Ροζ Πάνθηρ σε νηπιακή ηλικία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι αυτο-νόητο ότι θα εξοικειωθεί!!!:crazy::crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα σε ολους !εχει να παρει χαδια ο χρηστακος!!η μαρια τον περιμενει πως και πως!!!

μαρινα η παναγιωτα διαλεγει τον αχιλλεα .τον ασπρο θελω τον ασπρο θελω αυτον τον ασπρο ετσι μου λεει!!!!

παω να κανω καμια δουλεια τωρα γιατι με πηρε η ωρα!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
μαρινα η παναγιωτα διαλεγει τον αχιλλεα .τον ασπρο θελω τον ασπρο θελω αυτον τον ασπρο ετσι μου λεει!!!!
Ο άσπρος είναι ζωηρός και ατίθασος σαν την Παναγιώτα...:crazy::crazy:
Με τον άσπρο και την Παναγιώτα έδεσες .....:crazy::crazy:

Ξερει να διαλεγει το παιδι μου.ο ταραξιας στην ταραξια πηγαινει εκτος απο τα ετερωνυμα ελκονται και τα ομονυμα:P

Ο Χρηστάκος έφυγε από το δωματιάκι του :( ξεκίνησε για το ταξίδι προς το νέο του σπίτι!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να τον αγαπήσετε πολύ πολύ πολύ. Σύντομα (σήμερα ή αύριο) θα σας στείλω και ενα manual - οδηγίες χρήσης του!!!!:whistle:

Αν ήμουν στην Αθήνα θα τον έπερνα εγώ τέτοιος κούκλος! Από την άλλη ο Ατσίδας είναι στα ίδια χρώματα και μαλλον θα ζήλευε μια που είναι ζηλιαρόγατος:redface:

Λοιπόν παιδιά, ...
η ομορφιά στα γατάκια
είναι κάτι εμφανές και έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ...
Ο χαρακτήρας όμως του γατιού είναι καθαρά τύχη!
Ο Χρήστος έμεινε γύρω στις 5 ώρες σπίτι μου
-ήμουν ο μεσάζων μεταξύ Νότας και νέας οικογένειας.:)-
Παιδιά.... ο γατούλης είναι απίστευτα χαδιάρης, χουρχουρομηχανή!!!:)
Τί μου έκανε εντύπωση;;;
Το φυσιολογικό ήταν να κρύβεται όταν είμαι στο δωμάτιο -λόγω αλλαγής περιβάλλοντος-
και να εμφανίζεται όταν φεύγω από το δωμάτιο...
Ε! Εκείνος έβγαινε από την κρυψώνα όταν έμπαινα και τον φώναζα -χουρχουρητό, τρύψιμο κτλ-
και όταν έφευγα ξανακρυβόταν!!!
Έτρωγε μόνο όταν ήμουν παρούσα!
Άφηνα το χέρι ελεύθερο και εκείνος έκανε επίθεση χαδιού...
Πολύ γλυκός και κοινωνικότατος!!!!!!:)
Απίστευτα χαδιάρης!:)
Νότα σε ευχαριστούμε!
Θα κάνουμε ότι μπορούμε να έχει τη ζωή που του αξίζει!:)

Λ οιπον ο Χρηστακος εφτασε στο νεο του σπιτι.Μολις τον αφησαμε ελευθερο εξερευνησε ολο το σπιτι.Μυρισε απο δω μυρισε απο εκει και αφου μυρισε ολο το σπιτι μας εκανε και μια επισκεψη στην αμμο του.Τωρα καθεται στο κρρεβατι της Μαριας και απολαμβανει τα χαδια της.Πραγματι ειναι πολυ χαδιαρης και παρα πολυ κοινωνικος δεν φοβαται καθολου μου εκανε φοβερη εντυπωση!Εντωμεταξυ του Παυλου δεν του αρεσει καθολου το ονομα Χρηστος!!!!Αλλα τι να κανουμε αρεσει στο μικρο αφεντικο!!!

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!! :hehe::hehe:
Εγώ σε όποιον έχω πει για το όνομα έχει ξετρελλαθεί! Έχει πολύ πλάκα γάτος ονόματι Χρήστος!!!!
Ευτυχώς που υπάρχει και το mycat και μαθαίνουμε νέα σας,
γιατί σας έπαιρνα τηλ. να μάθω πώς τα πάτε και όπως πάντα δεν το ακούγατε!
Και εγώ έχω ξετρελλαθεί με τον Χρηστάρα!!! Πολύ γλυκός γατούλης! :inlove::inlove::inlove: Απίίίίστευτος χαρακτήρας!!
Να ανοίξετε και θεματάκι,
να μας συστηθείτε και ...επίσημα
να μαθαίνουμε νέα σας
και να βλέπουμε και καμιά φωτο μην παθαίνουμε στερητικό!!:P

Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση ενημέρωση!!! Χαιρομαι πααααρα πολύ που τα βρήκατε αμέσως με τον γατούλη. Οσο για το όνομα εγω δεν έχω κανενα θέμα να το αλλάξετε!!! Σας προτεινα ήδη και το Μπεζές, το Καραμέλας (που είπε μια κοπέλλα από εδω), επίσης εδω τον φωνάζαμε και Κρις-Κρις (απο το ψωμί και απο χρηστάκος)....οπως και να τον φωνάζετε θα το μάθει σύντομα γιατι ειναι μικρούλης! Αυτό που βλέπω είναι ότι τον αγαπάτε πολύ. Περιμένουμε και φωτό μόλις μπορέσετε με το Μαράκι παρέα!

Υ.Γ. αν κανει κακομαθημάρες φυσήξτε του τη μουρίτσα ή χτυπήστε παλαμακια και αφήστε τον κάτω (έτσι για να μη σας παρει τον αερα)

Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση ενημέρωση!!! Χαιρομαι πααααρα πολύ που τα βρήκατε αμέσως με τον γατούλη. Οσο για το όνομα εγω δεν έχω κανενα θέμα να το αλλάξετε!!! Σας προτεινα ήδη και το Μπεζές, το Καραμέλας (που είπε μια κοπέλλα από εδω), επίσης εδω τον φωνάζαμε και Κρις-Κρις (απο το ψωμί και απο χρηστάκος)....οπως και να τον φωνάζετε θα το μάθει σύντομα γιατι ειναι μικρούλης! Αυτό που βλέπω είναι ότι τον αγαπάτε πολύ. Περιμένουμε και φωτό μόλις μπορέσετε με το Μαράκι παρέα!

Υ.Γ. αν κανει κακομαθημάρες φυσήξτε του τη μουρίτσα ή χτυπήστε παλαμακια και αφήστε τον κάτω (έτσι για να μη σας παρει τον αερα)
Γειά σου Νότα!:)
Ευτυχώς που είναι η μαμά κέρβερος και βάζει όρια σε δίποδα και τετράποδα...
Αλλιώς με 4 κόρες το έχασες το παιχνίδι...
αν και πιστεύω ότι είναι τόσο γλυκός και χαδιαροναζιάρης ο άτιμος
που ένας ...¨άντρας¨ σε τόσες γυναίκες, εεεε,λιγο αέρα θα τον πάρει ... πασάς!

εντάξει μωρέ καταλαβαίνω, και εγω λίγη κακομαθημάρα του την επετρεπα (ειναι και γλυκουλης ο ατιμος)!!!

Υ.Γ. Μαρίνα χάρηκα που σε γνωρισα επιτέλους και από κοντά!!

εντάξει μωρέ καταλαβαίνω, και εγω λίγη κακομαθημάρα του την επετρεπα (ειναι και γλυκουλης ο ατιμος)!!!

Υ.Γ. Μαρίνα χάρηκα που σε γνωρισα επιτέλους και από κοντά!!
:thumbsup:
Και εγώώώώ!!!!!
Όσο για το άλλο....
Σωστός γατογονιός είναι αυτός που επιβάλλεται...
το γατούνι στον γατογονιό εννοώ....:hehe::hehe::hehe:
:panwkatw:

:)Καλα ο Χρηστακης, Ακης οπως τον λεμε εγω, η Αγαπη και ομπαμπας εχει πολυ πλακα.Κοιμαται ανασκελα !!!τον εβγαλα φωτο.πρωτη φορα βλεπω γατα να κοιμαται ανασκελα!!!καλα η μαρια τον εχει τρελανει στα χαδια ο παυλος λεει οτι θα τον κατσιασει στο τελος αν και ποτε δεν καταλαβα πως κατσιαζεται μια γατα.η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω πως να περασω τις φωτο.θα προσπαθησω και βλεπουμε!!

Πολύ χαίρομαι!!!!!:clapup::clapup:
Τις φωτογραφίες αν δεν μπορέσεις στειλτες ή στο μειλ μου nkalomiri@yahoo.com ή στης Μαρίνας και τις ανεβάζουμε εμείς αν θέλετε.:)

:)Καλα ο Χρηστακης, Ακης οπως τον λεμε εγω, η Αγαπη και ομπαμπας εχει πολυ πλακα.Κοιμαται ανασκελα !!!τον εβγαλα φωτο.πρωτη φορα βλεπω γατα να κοιμαται ανασκελα!!!καλα η μαρια τον εχει τρελανει στα χαδια ο παυλος λεει οτι θα τον κατσιασει στο τελος αν και ποτε δεν καταλαβα πως κατσιαζεται μια γατα.η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω πως να περασω τις φωτο.θα προσπαθησω και βλεπουμε!!
Το ¨ανασκελάτο¨ στον ύπνο:sleep::sleep: είναι στάση που συνήθως τη βλέπεις στα οικόσιτα γατόνια,
και δείχνει ότι ειναι ξένοιαστα!:)
Στο δρόμο που είναι στην τσίτα τα καημένα πού να κοιμηθούν ανάσκελα σαν τα μαμόθρεφτά μας!;)
Όσο για τον Χρήστο
δεν έχω δει πιο χαδιάρη γάτο!
Είναι απίθανος!!!

Να ζήσει! Μπράβο σας!

Νατος και ο Χρηστακης, Ακης οπως ειναι το χαιδευτικο του.

Συνημμένα

• 005.JPG
    005.JPG
    561,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 002.JPG
    002.JPG
    541,2 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 001.JPG
    001.JPG
    455,1 KB · Εμφανίσεις: 41
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Είστε υπέροχοι!!!!!!!
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Νατος και ο Χρηστακης, Ακης οπως ειναι το χαιδευτικο του.
:clapup::clapup::clapup::clapup: η φωτο με τα μικρα και τον Χρηστακο ειναι τελειααααααα!!!χαχαχα! Μουτρακια τα μικρα! Αλλα και το γατονι! Υπεροχο! Να τον χαιρεστε!:D πολλα μουσουδοφιλα!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back