aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μάλιστα είχα σκεφτεί και παραδόξως είχα δίκιο, ότι δεν τρώει επειδή δεν είχε όσφρηση από τη βουλωμένη μύτη και τις μύξες. Έτσι του έβαζα ξηρά τροφή ανακατεμένη με λίγο τόνο κονσέρβα και το λάδι του ή σαρδέλες κονσέρβα και το λάδι τους. Η έντονη μυρωδιά από τον τόνο και τις σαρδέλες μάλλον του άνοιγε την όρεξη και έτρωγε λίγο. Πως άντεξε τόσους μήνες στο δρόμο χωρίς να πολυτρώει δεν ξέρω. Όταν τον βρήκα πλέον σκελετωμένο σε άθλια κατάσταση και τον πήγα στο γιατρό, μετά από θεραπεία 13 ημερών στο ιατρείο με αντιβίωση και ορό έγινε άλλο γατί. Αφού πέρασε στον δικό μου που ήταν τόσο χάλια, φαντάζομαι ότι το μικρό με λίγη προσοχή δεν θα έχει πρόβλημα.
Δοκίμασε να του ανακατέψεις με την τροφή του λίγο τόνο, ελάχιστο όμως για να μην τον πειράξει, μόνο και μόνο να πάρει μυρωδιά. κακό δεν θα του κάνει πάντως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως η μικρη ειναι μες στο κεφι και τρεχει γυρω γρυω σαν τρελλη σκαρφαλωνει παιζει!!!!!!!!!!!!!
αλλα θα παρω τηλ να ρωτησω ευχαριστω πολυ!!!!!
Πρωτα απολα relax και δευτερον αφου παιζι μια χαρα δεν εχεισ να φωβασε τιποτα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Και οι διάρροιες περαστικές θα είναι. Κι αυτά τα μικρά βρε παιδί μου, με ψύλου πήδημα διάρροιες κάνουν! Όχι, το δικό σου που ταλαιπωρήθηκε και τόσο αυτές τις μέρες.Για το χάπι δες αυτά τα βίντεο, μήπως και βοηθηθείς:
https://www.felinevideos.vet.cornell.edu/pill_or_capsule/index.shtml
Βέβαια αν συγκρίνω τις γάτες στα βίντεο με τη δική μου θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, αλλά δεν μπορεί κάτι χρήσιμο θα δεις

Περαστικούλια στην κούκλα!!
marestros
Δραστήριο μέλος
φοβαμαι με τις διαρροιες γιατι ενα μικρουλι μου ειχε πεθάνει απο αυτο (μεγαλη ιστορια). οι διαρροιες συνεχιζονται πολυ εντονα, αυριο θα ξαναπρω το γιατρο. συνεχιζει να παιζει και να τρωει (σχετικα)
φαινεται λιγο κουρασμενη (λογικο). συνεχιζουμε τα φαρμακα και ελπιζω να σταματησουν οι διαρροιες.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Το οτι παιζει, φυσικα καλο.
Περαστικα κ γρηγορα!!!
marestros
Δραστήριο μέλος
ο γιατρος εχθες μου ειπε να περιμενω να περασουν δυο εικοσιτετραωρα με την i/d και το ercefuryl και μετα θα δουμε .αν δεν υπαρξει βελτιωση θα της δωσουμε πιο δυνατο φαρμακο. οποτε αν μεχρι αυριο δεν εχω δει βελτιωση θα την παω παλι στον γιατρο. ελπιζω να μη χρειαστει να παρει κι αλλα φαρμακα. εδω εγω οταν παιρνω αντιβιωση το στομαχι μου γινεται χαλια ποσο μαλλον το στομαχακι της μικρης μου!!!!
marigo173
Δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
. μολις παω να την καθαρισω ουρλιαζει, με δαγκωνει και με γρατζουναει. δεν μπορω με τιποτα να την κανω καλα
τι να κανω???????????????????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Με τι την καθαρίζεις; Ίσως να δοκίμαζες με κάποιο μωρομάντηλο πολύ απαλό ή με σκέτο χλιαρό νερό. Αν και μ' αυτά πονάει, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την αφήσεις να καθαριστεί μόνη της... Ίσως στο φαρμακείο να μπορείς να βρεις τίποτα πολύ απαλό για μωρά που συγκαίγονται...
marestros
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Εννοούσα να βρέξεις μια μαλακή πετσετούλα ή λίγο βαμβάκι με χλιαρό νερό... 
marestros
Δραστήριο μέλος

