Ρινοτραχείτιδα

Λογικα με τη παροδο του χρονου θα βελτιωνεται σταθερα.
:hmm: :hmm: :hmm:
Εσυ βλεπειςσημαντικη βελτιωση;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω πως υπαρχει βελτιωση. διαβασα τις οδηγιες στο ercefuryl και λεει οτι μεχρι 7 μερες πρεπει να δινεται το φαρμακο. οποτε αυριο θα σταματησω να της δινω φαρμακο και μετα βλεπω. θα ξαναμιλησω με το γιατρο αν ειναι. ετσι κι αλλιως στις 21 (πεμπτη σωστα?) θα κανουμε εμβολιο. ειναι κουκλι το μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα ειναι η τελευταια μερα που της δινω φαρμακα. για την ακριβεια της εδωσα τελευταια δοση αντιβιωσης και το βραδυ τελευταια δοση ercefuryl. δεν ειναι τελειως καλα αλλα ετσι λενε οι οδηγιες. την πεμπτη θα παμε γιατρο και μεχρι τοτε θα δω πως θα παει. εχουμε παρει 100 γραμμαρια:up::up::up::up::up: τρωμε σαν γουρουνακια συνεχεια!!!!! εν τω μεταξυ εχει μια μανια να ανεβαινει στο γραφειο και να παταει ασχετα πληκτρα:lol::lol::lol:

:up: :up: μπράβο!

Μπράβο!! Αφού παίρνει και βάρος, είναι σίγουρα πολύ καλύτερα! :up:

Ειμαστε καλυτερα αλλα (γιατι παντα υπαρχι ενα αλλα) οι διαρροιες ερχονται και φευγουν. εχθες αφου εκανε κακακια πηγα να την σκουπισω (γιατι αλλιως λερωνει τα παντα) ειχε λιγο αιμα. ελπιζω πως ηταν απλα απο τον ερεθισμο. αμαν το γατουλινι μου δεν θα γινει ποτε τελειως καλα????????????????????:(

Ειμαστε καλυτερα αλλα (γιατι παντα υπαρχι ενα αλλα) οι διαρροιες ερχονται και φευγουν. εχθες αφου εκανε κακακια πηγα να την σκουπισω (γιατι αλλιως λερωνει τα παντα) ειχε λιγο αιμα. ελπιζω πως ηταν απλα απο τον ερεθισμο. αμαν το γατουλινι μου δεν θα γινει ποτε τελειως καλα????????????????????:(
Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να βρεις τι ακριβώς φταίει και να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότερα είναι να πας τα κακάκια της στον κτηνίατρο για καλλιέργεια κοπράνων.
(Παρακαλούνται οι ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι να μη συνεχίσουν το διάβασμα).;)
Το είχα κάνει κι εγώ όταν επέμενε η διάρροια της Αρήθας. Πρέπει να πάρεις έναν αποστειρωμένο ουροσυλλέκτη από το φαρμακείο και... όταν αντιληφθείς ότι είναι επί το έργον να την παραστέκεις και να τα μαζέψεις αμέσως :sick: (όσο λιγότερο μείνουν στο περιβάλλον, τόσο καλύτερα). Κλείνεις καλά το κουτάκι, το βάζεις και σε μια σακούλα (ή σε 15, ανάλογα με το πόσο σιχασιάρης είναι ο καθένας) και στο ψυγείο. Πήγαινέ το "δωράκι" στον κτηνίατρο και ζήτησέ του να κάνει καλλιέργεια (θα το στείλει σε κάποιον μικροβιολόγο που συνεργάζεται). Τα αποτελέσματα θα τα έχεις σε 2-3 μέρες, το κόστος είναι γύρω στα 15 ευρώ.
Μ' αυτό τον τρόπο θα ξέρεις σίγουρα σε τι οφείλεται η διάρροια (αν είναι μικρόβιο ή παράσιτα ή κάτι άλλο) και θα της δώσεις το κατάλληλο φάρμακο.
Περαστικά!! :)

πηρα τηλ τον γιατρο αλλα επειδη ηταν σαββατο δεν ηταν αυτος εκει αλλα μια κοπελα. μου ειπε λοιπον η γιατρος οτι μαλλον ειναι κολλιτιδα. ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!! καθε τοσο ξανακανει διαρροιες. θα παμε γιατρο αυτες τις μερες για δευτερο εμβολιο και θα δουμε τι κανουμε!!!

Δεν της περνάει με τίποτα

Γεια! Πριν από δύο μήνες βρήκα ένα γατάκι στα σκουπίδια( πεταμένο μέσα σε σακούλα). Ήταν μόλις λίγων ημερών.Το μάζεψα και το πήρα σπίτι. Επισκέφθηκα άμεσα κάποιον κτηνίατρο, της έδωσε κρέμα για τα παράσιτα, κολλύριο για τα μάτια και σταγόνες για τη μύτη γιατί φταρνιζόταν διαρκώς. Το φτάρνισμα όμως με τις σταγόνες δεν σταμάτησε. Η κατάστασή της δυστυχώς χειροτέρεψε και εκτός από φτάρνισμα άρχισε να ασθμαίνει και να γουργουρίζει περίεργα. Άλλαξα κτηνίατρο και ο καινούργιος μου είπε ότι το γατάκι πάσχει από ρινοτραχειίτιδα. Της κοπάνησε και 2 ενέσεις και της έδωσε αντιβίωση. Ωστόσο τα συπτώματα δεν έχουν εξαλειφθεί , το γατάκι συνεχίζει να φταρνίζεται ενώ εξακολουθεί να βγάζει ήχους που θυμίζουν ρόγχο. Μήπως ξέρει κανείς τί να κάνω, δεν της περνάει με τίποτα...!

Εμενα οταν φτερνιζοτανε το δικο μου της δυναμε αντιβιωση και περασε.Πηγαινε στον Αιλουρο τον κτηνιατρο απο το σαιτ εχω ακουσει τα καλυτερα.

Ευχαριστώ. Ελπίζω να δώσει αυτός κάποια λύση γιατί από τους άλλους δύο που το πήγα δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Ακριβώς τί να κάνεις δεν μπορώ να ξέρω... Μόνο μιά δεύτερη γνώμη κτηνίατρου θα μπορούσε να βοηθήσει.:/:
Πάντως ό,τι είναι να κάνεις κάντο γρήγορα, γιατί ακούγεται βαριά περίπτωση και το γατουλίνι είναι μικρό για να αντέξει πολύ.
Γι'αυτό βιάσου και εύχομαι να είναι περαστικά!!

Ευχαριστώ ρε παιδιά. Πως μπορώ να βρω τον Αίλουρο , τον κτηνίατρο του site;

Ευχαριστώ ρε παιδιά. Πως μπορώ να βρω τον Αίλουρο , τον κτηνίατρο του site;
Αυτό είναι το σαιτ
https://www.ailouros.gr/
Έχει και τηλέφωνα και διεύθυνση μέσα. Θα σε βοηθήσουν....

σίγουρα στον Αίλουρο θα σε βοηθήσουν και θα παρακολουθήσουν σωστά το γατάκι σου, μην το αφήνεις να ταλαιπωρείται τζάμπα. Απ'οτι βλεπω μενεις Πειραια οποτε είσαι και κοντά. Πάντως αν όντως είναι ρινοτραχειιτιδα δεν περνάει εύκολα και δεύτερον έχει υφέσεις και εξάρσεις...αν βρεθεί το γατί με χαμηλές αμυνες δηλαδή το ξαναπιάνει..αν το ξέρεις όμως και εχεις ενα καλο γιατρο να το παρακολουθει δεν εχεις να φοβασαι τιποτα

ανηπομονω να μαθω νεα απο το γατακι!:(

Απ' οσα εχω διαβασει στο φορουμ κατα καιρους η συγκεκριμενη παθηση ειναι αρκετα επιμονη. Αλλα σαφως χρειαζεται το σωστο θεραπευτικο σχημα.
Τον αιλουρο στον προτεινω κι εγω, ειδικα αφου εισαι κοντα. Νομιζω θα βγαλεις ακρη. Περαστικα και γρηγορα

Γρήγορα στον Αίλουρο να βρείτε την υγεία σας (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ);)

Πηγαμε στο γιατρο και καναμε το δευτερο εμβολιο μας!!! Ειδε τα αφτακια μας γιατι τα ξυναμε συνεχεια και μας εδωσε φαρμακακι!!!! εχει λεει μια ψωρα πολυ συνηθισεμνη στα γατακια. οσο για τις διαρροιες μου ειπε οτι μεγαλώνοντας θα καλυτερεψουν τα πραγματα (αμην και ποτε Θε μου) να της κανω διαιτα και οσο μπορω να μην την αφηνω να κλεβει γαριδες (η κλεφτρα! μα να μου φαει την τελευταια γαριδα μου??:P). Αυτα!!! Παντως ειδε οτι εχει μαλακα κακακια αλλα δεν θελει να της δωσει αλλα φαρμακα, ευτυχως!!!! αντε να δουμε!!!;)

Εφ'όσον την παρακολουθεί γιατρός και έκανε και εμβόλια σημαίνει ότι είναι όλα σε ύφεση:D . Όσο για την ψώρα, όντως έτσι είναι.. και ο Πούκη έχει!! Άντε με το καλό να ξεπεράσει και τις διάροιες η μικρούλα!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back