Ρούμπερτ..Η καλύτερη γατούλα..

καλέ δεν πειράζει για το ορφέας,άλλωστε πού να σου παέι το μυαλό...απλά δεν ξέρω να το αλλάξω κιόλας χιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο 2 μηνών;μικρουλάκι είναι..καλά το κατάλαβα:)όσο για το "ορφέας" είμαι λίγο άσχετη για να σου πω πως να το αλλάξεις:redface:..μπερδεύει βέβαια λίγο στην αρχή αλλά είναι μια χαρούλα..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ δεν πειράζει για το ορφέας,άλλωστε πού να σου παέι το μυαλό...απλά δεν ξέρω να το αλλάξω κιόλας χιχι

Νομίζω ότι είναι το μόνο που δεν μπορείς να αλλάξεις,από το προφίλ σου...Ρώτα και κανα μοδ!:hmm:

περσίας είναι,αλλά δεν ξέρω πόσο μεγαλώνει.μικρούλης είναι, χθες εγινε 2 μηνών!

Θα γίνει γάταρος!!!:P

Μπορείς να πας εργαλεία> επεξεργασία προφίλ και από κει να βάλεις φύλο! Τώρα για το ψευδόνυμο σου ρώτα τους moderators

Το username μπορεί να το αλλάξει μόνο η admin (η Michelle δηλαδή). Αν θέλεις να σου το αλλάξει, στείλε της πμ.;)

Πω ρε παιδιά..να πω την αλήθεια δεν περίμενα να υπάρχουν τόσα άτομα που να αγαπάνε τόσο τα ζώα και τις γάτες ειδικά,όπως εγώ..από όλους τους συγγενείς,φίλους και γνωστούς ελάχιστοι είναι αυτοί που τρέφουν τέτοια συναισθήματα..Επομένως χαίρομαι πολύ :D:D:D που είμαι στο forum.Καλά Ορφέα και ο Περσέας σου σκίζει..............:up:

:):):)Καλησπέρα και από μας,εμείς πάλι κάνουμε φίλους μόνο όσους αγαπούν πολύ ζώα και παιδιά,οι πρισσότεροι έχουν χάσει το νόημα της ζωής κοιτώντας να βρουν υλικά αγαθά και χάνουν τη γλύκα που έχει ένα γουργούρισμα μιας γάτας,το κούνημα της ουράς από ένα σκύλο,το ζεστό χαμόγελό ενός παιδιού από αγαπή και όχι γιατί του πήρες κάτι.:):):)
Συγνώμη σας το σοβάρεψα λίγο αλλά ήθελα να σας δείξω γιατί πρέπει να ανοίξουμε ένα site για να βρούμε ανθρώπους σαν και μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back