. δεν μ'αφηνει να την καθαρισω με τιποτα. εχω δοκιμασει τα παντα. θα ξαναπροσπαθησω οταν ξε-ερεθιστει το ποπουδακι μας
ευχαριστω παντως!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
οι διαιτητικές κονσέρβες i/d είναι πολύ καλές αν και πιστεύω ότι η καλύτερη τροφή είναι το βραστό κοτόπουλο .Το ότι τρώει και παίζει είναι πολύ καλό σημάδι .Γενικά η γάτα δεν πρέπει να μείνει πάνω από 3 ημέρες νηστική γιατί αποχρωματίζεται το συκώτι και αυτή είναι η αιτία όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αργότερα. Αν δεν τρώει μία γάτα αλέθουμε στο μπλέντερ κοτόπουλο βραστό με λίγο ζουμάκι και της το δίνουμε με σύριγγα.Για τη διάρροια καλή είναι η αντιβίωση PENTREXIL ή ακόμη καλύτερα σε ενέσιμη μορφή το betamox ,που είναι ευρείας γκάμας αντιβίωση και θα του κάνει πολύ καλό και για τη ρινοτραχείτιδα.Μίλησε στον κτηνίατρο σου γι' αυτά .Το ERCEFURIL ,νομίζω ότι διακόπτει τα συμπτώματα δεν θεραπεύει το πρόβληημα.Για μεγάλες γάτες που υποφέρουν από ρινοτραχείτιδα το καλύτερο αντιβιωτικό είναι το claricid(ανθρώπινη αντιβίωση) .Ειλικρινά δεν ξέρω αν ένα γατάκι που έχει προσβληθεί από ρινοτραχείτιδα μπορεί να εμβολιαστεί .Ό ποιος γνωρίζει ας μας το πει.Η ρινοτραχείτιδα συνοδεύει μία γάτα σ' όλη της ατη ζωή ,χωρίς αυτό να την εμποδίζει να ζει μία καλή ζωή ,απλώς κάποιες φορές όταν θα έχει έξαρση θα φτερνίζεται αλλά και πάλι η αντιβίωση πρέπει να δίνεται φειδωλά ,μόνο όταν κλέινει ο λαιμός της,δεν μπορεί να καταπιεί και και έχει πυρετό .Ενημέρωσε μας για την πορεία της υγείας της.
marestros
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις πληροφοριες!!!!!!!!!!!!!!!!!
χριστινα
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
ο γιατρος μου ειπε οτι αφου βλεπω μια σχετικη βελτιωση να μην κανω κατι παραπανω και να περιμενω. παρ'ολ'αυτα εχω αγχος. δεν εχω χρηματα για αλλο γιατρο και με περιγραφη ειτε απο εδω ειτε απο τηλ δεν βγαινει ακρη. ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!! και να δω μια συνταρακτικη βελτιωση αμεσα

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
) εξαφανιστηκε και δεν την εβρισκα. ειχε πλακα η αντιδραση της στο πιστολακι
. αυτο που εχει δεν το λες διαρροια αλλα δεν ειναι και κανονικα κακακια. εχει παρα πολυ κεφι σημερα!!!!
ξερω οτι η συζητηση περι διαρροιας και τετοια ειναι αηδιαστικη αλλα σε καποιον πρεπει να πω και εγω τον πονο μου! μερικες φορες οσο περνανε οι μερες πιο σπανια, ειναι σαν να της φευγουν. δεν παει στην αμμο σαν να μη το νοιωθει. δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα σαν αποτελεσμα εχει να λερωνει οπου ακουμπαει μετα. εχει σταματησει κατα πολυ και αυτο που εκανε με το τριτο βλεφαρο. παμε καλυτερα απο αποψη ρινοτραχιτιδας τουλαχιστον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool