koukou
Νεοφερμένο μέλος
Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
21-12-08
12:32
ευχαριστώ [FONT="]επίσης!!!!:cat:[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
21-12-08
12:42
εχει απορια τι να φορεσει στο ταξιδι????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukou
Νεοφερμένο μέλος
Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
21-12-08
13:06
χαχαχαχα Όχι είδη φοράει το λουράκι της :cat:εχει απορια τι να φορεσει στο ταξιδι????![]()
Untitled-1.jpg
Α! αλήθεια μια απορία ακόμα κάποτε όταν με κοιτάζει πχ τώρα στην φωτογραφία μου κλίνη το μάτι αλλά κανονικά ε όχι πλάκα λες και μου λέει τι θέλεις κουκλάρα? Χαχαχα(κοριτσάκι είναι όμως) οχ

Συνημμένα
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
21-12-08
13:10
μπορει να ειναι γκει

koukou
Νεοφερμένο μέλος
21-12-08
13:11
μπορει να ειναι γκει![]()
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
22-12-08
13:14
κουκου... εχω μια γνωστη που πουλά ρουχαλάκια για γατάκια θέλεις να μου δωσεις με pm το e mail Σου να σου στειλω πράγματα της?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum