκινα, ξύνεται συνέχεια και ματώνει το πρόσωπό του, λογικά πονάει; τρώγεται; Βγάζει από τα μάτια πύον; ξέρεις δάκρυα; θέλει συνέχεια ορό. Ήταν μέσα στη βρώμα όταν τον βρήκα, το τρίχωμα της ουράς είχε γίνει μαύρο...φαντάζεσαι από τι; Είχε γίνει μπόγος και τώρα σιγά σιγά του πέσανε οι τρίχες "μπόγοι" από την ουρά. Εκεί δεν έχει τρίχωμα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και απλά να έφυγε το κακό τρίχωμα και να βγεί άλλο. Αυτή πάνω κάτω είναι η κατάστασή του.
lianne
Νεοφερμένο μέλος
Κοίτα τώρα ιδέα που μου έδωσες...ούτε που το είχα σκεφτεί...θα του κόψω τα νύχια!!! Σε ευχαριστώ πολύ, ο ορός είναι πάνφτηνος. 2 ευρώ το μπουκάλι, δεν με ενοχλεί αυτό. Απλά περιμένω και επιμένω να βρεθώ σε μια καλύτερη φάση και να τον πάω στο γιατρό γιατί σίγουρα θα χρειάζεται αντιβίωση και σταγόνες. Τον λυπάμαι μωρέ. Αυτό είναι πιο πολύ, ξέρεις έχω μεγαλώσει με γάτες και τις είχα πάντα αγκαλιά μου, τώρα αυτό είναι δύσκολο και το γεγονός ότι είναι στην βεράντα, αισθάνομαι ότι τον έχω στο περιθώριο. Σκέφτηκα να πάω στον κτηνίατρό μου και να τον παρακαλέσω να τον κοιτάξει δωρεάν... αλλά... αν η αντίδρασή του δεν μου αρέσει θα σκοτωθούμε εκεί μέσα...χα.
ladycat
Διάσημο μέλος
lianne
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
εδω μεσα ειμαστε για να βοηθαμε κ να βρισκουμε λυσεις αν χρειαστεις λεφτα για τα φαρμακα πεσ το μου αν ειναι να παω να στα παρω εγωΑρχική Δημοσίευση από lianne:Σωστό και αυτό. Ξέρεις σε ευχαριστώ πολύ όμως για την κίνησή σου, χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βοηθάνε. Μάλλον θα πάω την Δευτέρα από εκεί να του το πώ και βλέπω...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Κοντά μένετε απ'οτι καταλαβα.
lianne
Νεοφερμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

lianne
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
lianne
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
lianne
Νεοφερμένο μέλος
lianne
Νεοφερμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πιάστηκε η ψυχή μου βρε lianne με τις φωτογραφίες! :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool